Γυναίκα ξοδεύει από όταν ήταν 16 χρονών πάνω από 1.200 ευρώ τον μήνα για να…Θα φρίξετε!

Κοινοποίηση:
gabrielaprin

Μια νεαρή κοπέλα ξοδεύει 1.200€ τον μήνα, από τα λεφτά των γονιών της. για πλαστικές επεμβάσεις, με σκοπό να γίνει μια ζωντανή κούκλα Barbie.

Πολλές νέες κοπέλες επιλέγουν να αλλάξουν την εμφάνιση τους και να υποβληθούν σε πλαστικές, ακόμα και πολλοί διάσημοι κατηγορούνται. Μια που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έκανε πλαστική που πραγματικά θυμίζει Μπάρμπι.

Η Γκαμπριέλα Τζιράκροβα από την Πράγα της Τσεχίας, βασίζεται στα χρήματα των γονιών της για να πληρώσει τα εμφυτεύματα γλουτών, τα εξτένσιονς μαλλιών και το μόνιμο μακιγιάζ που την κάνουν να μοιάζει με ζωντανή κούκλα – και ισχυρίζεται ότι όλες οι επεμβάσεις της την κάνουν να αισθάνεται “πιο σέξι.”

Η νεαρή, η οποία ξεκίνησε την αλλαγή όταν ήταν μόλις 16 ετών, υποβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό σε πλαστική αυξητικής στήθους και η επέμβασή της κόστισε 3.600€.

Είπε ότι τώρα έχει προγραμματίσει περισσότερες επεμβάσεις με σκοπό να δημιουργήσει το σώμα των ονείρων της.

Η Γκαμπριέλα έχει εμπνευστεί από την διάσημη κούκλα Barbie και διαθέτει μία συλλογή από περίπου 300 διαφορετικές κούκλες.

Είπε: “Ήταν η αγαπημένη μου κούκλα από παιδί. Πάντα ήθελα να ξεχωρίζω και σκέφτηκα ότι αυτό το στυλ θα μου ταιριάζει.”

“Δεν μου αρέσει η φυσική εμφάνιση. Νομίζω ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα φυσικό σήμερα.”

“Θέλω 3μιση ώρες κάθε μέρα για να ετοιμαστώ. Αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι καθόλου εύκολος. Η διατήρηση της εικόνας μου είναι δύσκολη σε όλες τις πτυχές της, οικονομικά, σωματικά και ψυχολογικά.”

Η Γκαμπριέλα λέει ότι ποτέ δεν υπέφερε από χαμηλή αυτοεκτίμηση.

“Είμαι πάντα ικανοποιημένη από την εμφάνισή μου,” είπε. “Το γεγονός ότι μου αρέσει η ψεύτικη ομορφιά δεν σημαίνει ότι είχα ποτέ χαμηλή αυτοεκτίμηση.”

“Η μαμά μου χαίρεται που βλέπει να ακολουθώ το όνειρό μου και πως αυτό που κάνω με κάνει ευτυχισμένη.”

Η μητέρα της, η 53χρονη που τη βοηθά να πληρώσει τις επεμβάσεις της, δήλωσε: “Είχαμε προετοιμαστεί για αυτό, αλλά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρό ήταν.”

“Ανησυχώ για την υγεία της, αλλά πόσο μακριά θα πάει αυτό είναι επιλογή της και το σέβομαι.”

“Θεωρώ ότι έχει φυσική ομορφιά και ακόμα κι αν έχει κάνει κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις, εγώ οφείλω να τις σεβαστώ.”

“Θα είναι πάντα όμορφη για εμάς. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι θα είναι χαρούμενη και θα εκπληρώσει το όνειρό της.”

Η Γκαμπριέλα είπε: “Αισθάνομαι πιο σέξι τώρα. Δεν ξέρω αν μοιάζω περισσότερο με τη Barbie, αλλά αισθάνομαι πιο σέξι. Είμαι σίγουρα πιο ευτυχισμένη με μεγαλύτερο στήθος.”

“Πολλές μαμάδες με κατηγορούν ότι είμαι κακή επιρροή στα παιδιά τους και ότι δίνω ένα κακό παράδειγμα.”

“Πιστεύω ότι είμαι πολύ καλύτερο παράδειγμα από την πλειοψηφία άλλων διασημοτήτων που κάνουν χρήση ναρκωτικών, που αλλάζουν συχνά τους συντρόφους τους ή που συμμετέχουν σε σκάνδαλα. Αυτά τα παιδιά παρακολουθούν όλα αυτά όμως τους γονείς τους δεν τους πειράζει.”

Η Γκαμπριέλα τώρα ονειρεύεται να ζήσει στις ΗΠΑ και λέει ότι είναι αφοσιωμένη στην εμφάνισή της.

Πρόσθεσε: “Θέλω να ζήσω στο Λος Άντζελες και να γίνω διάσημη για την εμφάνισή μου.”

gabrielaabrbie gabrielamam gabriela gabrielaa

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.