Δεκαεπτά celebrities πριν και μετά τις πλαστικές – Δείτε ποιες είναι οι πιο αποτυχημένες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι περισσότεροι αστέρες του Χόλυγουντ δείχνουν να μην μπορούν να αντισταθούν στις πλαστικές επεμβάσεις. Ηδη τις δεκαετίες του ’70 αλλά και του’ 80 οι πλαστικές επεμβάσεις άρχισαν να έχουν μεγάλη απήχηση ειδικά μεταξύ των celebrities που ήθελαν να αλλάξουν κυρίως τα χείλη τους και στη συνέχεια το στήθος τους. Ποιος άλλωστε δεν θυμάται την Pamela Anderson, η οποία μέσα σε λίγα χρόνια δεν άφησε σημείο του σώματος αλλά και του προσώπου της που να μην το είχε πειράξει;

Φυσικά και δεν είναι η μόνη! Ο κατάλογος γυναικών αλλά και ανδρών που δεν μπόρεσαν να βάλουν ένα φρένο στις πλαστικές είναι πραγματικά μεγάλος. Το δυσάρεστο όμως είναι ότι με τις αναρίθμητες πλαστικές, δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που μεταλλάχθηκαν και απέκτησαν άλλη…όψη.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πολλοί εξ αυτών πλήρωσαν αδρά προκειμένου να έχουν φουσκωτά χείλη και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν το αναμενόμενο. Δείτε για παράδειγμα την Carla Bruni η οποία έχασε τον έλεγχο με τα Botox, την Katie Price, μοντέλο, που απέκτησε σαρκώδη χείλη και …γαλλική μυτούλα και φυσικά την Donatella Versace που είναι απλά τρομακτική!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: