Γι αυτό κάνουν πάρτι οι λ@θρομετανάστες: Τι γράφουν τα καρτελάκια που τους δίνει το ελληνικό κράτος; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
adeies

Μοιράζονται από το ελληνικό κράτος προς τους λ@θρομετανάστες σαν φυστίκια!

Γι αυτό χαμογελούν και τα μουστάκια τους, δείτε την φωτογραφία:

78898478_654577904948399_2185114132812922880_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ

  2. Να πάνε αλληλέγγυα στο δια@λ@

    Πώς θα τους διώξουμε;;;
    Πώς θα καθαρίσουμε τον τόπο;;
    Πώς;;
    Υπάρχει κανείς να πει ένα πρακτικό και λειτουργικό Πως θα γίνει αυτό;

  3. Τώρα είναι πολλοί δεν βγαίνουν με τίποτε . Να τους βάλετε στον κώλο απ τους μαλάκες που ψηφίζουν άλλους μαλάκες .

  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΞΥΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑΤΑ ΑΝΟΗΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΓΚΕΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ) ΤΗΣ ΤΗΛΕΤΥΦΛΩΣΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΕΣ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΙΣ !!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ !!! ΓΕΛΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΛΑΘΡΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!!!!

  5. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ

  6. Ήρθε το τέλος της Ελλαδιτσας μας.Καθαρματα πολιτικοί!Στην κόλαση να καείτε.Τριζουν τα κόκαλα των ενδόξων προγόνων μας.Τι μας κουβαλήσαμε ρε καθάρματα ?

  7. Τελειωσαμε κυριες κ κυριοι,λυπαμαι πολυ.Ο τελευταιος να κλεισει τη πορτα της Ελλαδας.Εφ εξης το ονομα αυτης Ελλαδισταν κ αργοτερα Πουρδισταν!

  8. Αίσχος, η απόλυτη παρακμή του ελληνικού κράτους! Ούτε στα χειρότερα όνειρά μου τέτοιος εφιάλτης; Πώς θα ζήσουν τα παιδιά μας;
    Τέρμα τα ψέμματα, ήρθε η ώρα για τις μεγάλες αποφάσεις! Ή έχουμε εθνική ομοψυχία και βάζουμε στην άκρη κόμματα και ιδεολογίες ή χανόμαστε σαν έθνος!
    Και εκτός από αυτούς τους βρωμιάρηδες να διώξουμε πρώτα τους αρχιπροδότες μέσα και έξω από τη βουλή! Πρώτα αυτούς και μετά όλα τα άλλα!

  9. “Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν για να μείνουν”
    Το ακούω συνέχεια να το λένε οι πολιτικοί. Ήρθαν για να μείνουν σε μια υπερχρεωμένη, πτωχευμένη χώρα υπό κατάρρευση, που δεν έχει δουλειές ούτε για τα δικά της παιδιά, που δεν έχει καμία ελπίδα για ανάκαμψη. Κι όμως την στιγμή που τα ελληνόπουλα ξενιτεύονται για λίγη ελπίδα και αξιοπρέπεια, τους φέρνουν, όλοι νέοι, που θα μείνουν άεργοι και απαιτητικοί για επιδόματα, φορτωμένοι στις πλάτες των νέων της Ελλάδας που θα δουλεύουν για ψίχουλα, έχοντας πάνω τους για να θρέφουν έναν συνομήλικο Μαροκινό, Πακιστανό, Αφγανό ή από οποιαδήποτε άλλη χώρα που ούτε στον χάρτη δεν την ήξεραν. Στην συνέχεια θα φορτωθούν και τις “νύφες” που θα κουβαλήσουν αυτοί απ’ τις πατρίδες τους, τα αδέρφια τους και τα ξαδέρφια τους καθώς και τα παιδιά που θα γεννιούνται. Κι όλα αυτά στην πάμφτωχη Ελλάδα.

    1. Αν ΔΕΝ Ξεσηκωθεί ο Κόσμος Φίλε, να Πάρει την Κατάσταση στα Χέρια του, Δυστυχώς Αυτοί Ήλθαν για να Μείνουν, στην Πτωχευμένη επί της Ουσιας Ελλάδα.

      Καμία Χώρα στην Ευρώπη ΔΕΝ τους Θέλει Όλους Αυτούς, για Αυτό και η Ευρώπη Έκλεισε τα Σύνορα. Δημιουργούν Τεράστια Προβλήματα, ΔΕΝ Επιθυμούν Ομαλή Ένταξη και Προσαρμογή στις Τοπικές Κοινωνίες, και οι Ευρωπαικές Χώρες Έβαλαν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ την Εθνική Ασφάλεια, σε Αντίθεση με την Ελλάδα.

      Ακόμη και Χθες Ακουσαμε τον Υπουργό Άμυνας τον Κύριο Παναγιωτόπουλο να Λέει Ότι Όλοι Αυτοί ΔΕΝ Αποτελούν Δυνητική Απειλή για τη Χώρα. Τι Περιμένεις Μετά.

      Όλοι Αυτοί στις Χώρες τους Είναι Καταζητούμενοι για Σωρεία Εγκληματικών Πράξεων και Φεύγουν για την Πολιτισμένη Ευρώπη για να Κάνουν Αυτά τα Εγκλήματα που Κάνουν στις Χώρες τους και που στην Ευρώπη Τιμωρούνται με Ελαφρές Ποινές.

      Πολύ Κρίμα για την Ελλάδα, που και με τη Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ, Οδηγείται σε ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ.

      Άγγελος από Μιλάνο

  10. Αυτά δεν είναι έγγραφα κράτους, αλλά κανονικά μουνόπ@να. Το αστείο είναι ότι κάνουν αίτηση ασύλου ακόμα και οι Γεωργιανοί κακοποιοί.

  11. να μαθεται να ψηφηζεται νεοελληνοκοπροσκυλα ολοι!!!!!!!!!!!!!!!

  12. δωστε τους και τις κορες σας και τις γυναικες σας για να ξεχαρμανιασουν τα κακομοιρα που εγιναν λιποτακτες στην χωρα τους τα υπουλα ανθρωπακια και εσεις εδω ελληνες πολιτικοι χαιδευετε τους

  13. Εμενα πιο πολυ με ανησυχει το χαμογελο των πολιτικων οταν μιλανε για αυτους.Ειδικα της Ντορας.

  14. Ρε τους κακομοιρους λαθροορκιτες,τα δοντακια τους τα προσεξατε,στην τριχα και μεις δεν εχουμε ασφαλεια ουτε για να τα φτιαξουμε.

Comments are closed.