“ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ…” – Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΣΥΖΗΤΗΣΗ” ΕΝΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kibouropoulos_

O υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, στη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στον Παύλο Πολάκη.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε τα εξής:

  • «Στεναχωρημένος και απογοητευμένος είμαι. Δυστυχώς, μια μερίδα ανθρώπων συνεχίζουν να διαχειρίζονται την κατάσταση της αναπηρίας ότι είναι ξένη. Εάν βρισκόμουν μαζί του θα του έλεγα γιατί, γιατί συμβαίνει αυτό. Γιατί θεωρείτε κύριε υπουργέ ότι αυτή η κατάσταση είναι ντροπή. Έκανα χρήση μια νομοθεσίας, μέσω νόμιμης οδού και κατέχω τη θέης επιμελητή β΄».

 

  • «Με εξέπληξε ο τρόπος που ο κ. Τσίπρας επέλεξε να υποστηρίξει τον κ. Πολάκη. Αυτός δεν συνάδει με την έννοια του πολιτικού γίγνεσθαι και της ομαλότητας. Σ’ αυτό που επιμένω είναι ότι η πολιτική πρέπει να μιλά για τον άνθρωπο και την έχω επιλέξει να ακολουθήσω».

 

  • «Θέλω να πω για το κομμάτι του κόσμου. Εκείνο του ανθρώπου, του πολίτη που ειναι γνωστός, αλλά και λιγότερο γνωστός, που ήρθε κοντά μου και μου είπε “είμαι εδώ, δίπλα σου”. Δεν θέλω να επεκταθώ και για τον κ.Πολάκη, και θα ήθελα να μιλήσουμε για τα μείζονα θέματα, όπως η ικανότητα πρόσβασης για όλους, και αφορά όλα τα επίπεδα».

 

  • «Η συζήτηση που γίνεται για εμένα και τον κ. Πολάκη, στρέφει τα φώτα για να μιλήσουμε για θέματα που αφορούν την αναπηρία, θέματα ουσιαστικά και πολιτικά. Εγώ είμαι εδώ να κάνω αγώνα και σε αυτόν θα γίνουν διάφορα. Δεν σταματάω, δεν επαναπαύομαι και επειδή θέλω να είναι όμορφος αυτός ο αγώνας θα μιλήσω για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του ανθρώπου».

 

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ…ούτε την συγνωμη του..ούτε να τον ξαναδεί μπροστά του

  2. Κοίτα να δεις μαγκιές ο κυμπουροπουλος. Τον έκανε μάγκα ο άλλος ο ηλίθιος. Ουστ καθίκια και τα δύο.

  3. Βασικα ο Κυμπουροπουλος πρεπει να τον ευχαριστησει τον Πολακη,γιατι τον θυματοποιησε και εξαιτιας του τον εμαθε και η κουτση Μαρια στην τελευταια γωνια της χωρας αφου εδω και 5 μερες ολοι ασχολιουνται μ’αυτο το θεμα,και γι’αυτο ειναι πλεον σιγουρο οτι θα εκλεγει ευρωβουλευτης,να μην πω οτι θα ερθει και πρωτος σε ψηφους.

  4. …αγαπητέ μου φίλε,..γιατί δεν αλλάζετε θέσεις τότε,…να παίρνεις εσύ τα επιδόματα…και το παλληκάρι να στέκεται στα πόδια του….

  5. ο Κυμπουρόπουλος στηρίζει Καιρίδη, χοτ-σποτ, λαθρομετανάστες, Σκόπια και ισλαμικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    1. Για 25000+ το μηνα και κολοτουμπες ειναι ικανος να κανει.

  6. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ? ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΦΛΟΣ (ΥΠΟΤΗΘΕΤΑΙ ) ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ? ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ……

  7. ΣΩΠΑ ΠΟΥ Ο ΑΜΕΑ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ. ΠΑΙΡΝΕΙ 500 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ..,

Comments are closed.