Δέος και συγκίνηση: Η μικρή Νεφέλη δε μιλάει αλλά ερμηνεύει εξαιρετικά Πρωτοψάλτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
deos-i-mikri-nefeli-den-milaei-alla-pire-to-mikrofono-apo-tin-protopsalti-kai-tragoudise-me-pathos.col-8

Μια από τις πιο κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της έζησε η Άλκηστη Πρωτοψάλτη στη συναυλία που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Κύπρο, όπου ένα 14χρονο κορίτσι ανέβηκε στη σκηνή, της πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Το συγκλονιστικό όμως είναι το γεγονός ότι το κορίτσι αυτό δεν μιλάει, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα από τότε που γεννήθηκε.

Μάλιστα, μετά από ένα εγκεφαλικό που υπέστη, είχε μείνει για πολλούς μήνες σε κώμα με τις πιθανότητες για επιβίωση να είναι ελάχιστες.

Τις σκοτεινές εκείνες ημέρες, η μητέρα της νεαρής Νεφέλης της έβαζε τραγούδια της Πρωτοψάλτη, που όπως αποδείχθηκε η Νεφέλη απορροφούσε σαν σφουγγάρι. Η ξεχωριστή ερμηνεία της σκόρπισε συγκίνηση .

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή… Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της.

»Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν… Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων… δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού ….. στο θαύμα της μουσικής! Η Νεφέλη δεν μιλάει… μόνο τραγουδάει… Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους» έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο facebook

Κάνετε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να παίξει το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. εγω ειδα ενα κοριτσι που ζουσε την καλυτερη στιγμη της ζωης της!!!!!!!!! και απο την αλλη ειδα μια ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ μια καργιολα και μια ξευτυλισμενη στο μυαλό, που εκανε τρεις προσπαθειες να βουτήξει το μικροφωνο, απο τα χερια αυτου του σπλαχνου,ναι ή οχι;;;; φτουσου ξεφτιλισμένη… ανωμαλη…

Comments are closed.