Γραφικά πράγματα στη Βουλή! Χειροκροτούσαν οι βουλευτές της Ν.Δ. τον Μητσοτάκη λες και είναι σταρ για περισσότερα από δύο λεπτά!

Κοινοποίηση:
mitsotakis_11

Εντάξει, αυτά τα πράγματα είναι γραφικά!

Γελοία θα έλεγε κανείς.

Μόλις ανακοινώθηκε πως η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης (158 υπέρ, 142 κατά), σηκώθηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ. και για δύο λεπτά, όρθιοι, χειροκροτούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη λες και ήταν… σταρ.

Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές.

Αλλά στη Ν.Δ. ζουν το όνειρό τους…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ας μην χειροκροτουσαν αν ηθελαν,το banaki θα πηγαινε συννεφο,Κουλιςςς λεμε και κλαιμε συντροφοι.

  2. ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΡΑΦΙΚΑ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΚΑΔΟΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟ(Υ)ΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ-ΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ

  3. Θα πεφτει ο μισθος καθε μηνα για τα επομενα 4 χρονια χωριστα τα εξτρα. Φυσικα τα κοντινα τους προσωπα καπου θα χωθουν και αυτα. Οι υπολοιποι 500 ευρω τον μηνα και τα πτυχια σας στον τοιχο για κορνιζα.
    Τοσο πληρωνει η Deutsche Telekom πτυχιουχους στον παλιο ΟΤΕ για πληρη απασχοληση.
    Αντε να κανεις οικογενεια με τετοιο μισθο. Και αυτοι χειροκροτουν τον γονο μιας απο τις πλουσιες Ελληνικες οικογενειες για 2 λεπτα, ορθιοι. Μιας οικογενειας που εχει θεσεις βουλυτικες, δημαρχιακες, ΜΚΟ και παει λεγοντας…..

Comments are closed.