Για την επέμβαση του Μάικ Σουμάχερ μιλά ο γιατρός που τον χειρούργησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ap_19254493463240

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το φρικτό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις ενώ έκανε σκι. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση του «Σούμι» είναι ελάχιστες, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ο γιατρός που χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, στο Παρίσι στα μέσα Σεπτεμβρίου, Philippe Menasche, αρνείται ότι έκανε μια πειραματική επέμβαση.

Σε μια συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», o 69χρονος τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».

Ο Menasche επεσήμανε ότι η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε μια έκρηξη προσοχής στο τμήμα μας, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει», εξήγησε ο γιατρός για την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που έλαβε στις ημέρες της εγχείρησης και σημείωσε ότι «όλοι με ψάχνουν, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει πειραματικές θεραπείες».

Ο γιατρός, τόνισε σχετικά με την τεχνική των βλαστικών κυττάρων, ότι «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη γνωρίζουμε πολύ λίγα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καραγκιόζη το Σουμάχερ δεν τον λες φίλε. Μάλλον δε γνωρίζεις την έννοια της λέξης.
    Άνοιγε πού και πού ένα λεξικό, και μπορεί το ποσοστό της βλακείας να μειωθεί, και να μην ασχοληθείς πάλι με Καραγκιόζηδες, τους οποίους τόσο διαβάζεις όσο και ασχολείσαι.
    Υ.Γ.
    Εσενα δεν έχω καταλάβει τί σε νοιάζει και μας κουνάς και το δάχτυλο. Ξέρεις ένα από τα χούγια του Νεοέλληνα είναι πως είναι εξυπνότερος από τον απέναντι του, πρόσεξε μην την πατήσεις “σα βλάκας”..

    1. καλά εσύ κάνε το χατζηαβάτη που έγλυφε το δυνάστη και χλέβαζε το καραγκιόζη σα γνήσιος ραγιάς…

      1. Σπίρτο αναμμένο είσαι τσίου..να ξέρουμε να μην κάνουμε κοντά σου κ λαμπαδιασει ο τοπος

  2. Γιατί ασχολείστε συνέχεια όλοι με αυτόν τον πάμπλουτο καραγκιόζη; Χτύπησε κάνοντας το κέφι του. Εσάς τι σας νοιάζει; Έχει προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα; Σας δίνει ποσοστά; Η βλακεία έχει όριο τελικά ή όχι;

Comments are closed.