Δεν φαντάζεστε τι προκαλεί το σεξ και πόσο πρέπει να κάνετε!

Κοινοποίηση:
couple-having-sex

Αν πάλι… τρομάξατε από τη «φωτιά», οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως και μια σπίθα αρκεί.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «The Sun», κάνοντας σεξ μία φορά την εβδομάδα, θα αισθάνεστε 15 χρόνια νεότεροι!

Εάν πάλι τη… βρίσκεται με την «ατομική προπόνηση» ελέω «ξηρασίας», μην απελπίζεστε! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ξανανιώσετε.

Για όσους λοιπόν έχουν ξεπεράσει τα πρώτα «ήντα» και θέλουν να παραμείνουν νέοι, οι ειδικοί συμβουλεύουν: Κάντε σεξ τέσσερις φορές το μήνα, ασκηθείτε 16 φορές, πηγαίνετε εκδρομές ή αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας.

Όπως εξηγεί ο ορθοπεδικός Πολ Στάρκι από την εταιρεία με ορθοπεδικά είδη «Neo G», σκοπός της έρευνας ήταν να εντοπίσει τους παράγοντες που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν νέοι.

«Οι άνθρωποι που φαίνονται και νιώθουν νεότεροι από την ηλικία τους, ήταν πάντα ένα μυστήριο, οπότε ελπίζουμε ότι η έρευνά μας θα αποκαλύψει τις δραστηριότητες που όλοι μπορούμε να ενσωματώσουμε στη ζωή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως η εξημέρωση των ζώων, οι διακοπές και ο χρόνος που αφιερώνουμε στο σύντροφό μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε αρκετά νεότεροι.

«Όσοι ήταν πιο δραστήριοι δήλωναν ότι αισθάνονταν τουλάχιστον 12 χρόνια νεότεροι απ΄ αυτούς που κάθονταν στον καναπέ… Η έρευνα επισημαίνει την ανάγκη να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να απολαμβάνουμε τη ζωή, ανεξαρτήτως ηλικίας», καταλήγει ο Στάρκι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: