AYTH EINAI! Δασκάλα «έπαιρνε» τον μαθητή της «στοματικά» μέσα στην τάξη

Κοινοποίηση:
reed-630x389

Στις ΗΠΑ η κατάσταση με τις δασκάλες που «πηγαίνουν» με τους μαθητές τους, έχει ξεφύγει τελείως, καθώς τέτοια περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολύ συχνά.

Το τελευταίο είναι αυτό της Χάλεϊ Ριντ (Haley Reed), η οποία σύμφωνα με τις Αρχές του Κεντάκι έχει παραδεχθεί ότι «το έκανε» με έναν 17χρονο μαθητή της, κατά την διάρκεια της χρονιάς 2017-18, στο τέλος της οποίας μάλιστα συνελήφθη και χρειάστηκε να πληρώσει 25.000 δολάρια για να μείνει ελεύθερη μέχρι την δίκη.

Η 37χρονη μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είχε συνευρεθεί με τον συγκεκριμένο νεαρό 8 φορές μέσα στο λύκειο, είτε με ολοκληρωμένη επαφή, είτε «στοματικά».

Μάλιστα η κατάσταση για την ασυγκράτητη δασκάλα είναι τόσο σοβαρή που της έχει απαγορευτεί να έρχεται σε επαφές με ανήλικους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει ούτε σε δύο σχολικές εκδηλώσεις των παιδιών της, που ζήτησαν άδεια.

Η δική της Ριντ έχει οριστεί για τον Νοέμβριο, ωστόσο, η υπεράσπισή της τονίζει ότι ο μαθητής είχε συμπληρώσει το όριο ηλικίας (17 ετών) για να έχει συναινετικές ερωτικές σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες.

Σύμφωνα με το σύνταγμα του Κεντάκι, η υπεράσπισή της τονίζει, ότι τα δικαιώματα της δασκάλας παραβιάστηκαν όταν συνελήφθη τον Ιούνιο του 2018.

Η Ριντ αντιμετωπίζει κατηγορίες «βιασμού» και «σοδομισμού». Να σημειωθεί ότι είναι παντρεμένη με παιδιά.

Με τον μαθητή συνευρίσκονταν μετά το κουδούνι, όταν άδειαζε το σχολείο, μέσα στο σχολείο. Όλες τις φορές «έγινε» εντός του σχολικού κτιρίου.

Η Ριντ ήταν η δασκάλα της χορωδίας.

reed-1

reed2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΟΚ λοιπον… μια χαρα η δασκαλα…. Αλλα ηθελα να δω τι θα λεγατε αν ο δασκαλος πηδαγε και τσιμπουκωνε την 17 χρονων κορη σας…. !!!! Αντε γιατι βαρεθηκα να βλεπω παπαριες απο τον καθε πειναλα…

  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ !!!!! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΑΝΕ!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ????? ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ!!!!

  3. Μπράβο στην δασκάλα.. Μακάρι να είχα και γω τέτοια “άσχημη” εμπειρία..Βλέπαμε τότες τα μοντέλα στο prive το περιοδικό και μουλιαζαμε τις σελίδες με φλόκια..Αχ εποχές ωραίες..

    1. Ήθελε να ανοίξει τις χορδές της η γυναικα, δάσκαλα χωροδιας ήταν αμέσως κ εσείς

  4. μπράβο κοριτσαρα μου, σου στελνω τον μαλάκα τον γιο μου που την παίζει πρωί, μεσημέρι, βραδυ !!!!

  5. Και μεις στα 17 παρακαλαγαμε με τις ωρες την Ελενίτσα να μας τον παίξει στο παρκάκι κανένα βράδυ.Α ρε άτιμη ζωή που αλλους τους ανεβάζεις και αλλους τους κατεβάζεις.

  6. Κσι εγω γουσταρα καθηγητριες και στο γυμνασιο ακομη. Και αυτη καλη ειναι.

  7. Σε εναν κοσμο που τα 14χρονα βγαζουν διπλωμα οδηγησης, τα 15χρονα μπορουν να αλλαξουν φυλο και τα 16χρονα να ψηφισουν, ειναι παρανομο να…”παρεις” εναν 17χρονο!

    Ο περι ου ο λογος 17χρονος δλδ ειχε την αντιληψη στα 14 να οδηγει και στα 16 να ψηφιζει, ειχε ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ την ΑΝΤΙΛΗΨΗ και την ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ στα 15 να ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΥΛΟ…αλλα δεν την εχει στα 17 ωστε να επιλεξει ερωτικο συντροφο!!!

    ΥΓ: Οπως λεει και ο ΦΟΥ ΔΟΥ….”Το καημένο το παιδί, πόσο υπέφερε……. 😁😁😁😁😁”.

  8. Το καημένο το παιδί, πόσο υπέφερε……. 😁😁😁😁😁

  9. Πολύπλευρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση…Χε χε χε…Δυστυχώς γεννηθήκαμε νωρίς…

  10. Αυτοι ειναι οι τυχεροι της ζωης, ενα ολοκληρο γυμνασιο και λυκειο το εβγαλα στην αγαμια.

  11. Και γιατι ειναι εκει;;; αυτα παιδια ειναι τυχερααα μπραβοο στο παλικαρι θανατο στον ρουφιανοοο

  12. Θελετε ο γιος σας να γινει αντρας;Να τον πατε σε σχολειο στην Αμερικη,εκει που οι δασκαλες και οι καθηγητριες εκπαιδευουν πραγματικα.Οχι στην Ελλαδα,που διδασκουν μονο για “Πολυτεχνεια”,για “ανθρωπισμους” για “αλληλεγγυη” και για “διαφορετικοτητες” κλπ αριστεριστικες μαλακιες.

Comments are closed.