Δείτε την… “αμαρτωλή” φάση που… κόλλησε το VAR στο Λαμία-ΠΑΟΚ και έβαλε μπουρλότο στο πρωτάθλημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μεγάλες αντιδράσεις στον αθλητικό χώρο και στους ανταγωνιστές της ομάδας του ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει η φάση του αμφισβητούμενου γκολ στο Λαμία-ΠΑΟΚ (0-1), ιδιαίτερα από το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή, διαπιστώθηκε πως είχε κολλήσει το VAR, με συνέπεια ο διαιτητής να μην έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την αμφιλεγόμενη φάση που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΠΑΟΚ, δηλαδή τη φάση που «έχασε» το VAR, καθώς είχε κολλήσει.

Αντίδραση υπήρξε και από τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός της ανακοίνωσης που εκδόθηκε, το στέλεχος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς, καυτηριάζει σε ανάρτησή του στα social media τις εξελίξεις στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ξιδάκι για τα εξώγαμα του 6ου στόλου και τα ξεφτιλισμένα πατσαβούρια του ναρκέμπορα,

  2. Βρε μπαόκια θέλω να σας ρωτήσω γιατί κάθε φορά που ο μαριδάκης και οι γάβροι του σας βρίζουν ή σας συκοφαντούν ή λένε παλαβομάρες, εσείς τα βάζετε με όλο το (πρώην) ΠΟΚ; το γκολ ήταν πεντακάθαρο, τελεία και παύλα!! Ακόμη και αντικειμενικοί ολυμπιακοί που το είδαν το παραδέχτηκαν! Τι άλλο θέλετε; να αρχίσουμε και εμείς (βάζελοι και αεκτζήδες) να τα βάζουμε με τον ΠΑΟΚ κάθε φορά που ο Άρης φερειπείν λέει ότι τον αδίκησαν στον αγώνα με κάποια ομάδα; ή ο Ηρακλής; ούτε είπε τον Σαββίδη Ρώσο ο Μελισσανίδης ή ο Αλαφούζος! Επιτέλους ότι πρόβλημα έχετε με το μαριδάκη και τους γάβρους είναι με αυτούς και με κανέναν άλλον, τους υπόλοιπους να μας αφήσετε ήσυχους, εκτός κι αν πιστεύετε ότι οι υπόλοιποι αγαπάμε το μαριδάκη και τους γάβρους του (όσο αγαπάτε κι εσείς τους Αρειανούς και τον πρόεδρο τους).

  3. Δύο τουλάχιστον είναι offside, μπορεί και 3 παίκτες του Παοκ. Ντροπή με το ζόρι να πάρει πρωτάθλημα ο Παοκ που δεν τραβάει.

    1. Και τα τρία μου είναι οφσάιντ, δεν το πρόσεξες, τσάτσε του ναρκέμπορα;

  4. Το μονο που εχει καταφερει να κανει ο κοντος ρωσσος ειναι να ξεφτυλισει μια μεσαια επαρχικη ομαδα (παοκ) σε ολη την Ελλαδα. Ενα σωματειο που μπορει να μην ειχε να επιδειξει κατι σπουδαιο στο ποδοσφαιρο (2 τιτλους σε 95 χρονια ιστοριας) αλλα ειχε μια τιμη και μια υποληψη που την εχασε με ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ , με τραμπουκισμους, με ενα ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΟ και με ενα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (το επονομαζομενο πρωταθλημα ΠΡΕΣΠΩΝ..) που ο καθε ΣΟΒΑΡΟΣ παοκτζης (εστω και απο μεσα του..) το ξερει και ντρεπεται.
    Δυστυχως για τον παοκ και τους παοκτζηδες Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ και αντι να χρησιμοποιησουν τα οποια χρηματα εβαλε (για να αγορασει τιτλους) ο κοντος ρωσσος για να φτιάξουνε ομαδα και να καθιερωθουν αυτοι προτιμησαν καποιο τιτλο αστω και ξεφτυλισμενο παρα να μεγαλωσουν πραγματικα.
    Στην Ελλαδα ο παοκ δεν ειναι στο ‘big four’ οπως αρεσκονται να λενε ψευτοδημοσιογραφακια που ειναι στο pay roll του κοντου, αλλα ειναι Η ΤΕΤΑΡΤΗ ομαδα στους πρωτους τεσσερις στην Ελλαδα και αυτο προσωρινως εκμεταλλευομενος την απουσια του ΑΡΗ (της μεγαλυτερης ομαδας στην Θεσσαλονικη) καποια χρονια…
    Μεγαλη ομαδα με 2 πρωταθληματα κια ενα κλεμμενο στα 100 χρονια δεν υπαρχει παρα μονο στο μυαλο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ανθρωπων και μεχρι τωρα ειχα αλλη αποψη για τους Θεσσαλονικεις, μαλλον μεταλλαχθηκαν απο τα ρουβλια..

  5. Να δείξετε και το αμαρτωλό βίντεο από την κερκίδα όπου φαίνεται το σκατο του βαγγελα

  6. Ένα πράγμα να πείτε στα παιδιά σας.Να μην γίνουν γαύροι.Όλα τα αλλά διορθώνονται.Αυτό το ελάττωμα είναι πολύ σοβαρό..

    1. τακουλη το γιαλιζεις το πομολο μωρη πετουγια??

    2. Έλαααααααααααααααα, Τάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, ο Βαγγέλας θέλει περιποίηση στο μαραφέτι του,

  7. Σας ποναει ολους εκει κατω και ψαχνετε καθε φορα για μαιμουδες γκολ και πεναλτυ ……ΣΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ”ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ” ΤΟΥ ΠΟΚ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ , ΑΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ……ΟΣΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ , ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ

  8. Όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει γίνει.
    Φυσικά η φάση είναι 100% καθαρή κανένα οφσάιντ δεν υπάρχει διότι ο σκόρερ έρχεται από πίσω.
    Απλά δόθηκε εντολή να “κολήσουν” το VAR ώστε να βγουν κάποιοι Καραπαπάδες και να λένε αρλούμπες όπως κάνουν συνήθως.
    Δυστυχώς κάποιοι είχαν μάθει 20 χρόνια να παίρνουν τέτοια πρωταθλήματα.Το χούι δεν κόβετε.

  9. ποια ειναι η αμφισβητουμενη βαση ρε κλαιούσες? καθαροτατο γκολ….η πολυ χοληστερινη βλαπτει και την οραση…..

  10. Ανακάλυψαν οφσάιντ! Ο γηγενής υπόδικος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Βαγγέλης Μαρινάκης – κατηγορούμενος για τον μισό ποινικό κώδικα- ως είθισται βλέπει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη ακόμη και στον ύπνο του.

    Σήμερα ανακάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται πίσω από την τεχνική βλάβη του VAR (προφανώς μέσω κάποιου χάκερ) κι επίσης ανακάλυψε ότι ο Μάτος ήταν σε θέση οφσάιντ!!!

    Καταλαβαίνουμε ότι την Κυριακή η ομάδα του έχει δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και πολύ θα ήθελε να μη γίνει αυτό το παιχνίδι.

    Ανερυθρίαστα μιλά για στημένο πρωτάθλημα και συμμορία της εξυγίανσης την ώρα που ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και σύσταση συμμορίας!!!

    Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν να βουλιάζουν στον βούρκο της απομόνωσης. Δεν θα τους σώσουμε από αυτόν τον πνιγμό, ακολουθώντας το ύφος και τη λογική τους να σπείρουν μίσος παντού, για να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για τον τρίτο χρόνο χωρίς τίτλο.

    Υ.Γ. Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μνημείο ντροπής για τους εκατομμύρια Έλληνες Ποντίους προσβάλλοντάς τους βάναυσα με την σκοπίμως απαξιωτική χρήση του όρου «Ρώσος».

    1. Άντε πήγαινε τώρα στο αγόρι σου τον Αχμέτ τώρα να ηρεμήσεις τουρκακο

      1. Είσαι λακαμάς ρε μπασταρδε αμερικανοτσολιά…

      2. τουρκαλα ειναι η μανα σου αλβανος ο μπαμπας σου και πακιστανος ο γαμιας σου ρε τρυπιε!!
        εβραια πονας??

Comments are closed.