Δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τον Παυλάρα! “Σακάτης είναι ο Πολάκης”

Κοινοποίηση:
POL

Πύρινο άρθρο από τη δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη.

Διαβάστε το:

Ο Παύλος Πολάκης ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας , έκρινε ότι θα μπορούσε να βλάψει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σχολιάζοντας τον τρόπο πρόσληψής του. Αυτό που κατόρθωσε ήταν ν’ αποδείξει ότι το κομματικό πάθος είναι ικανό να μεταβάλει ακόμη και τα όποια θετικά θα μπορούσαν να προκύψουν από τα έργα του συγκεκριμένου σε “Τιτανικό “ και για τον ίδιον και για όσους τον υπορασπίζονται. Από την πλευρά του ο Κυμπουρόπουλος που κανέναν συνήγορο δεν είχε και δεν έχει ανάγκη , απάντησε με κρυστάλλινη δήλωση .

Ο Πολάκης στην περίπτωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου έκανε το μοιραίο λάθος . Απέδειξε ποιος πραγματικά είναι . Είναι ένας μικρόψυχος τύπος που χρησιμοποιεί την εξουσία για να κάνει ψευτομαγκιές που αρμόζουν σε συμπεριφορές τσογλανιού γειτονιάς.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ο τρόπος που διαχειρίστηκε την ζωή του, τα αριστεία του, η εθελοντική προσφορά του ως γιατρού – ψυχίατρου σε πάρα πολλούς, είναι και αυτό θα πρέπει να είναι , σύμβολο δύναμης για το πως μπορεί ένας άνθρωπος να ξεπεράσει τα όρια και ν’ αποδείξει ότι σακάτης μπορεί να γίνει κάποιος μόνο με τον τρόπο που σκέπτεται και όχι από την σωματική του αρτιμέλεια

Σακάτης λοιπόν είναι ο Πολάκης . Αν ο Πολάκης διέθετε την ανθρώπινη μαγκιά , θα έπρεπε να έχει κάνει “σημαία “ τον Στέλιο και τον κάθε Στέλιο που μπορεί και ανατρέπει ακόμη και τον νόμο της Βαρύτητας για να επιβιώσει με αξιοπρέπεια .

Σακάτης είναι ο Πολάκης γιατί προσπάθησε να λασπώσει έναν αγαθό άνθρωπο με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου.

Σακάτης είναι ο Πολάκης γιατί με τις ψευτομαγκιές φέρνει σε τουλάχιστον αμηχανία κάθε ανθρώπινο άνθρωπο.

Σακάτης είναι ο Πολάκης γιατί είναι και γιατρός αλλά και γονιός που όφειλε να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του Στέλιου και του κάθε Στέλιου και από την θέση του γιατρού και από την θέση του πατέρα .
Σακάτης είναι ο Πολάκης που δεν διαθέτει την στοιχειώδη γνώση να ήταν ο πρώτος που θα κατευόδωνε την προσπάθεια του Στέλιου και ας διεκδικεί ψήφο στην Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία .Την χώρα κοιτάμε , όχι το κόμμα .

Κρίμα , πολύ κρίμα για όσους παραμένουν αριστεροί ιδεολόγοι και που αναγκάζονται να συναγελάζονται με τέτοιας ποιότητας ανθρωπομορφές .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ .

Comments are closed.