Δήλωση – “φωτιά”: Ο Κούγιας είναι ξεκάθαρος – Άλλη απόφαση εκτός από τον υποβιβασμό θα είναι παράβαση καθήκοντος

Κοινοποίηση:
kougias-paok

Την άποψη πως οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα αποτελεί παράβαση καθήκοντος εκ μέρους των δικαστών που θα κληθούν να αποφασίσουν εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Αλέξης Κούγιας.

«Προσωπικά, με αυτά που έχω υπόψη μου, είναι αδύνατο να υπάρξει άλλη απόφαση» είπε ο κ. Κούγιας» υποστηρίζοντας ότι στη διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ «επί της ουσίας κανείς ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από την Ξάνθη δεν αμφισβήτησαν τα στοιχεία από τράπεζες και θεσμικά όργανα που αφορούν μέχρι και το ξέπλυμα χρήματος».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια «η Ξάνθη δεν έχει καμία δυνατότητα να αλλάξει η τύχη της αλλά θεωρητικά μπορεί να μην αποδειχθεί η παραβίαση της πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ».

Όπως διευκρίνισε, η παράβαση της Ξάνθης ήταν ότι «έχει ιδιοκτησία δια παρενθέτων πρόσωπων που θα έπρεπε να έχει δηλώσει σε προθεσμία 10 ημερών από την αλλαγή του μετοχολόγιου. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει το μετοχολόγιό του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδειχθεί ότι είναι ιδιοκτήτης της Ξάνθης».

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε, ακόμη, ότι «η εισήγηση είναι δεσμευτική και μέχρι σήμερα ουδέποτε έχει ανατραπεί».

Εξηγώντας τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, είπε ότι «αυτό το πόρισμα πηγαίνει σήμερα στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ο οποίος είναι υποχρεωμένος να αντιγράψει την εισηγηση και να την κάνει κατηγορητήριο. Αυτό στη συνέχεια θα πάει στο δικαιοδοτικό όργανο της Super League που αποτελείται από δύο τακτικούς δικαστές. Αυτό το δικαιοδοτικό όργανο πρέπει να βγάλει την απόφαση μετά το κατηγορητήριο».

Ερωτηθείς για τις επιλογές που έχουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη, είπε ότι «η μια είναι να προσφύγουν στο CAS που δεν έχει νομολογία να ανατρέπει αποφάσεις οργάνων ομοσπονδιών και η δεύτερη είναι η προσφυγή στο διοικητικό εφετείο για να ζητήσουν εκεί αναστολή επιβολής των ποινών μέχρι να αποφασίσει το CAS».

Χρονικά δε ο κ. Κούγιας εκτίμησε ότι «σε έναν μήνα θα έχουν τελειώσει αυτά».

Σχολίαζοντας, τέλος, την παρέμβαση Αυγενάκη, είπε ότι «είναι απαράδεκτη» προσθέτοντας ότι έγινε για «πολιτικάντικους λόγους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Κράτος είναι ο Ιβάν. Τέλος. Μπορεί ακόμη και να δολοφονήσει ανθρώπους και να τη βγάλει καθαρή. Στο τέλος θα αποσχίσει τη Νότια Μακεδονία και θα κάνει ανεξάρτητο προτεκτοράτο του Πούτιν ενώνοντας την με τη Βόρεια. Ποιός θα τον σταματήσει; Η αδερφή ο Κούλης που χέστηκε επειδή είδε 10 πρεζόνια μπαοκγτζήδες στο δρόμο;

    1. Εσύ εισαι πραγματικά γιά τον πουτσο

  2. ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ,ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΙΘΗΚΑΤΕ ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΝΕΤΕ ….ΕΛΛΑΔΑ.ΓΚΕΚΕ μπαοκουλα;

    1. Όξω ρε χαρταετουλη μιαου μιαου ρε!

    2. Ακόμα τρομοκρατημένοι είναι οι παίκτες της αεχ;

  3. Ο τενίστας αλλαξε το νομο για να μην υποβιβαστουν οι ολυμπιακάρηδες τα φιλαρακια του και να στεναχωρησει τον πρακτορα απο την Κολομβία εσκομπαρινάκη για τα στημένα παιχνίδια στο στοίχημα.Η Ελλαδα θα απελευθερωθει και θα εχετε την τυχη του Κανταφι και του Σαντάμ. Με τέτοιο νόμο βολεύεται ο γάβρος για τα στημένα και χρεώνει ο τενίστας μια ανύπαρκτη εύνοια εν είδη στίγματος στον ΠΑΟΚ…

  4. τι αλλάζει πιό γρηγορα ο 1.79 μοντελοπνίχτης;
    πουκάμισα; ομάδες; αφεντικά; ή άποψη;

  5. τι αλλάζει πιό γρηγορα ο 1.79 μοντελοπνίχτης;
    πουκάμισα; ομάδες, αφεντικά ή άποψη;

  6. Σύμφωνα με τον 1.79μ μοντελοπνίχτη του κάμπου «η Ξάνθη δεν έχει καμία δυνατότητα να αλλάξει η τύχη της αλλά θεωρητικά μπορεί να μην αποδειχθεί η παραβίαση της πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ».

  7. Ο Κούγιας το είπε,,,, δεν το είπε και ο Αϊνστάιν,,,,,

  8. Ο Νόμος δεν μπορεί να αλλάζει κατά το δοκούν και εάν συμφέρει ή όχι κάποιους. Λοιπόν εάν υπάρχουν παρατυπίες από τις δύο ομάδες σωστά πρέπει να υποβιβαστούν. Σωστά τα λέει ο Κούγιας. Δεν είναι δυνατόν να προστρέχουν τώρα να αλλάξουν το νόμο. Γιατί δεν το έκαναν και με την ΑΕΚ;

  9. Σωστος ο Κουγιας παρα τις οποιες κατα καιρούς αντιδράσεις του

    1. Ο εφιαλτης σας έχει ονοματεπώνυμο κι είναι εδώ κι έχει ονοματεπώνυμο ρε εσκομπαρινάκια… Ιβάν Σαββίδης

  10. ΠΑΟΚΑΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2 ΧΡΙΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΟΥΣΤ!

    1. η αεκ το εκλεψε με τη κορδελα ρε ανιστορητε. ξεχνας τιεγινε,ψευτη.και ασε τα της αεκ φερεφωνα του γαυρου ειστε. το παιζεισ και δικαιος μουφα ,πληρωμενο γαυροτρολλ.

Comments are closed.