Γιώργος Παρτσαλάκης: Μέσα σε ένα βράδυ έχασα ένα εκατομμύριο ευρώ

Κοινοποίηση:
1

«Το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Όσα λεφτά είχα, τα έχασα. Βρέθηκα στο μηδέν», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός


Για την οικονομική του καταστροφή μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς μέσα σε μόλις ένα βράδυ έφτασε στο σημείο να χάσει 1 εκατομμύριο ευρώ. «Είχα ένα όνειρο, ένα μεράκι, γιατί η πατρίδα μου είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, να “φέρω” την Κρήτη στην Αθήνα. Το έκανα αυτό, αλλά για να το κάνεις δεν πρέπει να έχεις μόνο το μεράκι, αλλά πρέπει να είσαι και επιχειρηματίας. Και το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Όσα λεφτά είχα, τα έχασα. Χάθηκαν πολλά.

Το ότι έκλεισε το μαγαζί τότε, χάθηκε μέσα σε μια νύχτα ένα εκατομμύριο ευρώ. Χάθηκαν όλα, καταστράφηκα οικονομικά. Έκανα ένα τεράστιο μαγαζί, 180 καθίσματα, το οποίο το “έντυσα” με ό,τι μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβα υλικά κ.λπ. Ήθελα να κάνω όχι μια ταβέρνα κρητική, ένα εστιατόριο γιατί η Κρήτη έχει ένα σπουδαίο φαγητό και που μπορείς σε ένα πολιτισμένο χώρο να φας ένα σπουδαίο φαγητό. Αυτό ήθελα να κάνω. Χάθηκαν τα λεφτά και βρέθηκα στο μηδέν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.
Ξαναβρήκε τις ισορροπίες του

Ο ηθοποιός ξαναβρήκε όμως τις ισορροπίες του. «Ναι, κατέβηκα έναν χρόνο στην Κρήτη μόνος μου στο πατρικό μου, μάζεψα λίγο τον εαυτό μου και είπα “θα συνεχίσεις”».
Όπως είπε τα παιδιά του ήταν δίπλα του. Μίλησε και για την προσωπική του ζωή και τα τρία του διαζύγια. «Ο χωρισμός είναι πόνος για τα παιδιά», είπε ενώ ομολόγησε ότι είναι μόνος του και είναι «καλά» αλλά όχι από επιλογή. «Δεν είμαι μοναχικός άνθρωπος», δήλωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Σε μία νύχτα έχασε 1.000.000 ευρώ , που δεν είχε,
    νεοελληνικά μούσια !!

  2. Το μπαρμπουτι επαιξε ρολο στην χασουρα;

  3. Είχα φάει στο μαγαζί του , στο καλαμάκι , μάπα το φαγητό , με τίποτα δεν έδωσε πάνω από 200 Χιλ , το σέρβις του ήταν απαράδεκτο και οι τιμές τρελές , μετά το πούλησε … Άρα δεν έχασε όλα τα λεφτά …. Ψέματα το λέει για να του δώσουν δουλειά σε κανένα έργο

  4. Η Κρήτη κατέστρεψε την Ελλάδα, μία με το ΠΑΣΟΚ μία με το ΣΥΡΙΖΑ… Το νησί των μαλακοπαλίκαρων…

    1. ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

      ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

      ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ

  5. Χεστηκαμε αν θα προβάλλεις το κωλόνησο σου παλιομαλάκα.. Χεστήκαμε που πιάνετε τον παπά από τα καρύδια επειδή είσαι από την τσυριζαία κρήτη (με κ και όχι με Κ!)

    Καλά να πάθεις παρτσαΚλάκη, καθίκι κ σκατόψυχε.. Βγήκες όλο χολή και φθόνο εναντίον του Σεφερλή παλιοτόμαρο, θίχτηκε ο κώλος σου γιατί τελικά είσαι ηθοποιός της κλωτσάς κ φθονείς τους ικανούς!!
    Ο Σεφερλής είναι Έλληνας Πατριώτης, πονόψυχος κ ΔΊΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ σε Έλληνες προσωπικό του θεάτρου!!
    Ο Σεφερλής, στηρίζει οικονομικά την άτυχη Μυρτώ κ την μανούλα της!
    Ο Σεφερλής, είναι οικογενειάρχης κ ΟΧΙ κωλόγερος σαν εσένα, που κάνεις τον γαμιά με 25χρονες πουτάνες στα σίριαλ!!

    Κατάλαβες σκατόψυχε παρτσαΚλάκη;;;;
    ΚΆΤΙ ήξεραν τα κυκλώματα που σε είχαν αποκλείσει 15 χρόνια μετά τη μαλακία που έπαιζες στο “οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” κ έβγαινες στα κανάλια ζητιανευοντας σαν σκυλί!!

    1. Βρες μια γκόμενα η εναν γκόμενο ρε βλάκα γιατί η αγαμία σε έχει βαρέσει άγρια στο κεφάλι…

  6. Μουλέ αν έλειπε το νησί αυτό ακόμα θα εισουν χανουμακι των Τούρκων

    1. Κρητικοι κ μανιατες βοηθησαν εμας τους μακεδονες στους αγωνες μας κ τους ευνομωνουμε. Λεβεντογεννα Κρητη

    2. Εισαι στα καλα σου συντεκνε; αν δεν ηταν ο μωριας θες να πεις θα ημασταν γιοσουφακια, εσεις μεχρι τις αρχες του 20ου αιωνα ειχατε τουρκους!

  7. 1.000.000 ευρώ; ; Μα δεν συμβουλευόταν κάποιον ο κος Παρτσαλάκης; Τουλάχιστον εύρος είχε πολλά λεφτά όχι σαν κάτι άλλους ηθοποιούς πρώτης γραμμής που ξετιναχτηκαν και μετά κλαιγονταν.Ειπε να κάνει μια επένδυση και έχασε δεν συμβουλευόταν κάποιον τουλάχιστον; Με τι έντυσε τα τραπεζοκαθίσματα με διαμάντια;

  8. Μεγαλε, τα ειχες δηλωσει στην εφορεια? Προφανως, οχι!…Θα πρεπει η ΑΑΔΕ να σε ελεγξει τωρα ,εστω και εκ των υστερων.Τι ηθελες μεγαλε να ασχοληθεις με ταβερνες, αφου εισαι ασχετος με το αντικειμενο.Εισαι τοσο πολυ στεναχωρημενος, ωστε το ερριξες εξω στην συναξη του παπαδοπουλου.Μηπως εσπασες και κανενα τραπεζι?

  9. ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΝΗΣΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΥΤΟΥΣ

Comments are closed.