Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο η περίπτωση Πρίγιοβιτς! Του δίνουν 10 εκατομμύρια και… δεν τα θέλει! Αύριο το κρίσιμο ραντεβού Ιβάν-Αλεξάντερ!

Κοινοποίηση:
1953441

Oι Σαουδάραβες εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να αρπάξουν τον Πρίγιοβιτς, «σπάζοντας» την ρήτρα του ΠΑΟΚ έναντι του ποσού των δέκα εκατ. ευρώ. Θεωρητικά ένα τέτοιο ποσό θα φάνταζε ως… δώρο στα ταμεία κάθε ελληνικής ομάδας. Όχι όμως για τον ΠΑΟΚ.
Μπορεί η μυθική πρόταση που έφτασε στα γραφεία της Μ.Ασίας να έχει «τρελάνει» δικαιολογημένα τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να εκτοξεύεται κατά 25 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 4.5 χρόνια (σ.σ. χωρίς να υπολογίζει κανείς τα απίθανα μπόνους για τα γκολ και τις νίκες της ομάδας του), ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά… ευσυγκίνητοι δείχνουν στα λεφτά της ρήτρας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι με φόντο τον Πρίγιοβιτς και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι τα χρήματα. Ακόμη κι αν μιλάμε για δέκα εκατ. ευρώ. Ένα «ιστορικό» ποσό για τα δεδομένα της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.
Χαρακτηριστικό είναι και το πως αντιμετωπίζουν Πολωνοί και Σέρβοι την «χρυσή» πρόταση της Αλ Ιτιχάντ σε ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς, σημειώνοντας στα διάφορα δημοσιεύματά τους πως μόνο κάποιος… τρελός δεν θα δεχόταν το συγκεκριμένο deal!

Από την πλευρά της, η οικογένεια Σαββίδη έχει κάνει σαφές πως επιθυμεί να τον κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν… αδιαφορώντας για τα χρήματα που απλώνουν στα πόδια τους οι Σαουδάραβες. Το βασικό για τους «ασπρόμαυρους» είναι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα προκειμένου ο Πρίγιοβιτς να παραμείνει «ψυχή τε και σώματι» και να βοηθήσει με την σειρά του στην «μάχη» που δίνουν για το πρωτάθλημα.

Η Τρίτη (8/1) φαντάζει ιδιαίτερα κρίσιμη αναφορικά με το «καυτό» θέμα του Πρίγιοβιτς καθώς ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει το τελικό ραντεβού με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και από το αποτέλεσμα της συνάντησης θα δρομολογηθούν και οι ανάλογες εξελίξεις. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως και τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την γενναιόδωρη πρόταση από ομάδα της Κίνας, η παρέμβαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κρατήσει τον Σέρβο στην Τούμπα.

Για την ιστορία, οι Κινέζοι πρόσφεραν απλόχερα εκατομμύρια και στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους αλλά ούτε τότε οι Θεσσαλονικείς έδειξαν… συγκινημένοι.

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ποιος δεν τα θελει? μολις δει την επιταγη στο ονομα του, περπατωντας θα παει…
    μην λεμε και λαλακιες!

  2. Eνα απο τα δυο πρεπει αν συμβαινει .,.,.,.
    1 ειναι ιδεαλιστης και τιμαει την φανελα του
    η……
    2.τον εχει ταισει αρκετα ο Σαββιδης οποτε απλα αναμενει χορτατος το καλοκαιρι για να κουνησει μαντηλι

Comments are closed.