«Δεν ήμουν κάλος στο ποδόσφαιρο, έπαιζα λάστιχο, έπαιζα με κούκλες Bibibo και Barbie» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
lastixo.jpg exo

“Είμαι από τα παιδιά που μεγάλωσα παίζοντας λάστιχο με την ξαδερφούλα μου!”

Για την αγαπημένη του παιδική ασχολία μίλησε στις κάμερες ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι όταν ήταν μικρός έπαιζε με κούκλες.

«Κάνω παρά πολύ παρέα με γυναίκες. Έκανα από μικρό παιδί παρέα ,με γυναίκες. Είμαι από τα παιδιά που μεγάλωσα παίζοντας λάστιχο με την ξαδερφούλα μου την Έλενα και με άλλες κοπέλες γιατί τα αγόρια ήταν πολύ μάτσο για όλη αυτή την διαδικασία. Δεν ήμουν κάλος στην μπάλα, στο ποδόσφαιρο και επίσης αυτό θα το πω για πρώτη φορά, έπαιζα και με κούκλες με την ξαδέρφη μου την Έλενα. Ενώ τα αλλά παιδιά έπαιζαν με στρατιωτάκια, εμένα μου άρεσε να παίζω με κούκλες! Οι αγαπημένες μου ήταν η Bibibo και η Barbie! Δεν είχα χρήματα να πάρω την κανονική και υπήρχαν κάτι χάρτινες.»

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Χρανιώτης…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σκέφτομαι τους λόγους που μπορεί να υπάρχουν στην προβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων.. στη τελική τι με ενδιαφέρει εμένα τι κάνεις εσύ, γενικά στη προσωπική σου ζωή, πόσο μάλλον όταν ήσουν παιδί..,

    Και εμένα μου αρέσει στις 20:00 το απόγευμα να ακούω διαπασών Queen και όταν ήμουν μικρός έκανα παρέα με κάτι τσουκνίδες, η μία δε με τσίμπαγε κιόλας που και πού… έλα να μου πάρεις και συνέντευξη πώς σκουπίζω το κώλο μου..

  2. Αχου το μωρέ του άρεσε η bibibo και η barbie γιατί δεν ήξερε μπάλα!Ούτε τα στρατιωτάκια και τα αυτοκινητάκια του άρεσαν του παιδιού!Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα?Και εμείς δεν ήμασταν καλοί στη μπάλα αλλά παίζαμε με κανα αυτοκίνητο,πηγαίναμε βόλτες με τα ποδήλατα ή μαλακιζόμασταν στη γειτονιά με διάφορα παιχνίδια.

Comments are closed.