Γρηγορόπουλος: Δύο τραυματίας από τα σοβαρά επεισόδια!

Κοινοποίηση:
grigoropoulos-epeisodia-athina-6-768x529 (1)

Κλήσεις έχει δεχτεί το ΕΚΑΒ για να παραλάβει ένα άτομα που έχει τραυματιστεί στην περιοχή των Εξαρχείων.
Τα επεισόδια μαίνονται στα Εξάρχεια, 10 χρόνια ακριβώς από την νύχτα όπου δολοφονήθηκε ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από τον ειδικό φορουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ένα άτομο έχει αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά και το άλλο έχει χτυπήσει στο πόδι από τα θραυσματα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κατάσταση του τραυματία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα, γίνονται πορείες και συγκεντρώσεις στη μνήμη του. Ήδη, η πρώτη συγκέντρωση ήταν αυτή από μαθητές και φοιτητές στα Προπύλαια, όπου σημειώθηκαν επεισόδιαόταν άγνωστοι συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ και εκείνες απάντησαν με χημικά. Επιπλέον, έγιναν μικροφθορές σε φανάρια και στάσεις λεωφορείων.

Η αστυνομία έκανε 27 προσαγωγές. Την “σκυτάλη” πήραν οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια και κοντά στο πολυτεχνείο, με την νύχτα να έχει γίνει ξανά μέρα από τις πολλές μολότοφ, και την ατμόσφαιρα αποπνικτική από τα χημικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: