23/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

«ΔΟΥΡΟΥ….Είσαι δολοφόνος και Σκοπιανή»! ΧΑΜΟΣ έξω από γυμνάσιο του Αιγάλεω! Η Ελένη Λουκά …μοίρασε πόνο! Δείτε βίντεο και εικόνες

Κοινοποίηση:
1

Με σκληρά λόγια χαρακτήρισε τη Ρένα Δούρου η Ελένη Λουκά όταν συναντήθηκαν έξω από το γυμνάσιο του  που η πρώτη είχε πάει να ψηφίσει.

Σε γυμνάσιο στο Αιγάλεω άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, φεύγοντας όμως, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, είχε μία αμήχανη στιγμή.

Την ώρα που έβγαινε από το εκλογικό κέντρο, την περίμενε η Ελένη Λουκά, η οποία άρχισε να την αποκαλεί «δολοφόνο» και «Σκοπιανή».

Τη Λουκά απομάκρυναν άνδρες που συνόδευαν την περιφερειάρχη και αστυνομικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ή πουτ@να Ρένα πίπ@ Δούρου μας τελείωσε.Σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου θα γραφτεί ο οριστικός επίλογος.

  2. Γελάς π@@@@@να άχρηστη η αλήθεια πονάει αλλα έχει ο καιρός γυρίσματα.

  3. κοροιδευετε μαλακες εδω μεσα σουργελα η λουκα εχει μεγαλυτερα αρχιδια απ σας

  4. Απο αμηχανία γελάει, είναι χεσμένη. Μπορεί να υποτιμάει την Λουκά και τους υπόλοιπους που την βρίζουν αλλά να ξέρετε πως ο χεσμένος πάντα γελάει για να κρυφτεί όταν τον ξεμπροστιάζουν, αν ήταν καθαρή η συνείδηση της θα ήταν άνετη, δεν θα γυρνούσε στην κάμερα να δείξει τα σκυλόδοντα της με το αμήχανο γέλιο. Πρέπει να τους κάνουν εντατικά μαθήματα υποκριτικής, είναι πολύ κακοί ηθοποιοί, ακόμα και σε αυτό άχρηστοι.

  5. Γελάει η πατσαβουρα,όπως γελάτε τις προάλλες στα Καμίνια που της έδωσαν οι λαικατζηδες αγγούρια και καρότα να βάλει στον πάτο της.Οταν βέβαια πετάχτηκαν κάτι παραγινομενες ντομάτες στον αέρα,οι υποτακτικοί της κάλεσαν Δίας.Οπου φύγει φύγει η λινατσα.

  6. Το παίζει άνετη η βρωμούσα.Είχε και το θράσος να βάλει υποψηφιότητα η ελεινή.

  7. Εσυ παλιοκαργιολε που ακουγεσαι στο βιντεο να λες ”ειναι για γελια αυτη”, εσυ και η οικογενεια σου εισαι για γελια μουνοπανο. Μουνογλυφτη της δουρου. Να σου γαμησω κωλοραγια δολοφονε

    1. Θα μιλήσω ανάλογα όταν βγουν τα αποτελέσματα στα καμμένα. Διότι και στην Πελοπόννησο το 2007 με τους 84 νεκρούς, είδαμε τι έβγαλε η κάλπη όσο ακόμη κάπνιζαν οι στάχτες. Δυστυχώς ο Έλληνας παθών είναι και ο πρώτος που ξεχνάει. Εκεί ποντάρουν, για αυτό μας έχουν χεσμένους οι πολιτικοί.

  8. Γεια σου ρε Μαδουρου Ερχεται η Γαιδουροπουτσ@

  9. Απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια!

  10. χαζογελάει η …@ατσαβούρα ,
    περιφερειάρχης με νεκρούς στη μάνδρα – νεκρούς στό μάτι αττικής ….
    ψηφίστε την – καμαρώστε την ….
    αντι να ειναι μέσα στη φυλακή….κάνει βόλτες το @σόκαρο

Comments are closed.