ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! Μοντέλο του Instagram πουλάει το νερό που κάνει μπάνιο

Κοινοποίηση:
NERO

Η νεαρή influencer πουλάει βαζάκια με το νερό που έχει κάνει μπάνιο προς 30 δολάρια το ένα, τα οποία μάλιστα, έχουν γίνει ανάρπαστα! Όπως φαίνεται, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί κανείς να σκεφτεί για να βγάλει χρήματα!

Φαίνεται ότι ο κόσμος μπορεί να φθάσει πολύ μακριά για να ικανοποιήσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις.

Με αυτό το σκεπτικό, το μοντέλο του Instagram, Μπελ Ντελφίν, αποφάσισε να αρχίσει να πουλάει το νερό που κάνει μπάνιο στους ακόλουθούς της και, ναι, ο κόσμος το αγοράζει.

Η Μπελ διαθέτει το νερό σε βαζάκια, τα οποία κοστίζουν 30 δολάρια το ένα. Μάλιστα έχει και επισήμανση: «Αυτό το νερό δεν είναι για κατανάλωση και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για συναισθηματικούς σκοπούς».

Ωστόσο, μετά την επιτυχία που είχαν τα βαζάκια, η Ντελφίν άρχισε να πουλάει και ολόκληρο δοχείο με το νερό που κάνει μπάνιο συν ένα μπόνους, ένα βίντεο με την ίδια να κάνει μπάνιο, στην τιμή των… 10.000 δολαρίων.

Βέβαια, η Ντελφίν δεν είναι η μόνη που κερδίζει χρήματα από τα προϊόντα της.

Η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών Ceara Lynch πουλάει τούφες των μαλλιών της, ακόμα και τα σκουπίδια της, ενώ οι 22χρονες δίδυμες βγάζουν βίντεο ποζάροντας με παιδικά παιχνίδια, τα οποία μετά πουλάνε για 333 δολάρια το ένα.

Όπως φαίνεται, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί κανείς να σκεφτεί για να βγάλει χρήματα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΟΥ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΙΞΩ ΜΕΣΑ.

Comments are closed.