ΔΙΠΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ στην Λακωνία: Βρέθηκε δεύτερη ιδιόγραφη επιστολή του 42χρονου γιου που κρεμάστηκε: “Ζητώ για όλα…”

Κοινοποίηση:
simantiki-pliroforia

Στη Σπάρτη, οι εξελίξεις είναι δραματικές αφού η πόλη μέσα σε τέσσερεις μόλις ημέρες συνταράσσεται από δύο αυτοκτονίες που συνέβησαν στην οικογένεια του επιχειρηματία επίπλων και ιδρυτή της εταιρείας  που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό που οδηγεί προς το Γύθειο, στο ύψος του Λευκοχώματος.

Το βράδυ της Πέμπτης, ήρθε το τελειωτικό χτύπημα όταν στο χωριό Πολοβίτσα αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού ο Γιάννης Χ, πρωτότοκος γιος, που όμως δεν είχε ουσιαστικά  ενεργή συμμετοχή στην εταιρεία και άρα εκ προοιμίου, οι λόγοι δεν θα μπορούσαν να είναι «οικονομικοί». Από όσα ενημερωνόμαστε, ο 42χρονος γιος που αναγκάστηκε να κρεμαστεί για να εξιλεωθεί από τις “αμαρτίες” του, στην επιστολή “ζητάει συγγνώμη”, για όλα όσα είχε πράξει μέσα στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε από την πρωτεύουσα της Λακωνίας, η τοπική αστυνομία δεν κατόρθωσε σε συνεργασία με την τοπική εισαγγελία, να επιλύσει ένα θέμα που πρέπει να ήταν γνωστό, πάνω από 6 μήνες. Το αμαρτωλό και ένοχο μυστικό που είχε διαλύσει δύο σπίτια και ξεκλήρισε μια οικογένεια. Οι τοπικές αρχές, αδράνησαν, όπως αναφέρουν πηγές από την πόλη. Στην Σπάρτη, το σύστημα δικαίου και αστυνόμευσης, δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, πνιγμένο από αποστήματα διαφθοράς που βρίσκονται εγκατεστημένα, και στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης αλλά και στο Δικαστικό Μέγαρο, όπως και σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία.

Η πόλη απαιτεί λύσεις από μια ριζική και γενική “Επιχείρηση Καθαρά Χέρια”. Ο Δήμος και οι κοινωνικές του υπηρεσίες, κοιμούνται τον ύπνο τον αιώνιο.

Το ρεπορτάζ και το φωτογραφικό υλικό που φέρνει στο φως το πρωί του Σαββάτου, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πιστοποιούν ότι τα θεμέλια της Λακωνικής ιστορικής πρωτεύουσας κολυμπάνε στην σήψη και στην θεσμική παρακμή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: