ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΚΑΝΤΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ. ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ (ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

    Κοινοποίηση:
    POLICE

    Oι φωτογραφίες από τα τραύματα του 25χρονου αστυνομικού, που την Κυριακή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από αλλοδαπό που στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, είναι σοκαριστικές.

    Το αιματηρό αυτό γεγονός δείχνει ότι ακόμα και η ΕΛ.ΑΣ δεν είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει την εισαγόμενη βία από ανθρώπους οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί σε πολύ σκληρά κοινωνικά περιβάλλοντα.

    Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των χωριών Πολυάνθου και Σώστη, όταν δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή.

    kamaroste ton

    Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του πέντε μαχαιριές. Ο αστυνομικός διακομίστηκε άμεσα από τον συνάδελφό του στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», με σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

    dsc02555_0-780x520 dsc02558

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!

     

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Έχω μια απορία αφού έχουν εισάγει την νοοτροπία των Αμερικάνων γιατί να μιν εισάγουν και το αν ενοχλήσεις Αστυνομικό να έχει το δικαίωμα να αμυνθεί. εμείς επειδή ζούμε στο εξωτερικό γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι το ζοριλίκι εδώ δεν περνάει κτύπησες Αστυνομικό η τον έβρισες σε μηδέν χρόνο σε έχουν συλλάβει και έχεις φάει το ξύλο της Αρκούδας που λένε. γιατί να μιν εφαρμόζεται και χώρα μας, να έχει το Δικαίωμα ο Αστυνομικός να αμυνθεί και αν κινδυνεύει να πυροβολεί όχι στο ψαχνό και να συλλαμβάνεται ο Ντα’ι’ς Λαθραίο τότε θα το σκεπτόταν οι λάθρο να το πράξουν

    2. Αν κάποια στιγμή κάποιος αστυνομικός μαχαιρώσει έναν από αυτούς σκεφτείτε τι έχει να γίνει απ’ τα καθίκια των αλληλέγγυων και τα βοθροκαναλα.
      ρε τσεκούρι και φωτιά στους μπασταρδους

    3. ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ…
      ΝΔ Κ ΣΥΡΙΖΑ

    4. Πειθαρχικό στον συνάδελφο τού αστυνομικού πού δεν υπερασπίστηκε τον συνάδελφο τού πυροβολόντας τον βάρβαρο εισβολέα ανάμεσα στα μάτια.

    5. Σαν τον διαλο μοιαζει.
      Ολοι οι λαθρομουσουλμανοι ειναι δαιμονισμενοι
      γιαυτο ορμανε με λυσα και μανια στην Ορθοδοξη Ελλαδα.
      Εκτος απο την φυλακη συνορων απο στρατοφυλακη
      χρειαζοντε εξορκισμοι για να φυγουν οι διαολοι.
      Εδω καταντησαν τα Μοναστηρια να τους υποδεχοντε,αντι να διαβαζουν εξωρκισμους και να παρακαλουν το Θεο να στειλει ταγματα Αγιων Αγγελων να φυλαει την Ελλαδα
      αυτοι ανοιξαν τις θυρες και μπενοβγενουν οι διαολανθρωποι.
      Το τι σημαινει αυτο θα το διαπιστωσουμε με οτι εχει να ακολουθησει στα αμεσως αμεσο μελλον.
      Εμεις κοιμομαστε οχι υπνο βαθυ αλλα υπνο θαθιας ναρκης.

    6. Μαζεψαν μεσα στην χωρα ολα τα αποβρασματα της διεθνους αλητειας!!!!!!!! Γιατι ρε δεν τον πυροβολησατε;;;;;;;; Αν ειχε οπλο θα εισασταν τωρα νεκροι!!!!!!!!!! Καθαριστε την κοινωνια απο τους εγκληματιες!!!!!!!! Αλλα αυτοι που φταινε ειναι οι πολιτικαντηδες, που δεν αφηνουν την Αστυνομια να κανει την δουλεια της!!!!!!!!!

    7. Καλά δεν έχουν υπηρεσιακά όπλα όταν βγαίνουν έξω ? Τί σκατά εντολές έχουν δώσει οι ανώτεροί τους ?
      Αφου κινδύνεψε η ζωή τους, γιατί δεν τα χρησιμοποίησαν ? Άντε και ο ένας του την είχε πέσει ο Αλγερινός Ράμπο (Σιγά τον Ράμπο μη χέσω, τσιλιβίθρας ο τυπάκος και μαλθακοί οι δικοί μας ???), ο άλλος τι έκανε ? Δεν σκέφτηκε να υπερασπίσει τον συνάδελφό του ? Τί σκατά τους μαθαίνουν στις σχολές τους ?
      Άν πάλι δεν προβλέπεται η χρήση των πιστολιών, να τα πουλήσουμε και με τα λεφτά αυτά να τους αγοράσουμε πολύχρωμα φτερά. Μπορεί έτσι να τους συμπαθήσουν οι λάθρο και να μην τους κάνουν ντά.

    8. Οι αστυνομικοί μόνο συνταξιούχους βαρανε και καμιά γιαγιά που πουλά ντερλικια. Πάντως ακόμα και αστυνομικούς να σκοτώσουν εμείς θα τους χαϊδεύουμε γιατί απλά οι ελληνικές κυβερνήσεις στήνουν κωλο
      Να θυμάστε η ΝΔ θα πέσει με γδούπο αφού μεταφέρει λάθρο στην ενδοχωρα. Κλείστε γαμω το κέρατο μου τα σύνορα η βγάλτε ανακοίνωση ότι όσοι είναι οικονομικοί μετανάστες θα επιστρέφονται ανεξάρτητα σε ποιο μέρος της Ελλάδας είναι. Καντε το απαίτηση στην Ε.Ε ασκήστε βέτο καντε κάτι τι θέλετε να γίνει η Ελλάδα μουλσουμανικα χώρα σε λίγα χρόνια? Σε λίγο θα ψηφίζουν και αυτοί και θα έχουμε μουλσουμανικη κυβέρνηση γιατί θα είναι η πλειοψηφία. Μας κάνετε γενοκτονία καθηκια. Τι θέλετε να πάρουμε τα όπλα και να γίνει της πουτανας ?

    9. Καλά του κάνανε ας πρόσεχε μόνο για μπλόκα στο παντελόνι μας είναι τα μαλακισμένα αν ήταν μάγκας ας τουριχνε πιστόλι δεν του πληρωσαμε; Και στο δικαστήριο πρώτος μαζί του θα ήμουν στα ίσα!!!

    10. ΤΑΚΗ 2, ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΜΙΑ Π@ΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ…………

    11. Γραψτε το να με θυμαστε!
      Σε λιγο χρονικο διαστημα οταν θα πιστεψουν,εσφαλμενα βεβαια,οτι ειμαστε ευαλωτοι κ περνα η μαγκια τους θα κανουν πολλα παρα πολλα χειροτερα.Εεεεε τοτε θα αγριεψουν μερικοι(!)δικοι μας θερμοαιμοι- ασυγκρατητοι κ θα τους σφαζουν σαν τα αρνια…..στους δρομους,στις αυλες κ στις ραχουλες.

    12. Ο άλλος αστυνομικος γιατί δεν τον γαζωσε;στην αμερικη θα τον ειχαν εκτελέσει χωρίς δεύτερη σκεψη

    13. Kαι πι μπάτσοι έτσι άσχημα βαράνε, όχι με μαχαίρια, αλλά βαράνε, κανένα έλεος, άλλο… αν δεν γουστάρω τα λαθρογυφτάκια.

    14. Στην Ελλάδα έχει κουβαληθεί ο κάθε υπάνθρωπος τζιχαντιστής και δυστυχώς η Κυβέρνηση έχει ακόμα ανοιχτά τα σύνορα ενώ η Ευρώπη τα έκλεισε εδώ και κάτι χρόνια.

    Comments are closed.