«Δαιμονισμένος» Παπάς σπάει πούλμαν με λοστό στη Σαντορίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papas-lostos-630x384

Ένα απίστευτο αλλά και σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Σαντορίνη, όπου ένας ιερωμένος σπάει με λοστό πούλμαν που ανήκει σε σχολή οδηγών.

Όλα έγιναν μετά τη σύγκρουση μεταξύ αγροτικού και πούλμαν σχολής οδηγών τον περασμένο Αύγουστο στο νησί.

Στο αγροτικό επέβαινε ο ρασοφόρος, ο οποίος μετά το όχι και σοβαρό ατύχημα, κατέβηκε έξαλλος από το όχημά του, κρατώντας στο χέρι έναν σιδερολοστό, κινούμενος απειλητικά προς το πούλμαν.

Ο δάσκαλος της σχολής βιντεοσκοπούσε και καλούσε την Αστυνομία, μην πιστεύοντας στα μάτια του ότι ο ηγούμενος έσπαγε τα τζάμια του πούλμαν με λύσσα.

«Άμα πάρεις δίπλωμα σφύρα μου», είπε στον μαθητευόμενο οδηγό ενώ στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον του δάσκαλου, με τον οποίον, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσωπικές διαφορές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ρασοφόρους έχει πολλούς η Ελλάδα μιας και διορίζονται μισθωτοί απευθείας και καλύπτει ο ένας τον άλλον συνάδελφο. Ευθύνη είναι της αρχιεπισκοπής Αθηνών που καλύπτει, και απλά λέει ένα “λυπάμαι συγνώμη”. Καλώς έπραξε και η Αφροδίτη Κωνσταντίνου με ανάρτηση βίντεο για τον καθαιρεθέντα πρώην Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο. Να δημοσιοποιηθεί και όποιο ψηφιακό αρχείο, φωτογραφία, βίντεο που πιστοποιεί βολεμένους ρασοφόρους που εάν ήταν κοσμικοί θα ήταν άνεργοι, άεργοι, απορριπτόμενοι όπου και να πηγαίναν για εργασία και όχι κάτοικοι κλιματιζόμενων κατοικιών με 4χ4 αξίας αυτοκίνητο και άλλες πολυτέλειες. Το νταή τον κάνουν σε γυναίκες, ξένη περιουσία και όπου τους συμφέρει. Έχουνε βρει αυτό το μέσο και δήθεν τίτλο παπά και ασυδοτούν με την ανοχή της κοινωνίας και την ενθάρρυνση και αποσιώπηση από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

    Ίδιας σύστασης και ο μητροπολίτης Πιερίας Γ.Χ., ψεύτης, ασεβής βίος, ματαιοδοξία, φαυλότητα, φαιδρότητα, θρασυδειλία, αισχρότητα, αθεΐα και ότι άλλο κακό προξένησε στη Πιερία και Κατερίνη με μάρτυρες την εισαγγελία Κατερίνης. Ο δήθεν δήμος Κατερίνης με δήμαρχο τον Κ.Κ. (που το 2015 γνώριζε τα κακουργήματα και αξιόποινες πράξεις που ευθύνεται το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης και κάλυπτε το Υπουργείο Παιδείας, και συναινούσε για αυτούς τους δύο αφήνοντας το Μητροπολίτη Γεώργιο Χρυσοστόμου τελείως και εντελώς με άγνοια και αβοήθητο να διασύρεται) τώρα παριστάνει το συνεργαζόμενο και τον ηθικό. Ο Γ.Χ. αντί να πει, αντιδράσει και να απομακρυνθεί από ένα κοινό προδότη και συμφεροντολόγο επικεντρωμένο στα έσοδα και τις θέσεις τον κάλυψε πιστοποιώντας και τι άτομο είναι ο ίδιος του.

  2. Ξυριστε τον αν ειναι παπας.Ειναι αχρηστος .Που εισαι βαρθολομεεεεε.μαζεψε τον τον βλακα.Αλλα τι να μαζεψεις ,τα ασυμαζευτα.

  3. Ειναι παπας σαν τον κλεομενη.ΦΟΡΕΣΕ ΕΝΑ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΜΕΝΟΣ

  4. Που ξερετε ποιος φταιει ρε πανιβλακες ξερολες??? Κατ αρχην πολυ εξυπναδα και μαγκια το παιζει ο Σχολης Οδηγων… ειναι κατι μαφιοζοι αυτοι των σχολων… Εγω στη θεση του παπα θα εμπαινα και μεσα στο λεωφορειο να δω τι μαγκια θα εκανε ο δασκαλακος του κολου?? Το σκατο απο τη καλτσα θα του εφευγε… Μπραβο πατερ οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος!!

  5. Τόσο ψυχραιμία ο οδηγός ? Μήπως ήτανε γνωστοί και του έστησε παγίδα σπάζοντας τα νεύρα του ? Κάτι βρωμάει εδώ.. κονόμα μυρίζομαι..

  6. Όταν έχει αρχιεπίσκοπο την γραία λουλούδω που γλύφει τους απόπατους των πολιτικών και όχι μόνον περιμένεις προκοπή;

  7. Ρε στο αθλητικό site sdna πόσο ξεφτιλισμένοι είναι αυτοί που ελέγχουν τα σχόλια?Περνάνε σχόλια που προσβάλουν τη θρησκεία,άλλος ρίχνει κατάρες σε άρθρα με παπάδες,αβαντάρει Τσίπρα και σβήνει τα σχόλια όποιος πει κάτι για τον Αλέξη και γενικά είναι επιλεκτικοί.Τους σιχάθηκα.

  8. Πώς τον λένε τον ρασοφόρο ψευδοχριστιανό?”Λεγεώνα”?

  9. Αυτός τώρα, είναι εκπρόσωπος του Θεού;;; Κατευθείαν, τα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ βιντεάκια στην Αρχιεπισκοπή και στο Μητροπολίτη Αθηνών και πάσης Ελλάδος! Ο άνθρωπος αυτός, να απαγορευτεί άμεσα να τελεί υπό τον ένδηση του Πάτερ! ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ!!! Επίσης, ΑΜΕΣΗ αφαίρεση άδειας οδήγησης του, για αντικανονικό ελιγμό και επικίνδυνη οδήγηση με προθεση! Οι όποιες περαιτέρω νόμιμες ενέργειες, ανήκουν στον ιδιοκτήτη του οχήματος-πούλμαν…

  10. Σαν τον άλλο τον Αλβανό που είχε ανεβεί στο καπό και έσπαγε με τα χέρια του το παρμπριζ… Πρόοδος! Αντί να παίρνουμε τα σώστα παραδείγματα, γινόμαστε ίδιοι σαν αυτούς που κοροϊδεύουμε… Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με Αλβανούς και Πάκηδες γίναμε σε μια νύχτα ραγιάδες του φραπέ…

  11. Οι αθεοι απο ποτε πιστευουν στην υπαρξη δαιμονιων;

  12. ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ…ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

  13. Εμπρός πάμε όλοι μαζί :
    Σώσον Κύριεεεε Τον Λαόόόό Σουουουου…Και Ευλόγησον Την Κληρονομίαν Σου..Νίκας τις Βασιλεύσι Κατά Βαρβάρων Δωρούμενος….και τον Σων Φυλάττων δια του …….”λοστού σου ‘…… Πολίτευμαααααα

  14. Ακραίος δαιμονισμένος, το λοστάρι που είχε πρόχειρο
    στο αυτοκίνητο, είναι διαρηκτικό εργαλείο!

  15. Αυτη ειναι οι συγχρονοι παπαδες.Τραμπουκοι, φιλοχρηματοι,παιδαρεστες,αδελφες,καθε λογης ανωμαλοι,κ.λ.π.διδασκοντες ετσι τον λογο του Θεου.

  16. Αυτός ο μουσάκιας είναι εκπρόσωπος του Θεού;

    1. Επειδή η θρασύδειλος πωγωνοφόρος αρσενοκοιτίς, που καλύπτεται από τον μελανόχρου μανδύα-υπό το σχήμα τηβέννου (ψευδομοναχός ή ψευδο-ιερομόναχος σε κάποιο ψευδομοναστήρι-“βιτρίνα”), κάτοχος και οδηγός 4Χ4, υπό το κράτος οξείας κρίσεως πανικού και λυσσώδους φρενίτιδος, κραδαίνει το στειλιάρι και απρόκλητα προξενεί με αυτό διακεκριμένες φθορές σε ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας ξένο κινητό πράγμα (αυτοκίνητο λεωφορείο), δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι μωρός για να εμπλακεί σε επεισόδιο με την αρσενοκοιτίδα … σίγουρα θα καταλήξει κατηγορούμενος για εξύβριση, σωμ. βλάβες κλπ…. γιατί να το υποστεί; Προς τούτο υπάρχει η Ελλ. Αστυνομία … ορθά πράττει, δηλαδή, καταγράφει και καλεί τηλεφωνικά την δημοσία δύναμη ..τα υπόλοιπα … στον αρμόδιο Εισαγγελέα, στο Ποινικό και στο πολιτικό Δικαστήριο…

Comments are closed.