Δεν το χωράει ο νους! Γονείς – ΤΕΡΑΤΑ σχεδόν ΣΚΟΤΩΣΑΝ βρέφος γιατί ήθελαν να το κάνουν βίγκαν…

Κοινοποίηση:
1

Σε ένα απίστευτο έγκλημα προχώρησε ένα vegan ζευγάρι από την Φλόριντα το κατηγορείται ότι έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του μόλις 5 μηνών βρέφους του.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, το ζευγάρι αντικατέστησε τη φόρμουλα που τους συνέστησε ο γιατρός με ένα… «εναλλακτικό κατασκεύασμα από λιωμένες πατάτες», οδηγώντας το μωράκι στα πρόθυρα της λιμοκτονίας.

Το μωρό βρέθηκε από τις τοπικές Αρχές αποστεωμένο και σε ληθαργική κατάσταση, μετά από καταγγελία και η 20χρονη Julia French με τον 31χρονο Robert Buskey αντιμετωπίζουν κατηγορίες εγκληματικής αμέλειας.
Το εξασθενημένο μωράκι, αν και πέντε μηνών, ζύγιζε περίπου μισό κιλό λιγότερο από το βάρος με το οποίο είχε έρθει στον κόσμο όταν το διέσωσαν οι αρμόδιες Αρχές της Φλόριντα.

Τα μάτια του ήταν βυθισμένα στο κρανίο του, ήταν υποσιτισμένο και αφυδατωμένο και δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός του.

Οι γονείς-τέρατα θεωρώντας ότι το προϊόν που τους συνέστησε ο γιατρός δεν ήταν σύμφωνο με τις διατροφικές τους επιλογές, αποφάσισαν να αγνοήσουν τις συστάσεις του γιατρού και άρχισαν να ταΐζουν το μωρό τους με μία «φόρμουλα από λιωμένες πατάτες», αντιγράφοντας μια συνταγή που είχαν βρει στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για μια υπόθεση που δυστυχώς δεν είναι μοναδική και δείχνει τα εγκληματικά αποτελέσματα του βιγκανισμού και όλης αυτής της βιομηχανίας που έχει δημιουργηθεί εκμεταλλευόμενη τα αισθήματα των ανθρώπων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: