Δεν έχυσε ούτε 1 δάκρυ για τους νεκρούς σε Μάτι και Μάνδρα: Ξέσπασε σε κλάματα η Δούρου στο “γλύψιμο” του Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dourou_1204_eksw_1204_1-768x451

Οι πολίτες πεισμώνουν από τα fake news και θα δώσουν απάντηση στις κάλπες είπε ο πρωθυπουργός. Η στοχοποίηση και το “φταίει η Δούρου” για τα πάντα αποτελεί τίτλο τιμής για την Περιφερειάρχη ανέφερε.

Απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού για τα πεπραγμένα της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Να μην επιστρέψει η Αττική σε αυτούς που την γονάτισαν είπε ο Τσίπρας.

Σε εκείνο το σημείο η Ρένα Δούρου ξέσπασε σε κλάματα…

Τον συνδυασμό “Δύναμη Ζωής” και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους παρουσιάζει η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Υπάρχουν ακόμα τόσοι ηλίθιοι ?
    Είναι δυνατόν να πηγαίνουν σε συγκεντρώσεις του Σύριζα άνθρωποι με λογική ?
    Χάνω πάσα ιδέα για τους νεοΈλληνες…

  2. Την θυμόμαστε όλοι την ψεύτρα και υποκρίτρια Ρένα πίπα Δούρου, μετά τις φωτιές και τις πλυμμήρες, όταν φόραγε μαύρα και πήγαινε στην Εισαγγελία να καταγγείλει τον εαυτό της.Αυτό το πολιτικό κατακάθι στις εκλογές θα συντριβεί.Το ότι την αθωώνει ο σφαγέας της Ελληνικής Μακεδονίας ο Αλέξης τενεκές Τσίπρας για εμάς τους Έλληνες δεν λέει τίποτα.Σε ένα μήνα και κάτι Ρένα θα τον φάς ασάλιωτο τσόλι, πατσαβούρα.

Comments are closed.