«Δεν με ήθελαν οι γκόμενες επειδή είμαι Αλβανός! Έτρωγα ψωμί με λάδι και αλάτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sinboyfoto155bb-682x384

«Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι».

Τον Sin Boy υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός τον τελευταίο καιρό λόγω του τραγουδιού “Mama” που έχει γίνει viral, μίλησε για τους γονείς του που ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ο ίδιος στα παιδικά του χρόνια.

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά είμαι από την Αλβανία! Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι. Έχω περάσει εποχές να τρώω ψωμί με λάδι και αλάτι, οι Αλβανοί θα το καταλάβουν αυτό. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί το έχουν περάσει αυτό το στάδιο, το έχω περάσει κι εγώ και είμαι περήφανος που το έχω περάσει γιατί με έχει κάνει πιο δυνατό. Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα, δεν με θέλανε οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός. Οι γονείς τους, τους λέγανε “μην κάνεις παρέα με αυτόν, είναι Αλβανός”», είπε μεταξύ άλλων ο Sin Boy.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Αυτά να τα βλέπουν οι Έλληνες εργοδότες και να μην τους δίνουν δουλειές γιατί υπάρχουν Έλληνες που είναι ανεργοι

  2. Αφου ετρωγες ψωμι με λαδι και αλατι, γιατι δεν γυριζες πισω στην Αλβανια να σε ταιζε ο Μπερισα παντεσπανι;;;;; Ηρθατε εδω και λιγδοθηκε τα εντερο σας και αντι να εισθε ευγνωμονες για την χωρα που σας δεχθηκε, εσεις εισθε αχαριστοι και ελεεινοι και ο νους σας ειναι στην εγκληματικοτητα!!!!!! Σε οσους δεν αρεσει παρτε δρομο στην πατριδα σας , για να ξεβρομισει η χωρα μας!!!!!! Πηγαινετε να σας ταισει ο Ραμα!!!!! Οσο για το ” τραγουδι” , να μην ξερασω τωρα!!!!!!!

  3. αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι οτι ενω ολοι οι Αλβανοί ξέρουν πως ειναι ανεπιθύμητοι , κάθονται και δεν φεύγουν , τους φτυνεις και λενε βρέχει , σαν γραμματόσημα κολλάν , το 75% των ελληνων δεν θέλει ουτε να τους βλέπει και το υπόλοιπο 25% τους ανέχεται

  4. Αφου αγαπας την αλβανια τι ζητας στην ΕΛΛΑΔΑ ρε τηγανοκεφαλο ?

  5. Δεν φταίει μόνο αυτός είναι καί ο βλάκας ο Αρναούτογλου που τον έχει στην εκπομπή του ,μόνο και μόνο να λέει για το τι έχει συνάντηση στην Ελλάδα.Εγιναι και ο Αλβανός φίρμα!!!!!!

  6. Κοψε φατσα ο μαλακας που θελει κ γκομενα Ελληνίδα… άντε ρε πουστοφαρα του ΚΕΡΑΤΑ που έχετε κ παράπονα…. κλεφτρονια εγκληματίες βιαστές όλο ψευτιές μαγκιές μια φουσκα εισαστε γι’αυτό κ δε σας θελει κανεις….Ρε ουστ πισω στο πατρίδα σας….

  7. Και εγώ γεννήθηκα στην γη… Αλλα είμαι από τον Άρη…… Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε….

  8. Παλιό φάρα, μπαστακωθήκατε στην πατρίδα μας, σας ταίσαμε, σας ντύσαμε, και εσείς μας το ανταποδίδετε με εγκλήματα με βιασμούς, με κλεψιές.Σκοτώνετε τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου τους διώχνετε από τις πατρογονικές τους εστίες και κατα τ΄’ αλλα εμείς είμαστε ρατσιστές. Ανάθεμα την ώρα που έπεσε ο Χότζα.

  9. Ας επιανες αλβανίδα γκόμενά ρε κατσαπλια που μου ήθελες Ελληνίδα αλλά ούτε οι συμπατριωτισες σου δεν πηγαίνουν μαζί σου ταγάρι.

  10. ειναι @ΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΣ …
    για αυτο ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ να δείξει τα ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ …
    Ο ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ

  11. Ναι ρε μ@λο@κ@. Πήγαινε στην πατρίδα σου το Αλμπάνια να πεις στον εκεί πρωθυπουργό σου τι τράβαγες μικρός και πως οι γονείς σου ήρθαν στην Ελλάδα, στην χώρα που κυκλοφορούσαμε ελεύθεροι και κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα, μέχρι που ήρθε η φάρα σου παλιομαλάκα Αλβανέ. Αλλά αυτά δεν τα διαβάζεις κερατά, δεν σε συμφέρουν, ούτε διαβάζεις εφημερίδες για την εγκληματικότητα των πατριωτών σου, ανάθεμα σας.

    1. πεστα [[[[[ στην χώρα που κυκλοφορούσαμε ελεύθεροι και κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα, μέχρι που ήρθε η φάρα σου ]]]] αυτα να τα ωλεπουν και οι κωλοσυριζεοι

  12. Μηπως επρεπε οι γονεις να λενε , κανε παρεα με αυτον ειναι αλβανος ;;;;;; αντι να ντρεπονται παραπονιουνται κιολας οι εγκληματιες , τα αποβρασματα της γης , και αφου υπαρχει τοσος ρατσισμος πως και εγινε πλουσιος ;;;; ας ειναι καλα το εμποριο ναρκωτικων
    Ουυυ να χαθειτε σκουπιδια!

  13. ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΦΗ, ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΨΩΜΟΠΕΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ………………………. Η ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣ ΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΟΥΜΕ ΞΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΄Η ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΡΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  14. Επρεπε να πας να βρεις τη Φουρειρα,που κι αυτη λεει οτι βιωσε ρατσισμο και ειστε και κοντοχωριανοι απο το “Μεξικο”…Βρε ασταδιαλα σιχαμα.Για τους Αλβανους που σκοτωναν και σκοτωνουν γεροντακια για 10 ευρω δεν σου ειπαν ουτε ακουσες ποτε;Για τους Αλβανους που θελουν ολη την Ηπειρο για παρτη τους δεν σου ειπαν;Ε τοτε δεν ξερεις γιατι οι Ελληνες ειναι “ρατσιστες”.Αμα δεν σ’αρεσει,τραβα πισω απο εκει που ηρθες.Αλλα κι εκει χεσμενο σ’εχουν και σε κανα χρονο δεν θα σε θυμαται κανενας.Εχε χαρη που καθετι γελοιο παρουσιαζεται και γινεται γνωστο απο τα τσοντοκαναλα.

  15. Ηλθαν και μπαστακωθηκαν με το ετσι θελω εδω περα και εχουν και παρονα απο πανω η κολοφαρα.Τα περισσοτερα εγκληματα στατιστικα γινονται απο αυτους.

  16. Sin boy σημαινει το παιδι της αμαρτίας….Μαλλον masturbation boy πρεπει να τον λεμε

  17. Δείξε μας πρώτα τη σκ@τόφατσά σου, μην ντρέπεσαι.
    Πώς θα σε αγαπήσουμε;
    Θες και γκόμενα, δίποδο..

  18. Αυτή η κλάψα των αλβανών περί ”ρατσισμού”,έχει καταντήσει κουραστική και γελοία…Και επίσης είναι χωρίς λόγο…Είναι γεγονός ότι εδραιώθηκαν εδώ και έκαναν χρήματα και περιουσίες…Μόνοι τους το λένε…Αν υπήρχε ρατσισμός δεν θα έβρισκαν έδαφος να σταθούν και θα έπαιρναν δρόμο…Ομως και αποδεκτοί έγιναν και βοήθεια πήραν στα πρώτα βήματα και δουλειές τους δόθηκαν(και τους δίδονται)…Αλλά αυτοί τον σκοπό τους…Γκρίνια,αχαριστία και μίσος…Και επιτέλους τι ήθελε το αλβανικό καρτούν;Να ανοίξουν αγκαλιές και πόδια οι ”γκόμενες” και να κόβουν φλέβες για πάρτη του;Για κοίτα ρε κάτι απαιτήσεις ο ”επιβήτορας”… Ρέ ούστ γιδοπρόβατο…

  19. Σιγά τον μεγάλο καλλιτέχνη. Έφτιαξε η μύγα κώλο κι έχ@σε τον κόσμο όλο.

  20. δεν φταίνε οι ελληνες , γιατι δεν εχουν πρόβλημα με κάποιον Ιταλό πχ ? διοτι οι γύφτοι και οι Αλβανοί είναι οτι χειρότερο υπάρχει, δεν χρειάζεται ουτε καλήμερα με δαύτους , θα βγεις χαμένος

  21. Κυττα ρε που μας βγηκε και παρεξηγησιάρης ο Αλβανος…….

    1. να παρει ενα τελαρο ξυδι και να παει στην χωρα του πως εβγαλε λεφτα και τωρα τρωνε ολοι μηπως απο μπουκες στα σπιτια?

Comments are closed.