Γ. Λαγός : Ξεμπροστιάζεται η Ευρωβουλή, αρνείται να απαντήσει σχετικά με τη χρηματοδότηση των ισλαμιστών στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lagos-evrovouli-elasyn

Προ ολίγων εβδομάδων, ο επικεφαλής της ΕΛΑΣΥΝ και ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Ιωάννης Λαγός, κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν με τίτλο “Προκλητική και απαράδεκτη χρηματοδότηση της ισλαμοποίησης της Ελλάδας από την Κομισιόν” σχετικά με το πρόγραμμα HELIOS, με το οποίο, ενισχύονται οικονομικά οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται εντός της ελληνικής επικράτειας με κονδύλια προερχόμενα από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), την Ελληνική Κυβέρνηση και την Κομισιόν.

Το ακριβές κείμενο της ερώτησης ανέφερε τα εξής:

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS, για την οικονομική ενίσχυση των λαθρομεταναστών που καθημερινά εισβάλλουν στην Ελλάδα, με σκοπό την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) με την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Με το πρόγραμμα αυτό, ένας δικαιούχος λαμβάνει 440 ευρώ βοήθημα και 162 ευρώ μηνιαίο επίδομα ενοικίου. Μία οικογένεια 2 ατόμων λαμβάνει βοήθημα 830 ευρώ και μηνιαίο επίδομα ενοικίου 309 ευρώ. Οι τριμελείς οικογένειες ενισχύονται με 980 ευρώ και 396 ευρώ κάθε μήνα για την πληρωμή του ενοικίου. Για οικογένειες 4 με 5 μελών τα αντίστοιχα ποσά είναι 1.172 ευρώ και 504 ευρώ. Την ίδια στιγμή οι συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών είναι άθλιες αφού το 31,8 % των Ελλήνων είναι αντιμέτωποι με την απόλυτη φτώχεια και το 40% ξοδεύει άνω του 50% των μηνιαίων εισοδημάτων του για ενοίκιο.

Ερωτάται η Επιτροπή:

Με ποιο σκεπτικό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξοδεύει τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών για να ενισχύσει τους λαθρομετανάστες και με ποιο δικαίωμα ισλαμοποιεί την Ευρώπη;
Δεν είναι ρατσιστικό και προκλητικό απέναντι στους ληστρικά φορολογούμενους Έλληνες το να καρπώνονται παχυλά επιδόματα όσοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα αποσκοπώντας στο να ζουν παρασιτικά;
Η ερώτηση αυτή δεν απαντήθηκε ποτέ από την Κομισιόν, παρά το γεγονός ότι το θέμα της ενέπιπτε πλήρως στην δικαιοδοσία της, γιατί σύμφωνα με κάποια ηλεκτρονική επιστολή που εστάλη στον Γιάννη Λαγό “χρησιμοποιήθηκε αχρείαστα προσβλητική γλώσσα”, ενώ του ζητήθηκε να αφαιρέσει και τις φράσεις “ρατσιστικό απέναντι στους φορολογούμενους Έλληνες” και “αποσκοπώντας στο να ζουν παρασιτικά”. Το ότι είναι όντως ρατσιστική αυτή η τακτική απέναντι στους σκληρά φορολογούμενους Έλληνες και το ότι όντως οι λαθρομετανάστες αποσκοπούν στο να ζουν παρασιτικά, φαίνεται ότι ουδόλως ενδιαφέρει την Κομισιόν, η οποία έψαξε να βρει μια κάποια προσχηματική δικαιολογία για να αποφύγει να απαντήσει στην αιχμηρή ερώτηση η οποία αφορά στα πεπραγμένα της.

Δείτε το βίντεο:

Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μια λυση υπαρχει κυριε Λαγε ,
    αφου η Κομισιον τους αγαπαει τοσο πολυ ας κρατησει τα χρηματα της και ας παρει τους λαθρομεταναστες
    η ιδια στον κολπο της και ας μας αφησει εμας ησυχους.
    ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
    ΑΣ ΑΝΟΞΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ,
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ……..

  2. Μπράβο στον Ευρωβουλευτή που τα έχει από τόνο και πάνω τα βαρίδια του .

  3. Ευτυχως που βγαλαμε το Λαγο Ευρωβουλευτη και τους τα χωνει αγρια .Ολοι οι αλλοι ειναι για κλωτσιες.

  4. Ο ΔΟΜ (IOM) Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης είναι ένας λίαν επικίνδυνος εγκληματικός ορ-
    γανισμός κατευθυνόμενος από Εβραίους μέ τελικό σκοπό τήν ισλαμοποίηση τής Ελλάδας.
    Ο εβραϊκης καταγωγής Δανιήλ Εσδρά είναι ο υπεύθυνος γιά τήν μεταναστευτική πολιτική τής χώ-
    ρας μας.
    Πολύ σπουδαίο!! Διαδίκτυο
    “Ελληνικά Νέα Τώρα”
    “GREEK NEWS ON DEMAND”
    Γιάννης Λάκων

    1. Σωστός η δράση τους δε επεκτείνεται ραγδαία….Σε όλες τις συνοικίες του Πειραιά ανοίγουν μαγαζιά που ήταν κλειστά για πολλά χρόνια,η αγοράζονται μαζί με τον αέρα,από μεταναστες “επενδυτές” Ψάξτε το και θα εκπλαγειτε.Οι υποτιθέμενες Ελληνικές τράπεζες που δεν δίνουν ούτε σεντς στον Έλληνα επιχειρηματία,βιοτέχνη,ελεύθερο επαγγελματία,δίνουν με μεγάλη ευκολία στον επενδυτή Ασιάτη εισβολέα…….

Comments are closed.