Γκιουλέν: O Ερντογάν θα έχει την τύχη του Χίτλερ ή του Στάλιν

Κοινοποίηση:
erntogan-gkioulen

Δεν θα έχει καλό τέλος ο Σουλτάνος του Βοσπόρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προειδοποιεί ο ορκισμένος εχθρός του, Φετουλάχ Γκιουλέν, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt».

Ερωτηθείς για την επιρροή Ερντογάν στη Λιβύη, ο Γκιουλέν, που ζει αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ από το 1999 και κατηγορείται από το καθεστώς της Άγκυρας ως υπαίτιος του αποτυχημένου πραξικοπήματος το καλοκαίρι του 2016, τόνισε:

«Στη Λιβύη, ανέκαθεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε διάφορες περιφέρειες.

»Κι εδώ ο Ερντογάν παίζει αρνητικό ρόλο καθώς υποστηρίζει συγκεκριμένες ομάδες.

»Στόχος του είναι να γίνει ο νέος ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου αλλά πώς μπορεί να διεκδικεί μία τέτοια θέση όταν υποδαυλίζει συγκρούσεις ανάμεσα στους σουνίτες».

Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι ο Τούρκος πρόεδρος εγκλωβίζεται στις αντιφάσεις του.

«Ναρκισσιστές τύραννοι όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν δεν είχαν καλό τέλος.

»Η παντοδυναμία τους πνίγηκε στην οργή.

»Αυτή θα είναι και η μοίρα του Ερντογάν», πρόσθεσε ο Γκιουλέν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. O Σταλιν δεν ειχε κανα κακο τελος απ οτι ξερουμε.Δεν δοκιμασε καμμια ηττα.Αυτο που δημοιυργησε βεβαια το γκυρεμισαν τα χαμπουργκερ και η κοκα κολα.Αντιθετα ο Χιτλερ δημουργησε ”φευγοντας” μια Ιστορικη κοιτη,οπως ολοι που φευγουν με βιαιο και ταραχωδη τροπο.

    1. ο σταλιν εφυγε μεσα στη παρανοια κ την οργη.αν το ερευνησεις θα δεις οτι ξερει τι λεει.

  2. Οπα γατακι γκιουλεν ,απ το 2000 σε εχει στα τέσσερα ο Ερντι!!!! που πας;;;να τα βαλεις με τον αρχοντα …αφου σε εχει οποτε γουσταρει!!!

  3. Για να ζει γκιουλεν ΗΠΑ σημαίνει έχει στήριξη κυβέρνησης. Γιατί δε βάζουν ερντογαν στη θέση του; Φαντάσου τι παιχνίδια παίζονται

  4. Και λίγα είπε ο Γιουλέν,θα έχει το τέλος του Καντάφη.Σιγά-σιγά…..

Comments are closed.