Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: “Οι μετανάστες θα φιλοξενούνται σε πλοία”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kamposos

Ο Δημήτρης Καμπόσος κάθε εβδομάδα δημιουργεί ένα βίντεο προκειμένου να επικοινωνεί με τους πολίτες. Στο τελευταίο βίντεο, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να φιλοξενεί τους μετανάστες σε πλοία, όπου, όπως υποστηρίζει, θα μπορούν να έχουν όλες τις ανέσεις, αλλά και να ζουν ξεχωριστά ως φυλές η μία από την άλλη, προκειμένου να προστατεύονται.

Ακόμα, προτείνει -εφόσον οι άνθρωποι αυτοί στην πλειονότητά τους δεν έχουν χαρτιά- να ταυτοποιηθούν με τη βοήθεια ανθρώπων που μιλούν τις διαφορετικές γλώσσες και υπογραμμίζει πως με δέκα υπαλλήλους σε κάθε πλοίο, πολύ γρήγορα θα εξακριβωθεί ποιοι δικαιούνται ασύλου και ποιοι όχι.

Όσο για το πού θα βρεθούν τα πλοία, ο ίδιος προτείνει τα παροπλισμένα πλεούμενα να ανακαινιστούν και με μικρές μετατροπές θα γίνουν κατάλληλα καταλύματα.

“Το κάθε καράβι μπορεί να φιλοξενήσει εως 5.000, ίσως και περισσότερους. Έχει μέσα εστιατόρια, έχει μέσα καμπίνες για να κοιμούνται, έχει χώρους και διαμερίσματα που μπορείς να ξεχωρίσεις τα μικρά παιδιά που πολλές φορές πέφτουν θύματα βιασμού, να ξεχωρίσεις τις οικογένειες και να ξεχωρίσεις και τις φυλές”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ..

  2. ΔΗΜΑΣΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΜΕ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

  3. Ωραίος δήμαρχε μ’ αρεσεις.
    Το βλέπω να λειτουργεί από πολλές οπτικές.
    -Καταρχήν καθαρίζεται κάθε τόπος ελληνικού εδάφους που βρωμιστηκε και βεβηλωθηκε από λαθροφαρες.
    -Γλιτώνουμε να λερώσουμε και να καταστρέψουμε άλλα ελληνικά εδάφη.
    -Από αντικειμενική άποψη, Δεν θα βρίσκονται σε Ελληνικό Έδαφος! Βρίσκονται στα ύδατα, κάτι ρευστό.
    -Σε συμβολικό επίπεδο τους κόβεται η συνειδησιακή επαφή με εδραίωση και ρίζωμα στη χώρα μας. Αρα μονιμος θα νιώθουν λάθρο μετανάστες που κάπου θα πρέπει να καταλήξουν.
    -Το πλοίο ως έδρα τους μας δίνει τη δυνατότητα να τους ξαποστειλουμε ταχύτατα και χωρίς χρόνο τριβές.
    -Πολύ πιο λειτουργικό για ξεκαθάρισμα ποιος δικαιούται άσυλο.(γνώμη μου ούτε 100 άτομα)
    -Πολύ πιο οικονομικό για το κράτος.

  4. ΑΛΛΟΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ! ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

  6. επισης τα πλοια αυτα σιγα σιγα να κατηφοριζουν προς τη συρια και να τους αδειαζουν εκει…

  7. ολα αυτα καλα και αγια….. αλλα χρειαζοντε οργανωση και πανω απο ολα Κ Ρ Α Τ Ο Σ. που ειναι το κρατος στην ελλαδα?? πουθενα….αρα….. κιαλλες τρυπες στο νερο που θα καταπιουν ευρω για το τιποτα…. αντε με τις υγειες σας και εις ανωτερα.

Comments are closed.