ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! Πήγαν να μάθουν πως την κόβει την καρύδα! Χαμός στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα με τίτλο “Ντάνος – Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου” παρουσίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του προπέρσινου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο γνωστός σε όλους και ως «Ντάνος» βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» στην Αριστοτέλους.

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών γέμισε την αίθουσα παρουσιάσεων συγγραμμάτων του βιβλιοπωλείου και παρακολούθησε τα όσα ανέφεραν οι ομιλητές.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ντάνου μίλησαν: η Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου Εκδότρια, η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας (ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ) του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ο Αναστάσιος Ντούγκας Δικηγόρος και Πρόεδρος Επ. Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι συγγραφείς Γιώργος Αγγελόπουλος και Αυγή Σαββίδου.

Μάλιστα, κατά την ομιλία της, η κ. Ράπτη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ» που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα

Το βιβλίου του Ντάνου περιγράφει τη ζωή του νικητή του ρεάλιτι επιβίωσης ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και φτάνοντας στο σήμερα. Στόχος του βιβλίου, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι η ταύτιση των απλών καθημερινών ανθρώπων με το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου έτσι ώστε να βοηθηθούν και αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που πιθανόν αντιμετωπίζουν.

Την επιμέλεια έκδοσης του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου είχε η Εκδοτική Αθηνών.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία ο Ντάνος απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΟΛΕΣ ΟΙ “ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ” ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ…

  2. Αυτό θα πει κατάντια ενός έθνους. Όταν ένα τσόκαρο σαν τον ντάνο υπογραφεί αυτοβιογραφία. Υποβιβασμός και προσβολή υταμή του σκεπτόμενου και μορφωμένου Ελληνα. Η δοξολογία της ξετσιπασιάς του τίποτα από σκοταδιστικά κέντρα που κρύβονται πίσω από τα παρασκήνια. Αυτά που χρηματοδοτούν καρκινώματα αλά ντάνου ρίχνοντας το διανοητικό και μορφωτικό επίπεδο ενός λαού στα τάρταρα και κάνοντάς τον ντάνο να νομίζει ότι είναι κάτι και το έργο του είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δηλαδή ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΣ. Έτσι αλλοτριώνεται ένας λαός υποβιβάζομενος σε χολιγουντιανή τριτοκοσμική λέπρα.
    Τέλος ντάνο έχω 2 PhD και 3 μάστερ και σε προκαλώ δημόσια για ένα διάλογο μεταξύ μας. Εγώ θα είμαι μόνος μου και συ μπορείς να φέρεις όλους τους παρατρεχάμενους που στέκονται δίπλα σου. Τα στοιχεία μου με το email μου βρίσκονται στη διάθεση του makeleio.gr.

    1. εγώ πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι ο Ντάνος..απορω όμως εσυ με την μόρφωση που έχεις..γιατί ρίχνεις επίπεδο και ασχολείσαι με την κάθε κοπριά..που στο φιναλε δεν φταίει αυτός που οι άλλοι τον κανανε φίρμα..όσο αφορά τα αυτόγραφα μην ασχολείσαι με τέτοια..να μάθεις να είσαι αφανής ήρωας στην ζωή

Comments are closed.