Δείτε πώς οι φοιτητές της ΠΑΣΠ «εξαφανίζουν» την σημαία του Πολυτεχνείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pasp

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, της πορείας του Πολυτεχνείου ηγήθηκε η αιματοβαμμένη σημαία. Η σημαία του Πολυτεχνείου φυλάσσεται εδώ και τέσσερις δεκαετίες από την ΠΑΣΠ.

Όπως επιβάλλει το τελετουργικό, οι φοιτητές της ΠΑΣΠ μόλις έφτασαν έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία, έστρεψαν τη σημαία προς το κτίριο της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.

Στη συνέχεια δημιούργησαν μια «ομπρέλα» με τα χέρια τους, προκειμένου να διπλωθεί η σημαία, να την πάρει κάποιος φοιτητής, χωρίς να φανεί ποιος είναι, και να τη φέρει στην επόμενη επέτειο.

Η σημαία του Πολυτεχνείου φυλασσόταν αρχικά από την ΕΦΕΕ.

Όπως συμφωνήθηκε, η ΚΝΕ θα αναλάμβανε τη φύλαξη της σφραγίδας και η ΠΑΣΠ της σημαίας.

Να σημειωθεί ότι στο τελετουργικό μπροστά στην Αμερικανική Πρεσβεία εκτός της ΠΑΣΠ παρίσταται και αντιπροσωπεία της ΚΝΕ, ως «εγγυήτριας» της τότε συμφωνίας.

Δείτε το βίντεο της «εξαφάνισης» της σημαίας όπως μεταδόθηκε από το «ΟΝΕ»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δυστυχως καθολου παιδακια που μασανε σανο… Κομματοσκυλα….Θυμησου φατσες και μαθε ονοματα και σε μερικα χρονια θα τους δεις στα εδρανα της βουλης και σε κυβερνησεις φιλε μου,οπως οι αλλοι τοτε το ’73 …..Η ιστορια επαναλαμβανεται…

  2. ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ???? ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΡΡΙΞΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ !!! ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΗΣΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΞΕΡΕΤΕ !!

  3. Ειναι για γελια τα παιδια .Αυτοι δεν πιστευουν σε σημαιες και πατριδα.Μονο στην τσεπη τους οπως εκαναν ολα τα παιδια του πολυτεχνειου-κωλοχανειου.Σιγα τα καλσον σας αγορια και κοριτσια μην τα σχισετε… παρτε μαθηματα απ τη δαμανακη,δεν της φευγει ποντος.

Comments are closed.