Γυναίκα 47 ετών με κορμί 20άρας αποκαλύπτει το μυστικό της: «Πίνω μόνο νερό» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
grandma4

Εάν κάποιος δει από πίσω τη Νικόλα Άρθουρ να περπατάει, και δεν δει το πρόσωπο της, τότε σίγουρα το βλέμμα του θα την ακολουθήσει μέχρι να χαθεί από το οπτικό του πεδίο. Έχει ένα υπέροχο κορμί, καλοσμιλευμένο, με τις καμπύλες του στις σωστές αναλογίες.

Ένα κορμί που κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ανήκει σε γυναίκα που αγγίζει τα 50 της χρόνια. Και το κυριότερο έχει περάσει και 2 γέννες.

Η ίδια ασχολείται φανατικά με τη γιόγκα και γυμνάζεται και εξηγεί πως το κορμί της το έφερε σε αυτά τα επίπεδα όχι από τη γυμναστική, όσο από το γεγονός ότι έπινε μόνο νερό επί τρεις εβδομάδες.

Φυσικά οι γιατροί που άκουσαν αυτό το πράγμα τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ακολουθήσει κάποια το παράδειγμα της.

«Δεν θα το πιστέψετε» λέει η Νικόλα, «αλλά μέχρι να γεννήσω ήμουν μια υπέρβαρη γυναίκα που έτρωγε ανεξέλεγκτα πολύ, κάπνιζε συνεχώς και έπινε αλκοόλ»

Μέσα σε 10 χρόνια άρχισε να διαμορφώνει το κορμί που έχει αλλά όπως λέει και η ίδια «το σημαντικότερο ήταν η περίοδος των 3 εβδομάδων που έπινα μόνο νερό»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μη τη πιστευεις στεφανε.Αυτη εχει ξεζουμισει ολα τα πουλια που εβρισκε μπροστα της.Εκει μεσα ειναι οι βιταμινες.και στα συμπληρωματα διατροφης και τις ενεσεις που κανει.Μεσα ειναι αρρωστα τα οργανα απ τα συμπληρωματα.Αλλο τι το φαινεσθαι και αλλο το εσωτερικο.

  2. Γούστα είναι αυτά όπως και το εάν κάποιος θέλει να φαίνεται ωραίος στο φέρετρο μετά από μια ζωή γεμάτη στερήσεις και κόμπλεξ

Comments are closed.