Δείτε σημαία που σήκωσε ο φαφούτης Σκοπιανός αθλητής του ΜΜΑ στο Λας Βέγκας – Την είδαν δεκάδες χιλιάδες θεατές (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
fafoutis ok

Δείτε τι αναφέρουν σκοπιανά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάζουμε από την αυτόματη μετάφραση τα εξής:

“Ο αγωνιστής της Αυστραλιανής Μικτής Πολεμικής Τέχνης (MMA), Alexander Volkanovski, αρχικά από την πΓΔΜ, ήταν πρωταθλητής UC, αφού κατάφερε να νικήσει τον Αμερικανό Max Max Holloway με ομόφωνη απόφαση στο συνέδριο UC 245 στο Λας Βέγκας.”

Toν αποκαλούν μάλιστα “Ο λαϊκός Μέγας Αλέξανδρος”!

“Ο λαϊκός Μέγας Αλέξανδρος, λίγες μέρες πριν τον αγώνα Holloway, έβαλε με τη σημαία της Ενωμένης Μακεδονίας μια στιγμή υπερηφάνειας για όλους τους Μακεδόνες σε όλο τον κόσμο.”

Volkanovski

Δείτε την εικόνα:

Δείτε το βίντεο την στιγμή που ο σκοπιανός ανακοινώνεται νικητής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΕΓΙΝΑ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΒΡΏΜΙΚΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ……ΜΑΡΙΑ(?) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΩΡΗ ΣΚΥΛΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΑΒΡΒΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΗΨΗ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

  2. Μωρή πουτανογρια μιλά καλά μην ακούσεις τη τελευταία, πρώτη.

  3. Γελαει ο περιουσιος λαος που τα τεκνα των Ελληνων ξεφτιλίζονται ,ετσι. Οι μακαβαιοι εκδικηθαν πληρως. Πλεον οι αλβανοβουλγαροι κομιταζηδες σκηλευουν τον εθναρχη της Ελλαδας και μεγιστο ολων των Ελληνων Αλεξανδρο τον ΜΕΓΑ!

  4. Εγώ λέω να ενώσουμε τη Μακεδονία.
    Μιση ώρα υπόθεση είναι για την αεροπορία μας…

  5. Η σημαια αυτη κυκλοφορει τουλαχιστον απο το 2012 στην μελβουρνη…….. και τωρα ξυπνησαν οι ελληνες….αι και μ@μ@θητε ομαδικως στην ελλαδα ζωα

    1. Κυρία Μαρία δεν ξέρω από πότε έχετε να πατήσετε στην Ελλάδα αλλά σας διαβεβαιώ ότι οι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα είναι φιμωμένοι από χίλιες μεριές !
      Αν πουν την άποψή τους πολύ απλά είναι αυτομάτως φασίστες ρατσιστές ξενοφοβικοί κλπ κλπ !

      Εσείς οι έξω που δεν έχετε χάσει ακόμα την Ελευθερία του λόγου τι κάνετε ;
      Ευχαριστώ για το χρόνο σας αλλά με βρισιές δεν κάνουμε δουλείες κυρία Μαρία

    2. δε πα να κοιμηθεις μωρη που θα μας πεις να παμε να γαμηθουμε,,ξεκωλο ε ξεκωλο

  6. ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ…ΦΥΣΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΞ ΑΛΟΓΟ,ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΜΑ Ο ALEXANDER THE FAKE!

Comments are closed.