“Γύρισε” το φέρετρο στον τάφο του Κροίσου. Το πήραν κακό σημάδι για την διαιώνιση της “αυτοκρατορίας του Μυστρά”

Κοινοποίηση:
kaloeidis

Η κηδεία του προσφάτως χαμένου Έλληνοαμερικανού κροίσου- ομογενή και ευεργέτη Δημήτριου Καλοειδή, σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Λακωνία. 

Ο Δημήτριος Καλοειδής αφοσιώθηκε στις επιχειρήσεις κοινής εστίασης. Μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία, είχαν ιδρύσει μια αλυσίδα εστιατορίων και εγκαταστάσεων οι οποίες βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Στη Λακωνία έχουν κάνει δεκάδες δωρεές προς Συλλόγους και φορείς ενώ προχώρησαν και στην ανέγερση του Ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort & Spa.

Ένα τεράστιο-για τα δεδομένα της περιοχής- τουριστικό έργο.

Όταν κηδεύτηκε ο επιχειρηματίας, μία ανατριχιαστική λεπτομέρεια, έφερε αδικαιολόγητη αναστάτωση στην σύζυγό του και τους συνεργάτες του, κάποιοι εξ αυτών, Κύπριοι και φίλοι του Προέδρου Αναστασιάδη (για τον οποίο έχουν ακουστεί ψίθυροι για συμμετοχή του στην επιχείρηση-μαμούθ).

“Γύρισε η σορός στο φέρετρο και για λίγο να φύγει από την κάσα”, μας είπαν αυτόπτες.

Κάποιοι πιστεύουν στα σημάδια νεκρών. Τα ερωτήματα ξεπρόβαλλαν αμείλικτα: Τι θα γίνει η αυτοκρατορία του, ποιοι θα είναι οι συνεχιστές της, πως θα κατανεμηθεί κλπ. Κληρονόμος φέρεται η σύζυγός του. Η διαθήκη όμως κρύβει εκπλήξεις, λένε καλές δημοσιογραφικές πηγές. Η περιουσία είναι μεγάλη. Μακάρι να επενδυθεί στην Λακωνία που αρχίζει και γίνεται ¨πεντάστερη”, σε μια επενδυτική έκρηξη , ειδικά στον Μυστρά, την Βυζαντινή καστροπολιτεία των Παλαιολόγων που μερικοί που λένε ότι ξέρουν, περιμένουν οικονομικά οφέλη στην επόμενη πενταετία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δώστε τα σε μένα και θα τον κάνω κάθε μέρα τρισάγια και μνημόσυνα !!!

  2. να φτιαχτει ιδρυμα και να μπει ο δεσποτης ευσταθιος να κανει τον διαχειριστη… ξερει αυτός τι να κανει… εχει παρει το κολα’ι’… πρωταρης ειναι;;; μαζι βεβαια και με ενα αλλο καλοπαιδο εκει της περιοχης…

Comments are closed.