ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ – ΕΝΑΝ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ! Αυτοί είναι οι κακοποιοί που λήστευαν ηλικιωμένους στην Αθήνα – Οι φωτογραφίες τους

Κοινοποίηση:
1

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε την 13-12-2019 από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής

Στο φως της δημοσιότητας, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ήρθαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δέκα ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν συστηματικά ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 13-12-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τους:

  1. ΤΣΑΚΙΡΗ Ηλία του Εμμανουήλ και της Παναγιώτας, γεννηθέντα 23-3-1995 στην Αθήνα,

  1. ΤΣΑΚΙΡΗ Παναγιώτη του Βασιλείου και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 2-10-1994 στην Αθήνα,

  1. ΤΣΑΚΙΡΗ Νικόλαο του Βασιλείου και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 27-9-1988 στην Αθήνα,

  1. ΤΣΑΚΙΡΗ Βασίλειο του Εμμανουήλ και της Παναγιώτας,, γεννηθέντα στις 19-4-1991 στην Αθήνα,

  1. ΡΑΜΟ Εμμανουήλ του Απόστολου και της Μαριάννας, γεννηθέντα στις 29-10-1995 στην Αθήνα,

  1. ΡΑΜΟ Απόστολο του Ιωάννη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 8-4-1974 στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας

  1. ΣΙΑΜΠΑΝΗ Κωνσταντίνο του Παναγιώτη και της Δωροθέας, γεννηθέντα στις 21-1-1989 στην Αθήνα,

  1. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Νικόλαο του Πέτρου και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 25-1-1992 στην Αθήνα,

  1. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Κωνσταντίνο του Χρυσοβαλάντη και της Ιωάννας, γεννηθέντα στις 31-10-1996 στην Αθήνα,

  • 10. ΒΕΛΗ Αριστείδη του Γεράσιμου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 18-6-1993 στην Αθήνα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Οι ευκολες διακοσες χιλιαδες ψηφοι ,απο τα τσιμπουκια του πολιτικου συστηματος. Παιρνουν επιδομα γιατι παει το παιδι τους σχολειο!Το οποιο παιδι γενηθηκε δηθεν κατω απο ενα δεντρο και ειναι παντα κοριτσι για να μην το ψαξουν για φανταρος. Τοσο μαλακες λαος ειμαστε δυστηχως ενω υπαρχουν Ελληνικες οικογενιες που χρειαζονται τα επιδοματα τα δινουμε σε αλλοδαπους

  2. Η οικογένεια Τσακίρη πρέπει να είναι περίφανη για τα μέλη της

  3. αποθηκευστε τις μαπες τους στα κινητα…μικρος ο κοσμος…καπου θα πετυχετε καποιον απο αυτους,….!!!

  4. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ=ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΣΑΙ

  5. Τα ιδια ευνοουμενα παρασιτα,οι κολογυφτοι.

  6. Kαλημέρα Στέφανε,

    Παιδιά, Αυτοί από τις Φάτσες τους Φαίνεται Ξεκάθαρα Ότι ΔΕΝ Είναι ΈΛΛΗΝΕΣ !!! Αυτοί Είναι ΡΟΜΑ, Αλβανοί και Πακιστανοί. Γιατί Έχουν Ελληνικά Ονόματα; ΠΩΣ Επιτρέπεται Αυτό από το Ελληνικό Κράτος;

    Και στην Ιταλία, για παράδειγμα, Όσοι Αλβανοί Υπάρχουν, και Έχουν Μονιμοποιηθεί ( Διότι Τώρα πια στην Ιταλία, εδώ και Χρόνια, ΔΕΝ Έρχονται Αλβανοί, Έπειτα από Ένα Περιστατικό που Είχε Γίνει με Αλβανούς που Είχαν Έλθει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ιταλία, και οι Αρχές τους Πέταξαν στην Κυριολεξία στη Θάλασσα ), Αυτοί οι Αλβανοί Έχουν Τακτοποιηθεί, Έχουν τη Δουλειά τους, Ζουν Αρμονικά και ΔΕΝ Δημιουργούν Προβλήματα στις Τοπικές Κοινωνίες, Όμως Χρησιμοποιούν Κανονικά το Αλβανικό Όνομά τους, ΔΕΝ τους Έχει Δώσει το Ιταλικό Κράτος Κανένα Ιταλικό Όνομα.

    Και Όσοι Αλβανοί Ήλθαν Παλαιότερα στην Ιταλία, ΔΕΝ Ήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, Όλοι Είχαν ΝΟΜΙΜΑ ΈΓΓΡΑΦΑ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΒΙΖΑ, … Και ΔΕΝ Έχει και Πολλούς Αλβανούς η Ιταλία, σε Κάποιες Πόλεις Κυρίως της ΝΟΤΙΑΣ Ιταλίας Είναι, και Ούτε Έχουν Δημιουργήσει Καμία Αλβανική Οργανωμένη Κοινότητα, Όπως Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα με τους ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και Ενδεχομένως και με τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ που Ζουν στην Ελλάδα ( για τους Αλβανούς ΔΕΝ Γνωρίζω αν Έχουν ).

    Παιδιά, Ένα Περίεργο Πράγμα, ΠΩΣ Όλοι Αυτοί που Έρχονται στην Ελλάδα ( ή Τουλάχιστον οι Περισσότεροι από Αυτούς ), είτε Αλβανοί, είτε Γεωργιανοί, είτε Ρουμάνοι, είτε ΑΣΙΑΤΕΣ, είτε ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και Ότι Εγκληματικές Πράξεις και Ενέργειες Έκαναν στις Χώρες τους, τις Κάνουν και στην Ελλάδα;

    Μία Εξήγηση Είναι Ότι, για παράδειγμα, ο Πακιστανός στην Ιταλία ( ή σε Οποιαδήποτε Χώρα της Ευρώπης ), Φοβάται να Εμπλακεί σε Πράξεις Βίας, Διότι Γνωρίζει Ότι Αμέσως θα Συλληφθεί, θα Οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, στη Φυλακή για να Εκτίσει την Ποινή του και στη Συνέχεια θα ΑΠΕΛΑΘΕΙ. Και στην Περίπτωση που ΔΕΝ το Γνωρίζει, την ΠΡΩΤΗ Φορά που θα Συλλφθεί από την Αστυνομία για Εγκληματικές Πράξεις το Αντιλαμβάνεται για τα Καλά.

    Εγώ Έχω Δει Προσωπικά με τα Μάτια μου Ένα Περιστατικό στον Κεντρικό Σταθμό του Μιλάνου, Ένα Πρωινό που Πήγαινα στη Δουλειά μου ( 8 η Ώρα το Πρωί ), να Έχουν Σταματήσει οι Carabinieri για Έλεγχο 2 Πακιστανούς και 2 Νιγηριανούς, Εκείνοι Φώναζαν και Αρνούνταν να Δώσουν τα Στοιχεία τους στους Αστυνομικούς, οι Αστυνομικοί Εξάντλησαν Όλα τα Περιθώρια, και Όταν Ένας Πακιστανός και Ένας Νιγηριανός Επιτέθηκαν σε Έναν Αστυνομικό, Αυτό Ήταν η Αρχή του Τέλους, οι Carabinieri τους Σάπισαν στο Ξύλο, τους Χτυπούσαν Αλύπητα με τα Γκλοπς, και Όταν Αυτοί Έπεσαν Κάτω, τους Έβαλαν Χειροπέδες, τους Έβαλαν στα Περιπολικά και τους Πήγαν Αυτόφωρο για τα Περαιτέρω.

    Στην Ιταλία και στις Υπόλοιπες Ευρωπαικές Χώρες Υπάρχουν Νόμοι και οι Νόμοι Εφαρμόζονται, στην Ελλάδα, αν και οι Νόμοι Υπάρχουν, Υπάρχει ΑΝΟΧΗ σε Όλους Αυτούς και Τιμωρούνται ΜΟΝΟ οι ΈΛΛΗΝΕΣ. Ειδικά επί ΣΥΡΙΖΑ, Ένα Απλό Παράδειγμα, που ΔΕΝ Συνιστά Βία, Αλλά Παράβαση, εάν Συλλαμβάνονταν Ένας ΡΟΜΑ ή Λαθρο-Μετανάστης σε Ένα Μέσο Μεταφοράς ΧΩΡΙΣ Εισιτήριο, ΔΕΝ του Έκαναν Τίποτα, Αντίθετα εάν Συλλαμβάνονταν Ένας ΈΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ Εισιτήριο, ο ΈΛΛΗΝΑΣ Αμέσως στο Αυτόφωρο για Παραβατική Συμπεριφορά και Επιβολή Προστίμου. Γιατί Τόσο Ρατσισμός εις Βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ;

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. εκει στην Ιταλια εχετε πολυ περισσοτερους μαυριδερούς, ρομα κλπ, κοιταξε λοιπον εκει τα χαλια σου κι ασε μας εμας, εχουμε πληθωρα φασιστων, κουκουεδων και λοιπων ανθελλήνων δε χρειαζομαστε και “ομογενεις”…

  7. Αποβρασματα της κοινωνιας, που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι οι ληστειες!!!!!!! Αυτους χαιδευε ο Τσιπρας και η παρεα του, ειναι οι ψηφοφοροι του, ολα τα αθλια υποκειμενα!!!!!!!!! Χρυσοχοιδη καμια λυπιση στα παλιοτομαρα!!!!!!!!

  8. Στα δυσκολα χρονια του Γενους,συνοδευαν τους οθωμανους κατα τον χριστιανων και μας σφαζαν.ΣΥΡΦΕΤΟΣ.

  9. Αφου βλεπουν οτι η λογικη αστους να κανουν οτι θελουν και δωστους και επιδοματα, απετυχε παταγωδως.
    Εχουν ξεφυγει τελειως και ασχολουνται μονο με εγκληματικες πραξεις, γιατι υπαρχει ατιμωρησια. Γιατι δεν αλλαζουν τροπο και με αυστηροτερες ποινες να τους μαζεψουν? Τι θελουν να κανουν οι κυβερνησεις με αυτο το νταντεμα προς τους γυφτους?

  10. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΝΤΑΙ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.

  11. Κάλαχαν αυτούς ποτέ θα τους βάλεις χέρι? Σε προμοταρουν τα χαζοκαναλα ότι μάζεψες τα Εξάρχεια Κ έκανες την Αθήνα Βουδαπέστη. Βάλτα με τα Ρομά Μιχάλη. Τι σε κρατάει? Πες μας Κάλαχαν αλλιώς να πάει στρατός. Θα γίνει της πουτανας.

  12. Βασικά θα πρέπει να απαγορευτεί σε γύφτους και Αλβανούς να έχουν ελληνικά ονόματα. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Θα πρέπει να τους υποχρεώσει το κράτος να χρησιμοποιούν ονόματα με συγκεκριμένη κατάληξη ώστε να τους ξεχωρίζουμε.

    1. Αγαπητέ φίλε αυτό ακριβώς θέλει το σύστημα. Να αλλοιώσει εσωτερικά τη χώρα για να μην αντιδράμε. Τελικά είναι σχέδιο

      1. χα χα χα ναι, οι ελληνες δς παρανομουν ποτε (πλην των αριστερων φυσικα)…

  13. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ…ΠΟΥ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ. Ω ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

  14. Σταγόνα στον Ωκεανό.Έχουν εξαπλωθεί σε όλη σε κάθε γωνιά και γειτονιά της χώρας λητεύουν, σκοτώνουν, πουλάνε ναρκωτικά κ.λ.π.
    Δυστυχώς οι γύφτοι έχουν μπει πολύ βαθιά στο σκληρό έγκλημα αλλά ο Χρυσοχοίδης αντί να κυνηγάει αυτούς ώστε να νοιώσουμε κάποια ασφάλεια ασχολείται να αδειάσει τα εγκαταλειμένα ερείπια του Δημοσίου από κάποιους άστεγους και μπαχαλάκηδες οι οποίοι κανέναν δεν ενοχλούν,ώστε μετά κατοικήσουν αρουραίοι και περιστέρια σε αυτά.

  15. ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΑΜΌΡΦΩΤΟΙ, ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ , ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ Κ ΣΤΕΊΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Κ…ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ…

  16. Στο δ….ο όλοι τους
    Καλά αυτή η Παναγιώτα με πόσους πηδηχτηκε

    Κανένας Έλληνας και όλοι με Ελληνικά ονόματα
    Σιχαματα

  17. Με το που τους είδα μου ήρθε να ξεράσω.. Εκτέλεση στα 3 μέτρα…Για κάντε δημοψήφισμα να δείτε τι λέει ο λαός αλήτες προδότες πολιτικοί….

  18. Κι αυτοί οι Τουρκοπακιστανόγυφτοι λογίζονται “Ελληνες ημεδαποί” !!! Ω ρε κατάντια μας!!!

  19. Όλοι με πραγματικό ελληνικό DNA. Ένας προς έναν

Comments are closed.