Δήλωση – βόμβα από τον Αφρικανό πρόεδρο των Ράπτορς: “Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
masai-ujiri

Ο Μασάι Ουζίρι μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε πως είναι Νιγηριανός και όχι Έλληνας

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουζίρι που έλκει την καταγωγή του από τη Νιγηρία.

Ο άνθρωπος κλειδί στο πρωτάθλημα των Ράπτορς στάθηκε στον Greek Freak και ανέφερε πως τον Θεωρεί Νιγηριανό και όχι Έλληνα.

«Όταν σκέφτομαι τον Σιάκαμ, τον Εμπίντ και τον Γιάννη, να με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός, σκέφτομαι από πού ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά. Εκεί ξεκίνησα και εγώ. Θα έχω να πω μια φοβερή ιστορία. Αυτή η ιστορία θα έχει ένα πρωτάθλημα που με κάνει να νιώθω τόσο υπερήφανο», ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Την αληθεια ειπε ο ανθρωπος.
    .
    αναλογικα:
    Εαν οι γονεις μου συναντηθουν στην Κινα, κι μετα γεννησουν εμενα στην Κινα, τοτε αυτο το γεγονος, με ταυτιζει με Κινεζο Ιθαγενη;;
    .
    Προφανως ΟΧΙ. Ειμαι απλα ενας υπηκοος της Κινας!!

  2. Ο Αντετοκουμπο δεν ειπε ποτε οτι ειναι Ελληνας (απο θεμα ιθαγενειας), θα ηταν γελοιο αυτο. τα αριστερα αποβλητα μας εχουν πρηξει οτι ειναι Ελληνας. Ο ιδιος προσωπικα εχει πει ειναι υπερυφανος που ειναι νιγηριανος και μαγκια του κιολας. Εμενα μου αρκει που τιμαει την Ελλαδα και τους Ελληνες και δεν με ενοχλει καθολου να αισθανεται και Ελληνας στην ψυχη.

Comments are closed.