ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ! Ο Βαρδινογιάννης πήρε το «τιμόνι» από τον Κοντομηνά: Οι δύο αλλαγές που σηματοδοτούν την νέα εποχή στον ALPHA

Κοινοποίηση:
kontominas-750x430

Νέα εποχή σηματοδοτούν για τον Alpha οι πρόσφατες αλλαγές στο δημοσιογραφικό επιτελείο του καναλιού που έφτιαξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος όπως φαίνεται παρέδωσε τα ηνία στον Βαρδινογιάννη.

Αρχικά ο Δήμος Βερύκιος απομακρύνθηκε από την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στην συνέχεια, «κόπηκε» η εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου.

Οι δυο δημοσιογράφοι, είχαν εξαιρετικές σχέσεις (και δεν το έκρυβαν) με το πρώην αφεντικό του Alpha. Μάλιστα ο Βερύκιος, όπως επισημαίνει το media.gr, είχε επιλέξει την ταύτιση με τον Κοντομηνά ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Το γεγονός οτι η διοίκηση Βαρδινογιαννη, επέλεξε σε διάστημα ολίγων ημερών να απομακρύνει από το κανάλι την πάλαι ποτέ εμπροσθοφυλακή του Κοντομηνά, καταδεικνύει οτι ο Τζίγγερ, έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο του σταθμού σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα ο πολύπειρος επιχειρηματίας δεν δείχνει διατεθειμένος για λόγους ισορροπιών να θέσει σε κίνδυνο την απόφαση του να προχωρήσει σε μια μοντέρνα τηλεοπτική επιχείρηση, αποσυνδεδεμένη πλήρως από τις παθογένειες του παρελθόντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ,
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ 72 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ – ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ – ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ. — ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ‘ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ’ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ (ΚΑΡΜΠΟΝ) ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΣΥΡΘΗΚΑ. — ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ‘ΕΠΙΤΥΧΙΑ’ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!

Comments are closed.