Αδιανόητη φρίκη στα Γρεβενά: Ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών, ζητάει… σε γάμο το 12χρονο κοριτσάκι που βίαζε εν γνώσει της μητέρας του!

Κοινοποίηση:
720_2a58908105d88bbc9addf62cb09391a1

Σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις νομικές επιπτώσεις, μια και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή Γρεβενών για να απολογηθεί, ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών που βίαζε ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρόνων με την συναίνεση της μητέρας του, ζήτησε να… παντρευτεί το ανήλικο θύμα του!

Όπως υποστηρίζει η δικηγόρος του 45χρονου που συνελήφθη κατά την διάρκεια εισβολής στο σπίτι του σε χωριό των Γρεβενών, ενώ ήταν ξαπλωμένος με την 12χρονη στο κρεβάτι του και ήταν και οι δύο γυμνοί.

Οι δυο οικογένειες είναι σύμφωνες στο ενδεχόμενο να παντρευτεί την ανήλικη, ενώ η πρόταση του κατηγορούμενου βρίσκει ανταπόκριση από το θύμα, σύμφωνα με το grevenamedia.gr!

Την απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση αποπλάνησης θα εξετάσουν από κοινού ο εισαγγελέας και ο ανακριτής μετά την απολογία του 45χρονου, οπότε θα αποφασίσουν για την τύχη του. Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα του κοριτσιού, που φέρεται να ανεχόταν έναντι αμοιβής την κακοποίηση της ορφανής από πατέρα και θα απολογηθεί σήμερα. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από διακριτική έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργούνταν από τον περασμένο Μάρτιο, όταν γείτονες της ανήλικης είχαν προσέξει τις περίεργες συναντήσεις της με τον 45χρονο στο σπίτι του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΜΆΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ;;; ΚΆΘΕ ΕΒΔΟΜΆΔΑ Κ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΦΟΥΣΤΗΣ! ΤΏΡΑ ΜΠΉΚΑΝ Κ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΆΤΩΝ! ΤΈΤΟΙΑ ΠΕΊΝΑ Κ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ ΠΙΑ;;;
    Α, ΡΕ ΑΡΧΗΓΈ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ;;;;;;

Comments are closed.