Δέκα διάσημοι που ανήκουν στους… Illuminati αλλά δεν το παραδέχονται – Το προδίδουν οι πράξεις τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι Illuminati είναι μια αδελφότητα πεφωτισμένων, η οποία ιδρύθηκε τον 18ο αιώνα στη Βαυαρία, με στόχο της την ανακάλυψη μυστικών, που θα τα αποκαλύψει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πολλές είναι οι θεωρίες και οι μύθοι γύρω από την επιβίωση αυτής της οργάνωσης μέσα στους αιώνες και τις υποτιθέμενες δραστηριότητές της, στις οποίες συγκαταλέγονται η Γαλλική Επανάσταση, ο αγώνας εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας καθώς και βλέψεις παγκόσμιας κυριαρχίας.

Τα μέλη των Illuminati, ήταν πάντα εκλεκτές και πλούσιες προσωπικότητες, από αρχηγούς κρατών, μέχρι μεγάλες μορφές της Τέχνης. Σήμερα δε, πιστεύεται ότι αρκετοί από τους διάσημους ανθρώπους της παγκόσμιας showbiz ανήκουν εκεί και όσο και αν προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό, τα σημάδια τους προδίδουν.

Από την Ktay Perry, ως την Lady Gaga και από τη Beyonce και τον Jazy Z, μέχρι τον Justin Bieber, δείτε παρακάτω ποιοι διάσημοι πιθανότατα να είναι μέλη των Illuminati.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η αδελφοτητα Skull & Bones απο οπου βγαινουν ολοι οι προεδροι της Αμερικης, εχει σαν συμβολο ενα κρανιο. Η μασονια (ελευθεροτεκτονισμος) εχει σαν συμβολο εναν χαρακα και εναν διαβητη, οπου ειναι το αστερι του Δαβιδ κομμενο και στην μεση ενα G. Το G αυτο προκυπτει απο την λεξη Golgotha (Γολγοθας), το οποιο ειναι το σημειο οπου σταυρωθηκε ο Χριστος, που ονομαζεται επισης και κρανιου τοπος, εξου και το συμβολο του κρανιου της αδελφοτητας Skull & Bones. Με βαση αυτα τα δεδομενα λοιπον, μπορουμε να καταλαβουμε οτι αυτες τις μυστικες οργανωσεις, τις δημιουργησαν οι ιδιοι Εβραιοι – Ιουδαιοι – Φαρισαιοι (Σιωνιστες) που σταυρωσαν τον Χριστο τοτε και υπηρετουν τον Σατανα απο την αρχαιοτητα, με σκοπο να διαφθειρουν τις ψυχες των ανθρωπων, μεσω της εγκαθιδρυσης της αυτοκρατοριας του αντιχριστου στην γη, ετσι ωστε οι ανθρωποι να χασουν την σωτηρια τους και να καταληξουν στην Κολαση και ετσι ο Σατανας να κερδισει στο μισος που τρεφει για τον ανθρωπο και τον Θεο. Το μεγαλυτερο εμποδιο, για την επιτευξη των σχεδιων τους, ηταν και θα ειναι ο Χριστος και η ηθικη του.

  2. Αν είναι πεφωτισμενοι αυτοί φαντάσου οι άλλοι που δεν είναι! Πιο ηλιθιοι πεθαινεις..Εχει μερικές που ναι σοβαρές πηδιολες όμως και τις έχουν για ξεκάρφωμα. Στέφανε πέρασε το μου σε παρακαλώ (λόγω ευγενειας).. Έχω λόγο.. Θελω να δω κάτι.

Comments are closed.