Δημήτρης Σειρηνάκης απoκαλύπτει: «Διάσnμες Ελληνίδες μου ζητούν να παίξουν σε ταινία εάν…» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
sirina

Όπως είναι γνωστό, φέτος, θα φιλοξενηθούν στην Ελλάδα τα βραβεία «Όσκαρ» της βιομηχανίας ερ@τικών ταινιών
και ο Δημήτρης Σειρηνάκης, που κατάφερε να εξασφαλίσει τη διοργάνωση, μίλησε στο παρελθόν σε πρωινή εκπομπή.

 

Ο γνωστός παραγωγός ερ@τικών ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο χώρο.

«Όταν είδα από πιτσιρικάς ότι στην Ελλάδα δεν έχει κανείς το σθένος να ασχοληθεί με τις ερ@τικές ταινίες είπα ότι θα το κάνω εγώ.

Οι γονείς μου μου είπαν ότι αν είσαι άψογος και τίμιος σ’αυτό που κάνεις θα σε στηρίξουμε μέχρι όπου πάει».

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προχώρησε σε αποκαλύψεις και δήλωσε ότι αρκετές διάσημες Ελληνίδες θέλουν να παίξουν σε ταινία π@ρνό, με την προϋπόθεση να μην κυκλοφορήσει η ταινία στη χώρα μας.

«Έχω κάνει συζητήσεις με πάρα πολλές διάσημες Ελληνίδες οι οποίες θα έπαιζαν σε ταινία με την προϋπόθεση να μην προβληθεί στην Ελλάδα. Αν έπαιζε μόνο στη Σαουδική Αραβία η ταινία, θα το έκαναν πάρα πολλές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν ειπε κατι που δεν γνωριζουμε ο Δημητρης Σειρηνακης , πολλες Ελληνιδες ”καλητεχνιδες”πηγαινουν τον χειμωνα ( εκει κοντα στις γιορτες των Χρισ/νων) στην Σαουδικη Αραβια , Καταρ , Εμιρατα κλπ κλπ….και κανουν ακριβες βιζιτες ( η πιατσα λεει για ημερησια βιζιτα με κοστος 15.000 + τα δωρακια)..οποτε σαφως και δεν εχουν προβλημα να παιξουν οι τσοντουλες που θα γυρισουν σε αυτες της χωρες…..Κατα τα αλλα ολες ειναι κυριες..!!!

Comments are closed.