Για ροχάλες στην μάπα: Αυτοί είναι οι Σατανάδες-κτήνη που σταυρώνουν ζώα! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
imageedit_2_8940326899

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες!

 

Είναι γνωστό ότι στην Ινδία περισσότερο από 20% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι. Οι Ινδοί δεν σκοτώνουν σκύλους χωρίς λόγο, οι μουσουλμάνοι όμως το κάνουν.

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε με έναν σκύλο δεμένο σε στάση σταύρωσης με ανθρώπους να του πετούν αναμμένα τσιγάρα και παπούτσια, έγινε η αιτία να προκαλέσει την οργή από αγωνιστές των δικαιωμάτων των ζώων. Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στο WhatsApp και στο Facebook, δείχνει το κακόμοιρο ζώο ανίκανο να αποδράσει από τους σκληρούς δεσμώτες καθώς η γελαστή συμμορία το κακομεταχειρίζεται.

 

FOTO1-1

Στο παρασκήνιο ακούγεται ανατριχιαστική μουσική καθώς τα αντικείμενα ρίπτονται στο σκύλο κατά τη διάρκεια του βίντεο. Παπούτσια, σαγιονάρες, και ότι φαίνεται να είναι αποτσίγαρα, γόπες τσιγάρων πετιούνται όλα πάνω στο σκύλο, που προσπαθεί ανέλπιστα να καλύψει το πρόσωπό του σε όλη τη διάρκεια των χτυπημάτων.

Ορισμένοι κατήγγειλαν το βίντεο στο FBI, αλλά το Γραφείο ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση βρίσκεται εκτός της δικής του δικαιοδοσίας.
FOTO2
Η εταιρία PETA India, μια οργάνωση δικαιωμάτων των ζώων, ανέφερε πως θα ερευνήσει την υπόθεση αν και παραμένει ασαφές η ακριβής τοποθεσία όπου διαδραματίστηκε το γεγονός.

Επιπλέον, οι Μουσουλμάνοι παρόλο που δεν τρέφουν γάτες, αρέσκονται στο να τις σταυρώνουν και αυτές, όπως δείχνουν οι φρικτές φωτογραφίες που βλέπουμε παρακάτω.
FOTO3
FOTO4
Υπήρξαν αμέτρητες ιστορίες σταύρωσης ανθρώπων από Μουσουλμάνους αλλά κυρίως ζώων, όπως αναφέρει η Σουλτάνα Χειλαδάκη. Μερικές από τις περιπτώσεις εικονίζονται παρακάτω:
FOTO5
FOTO6
FOTO7

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Φοβερό, πιστευω και αυτοί σε κάποια θρησκεία ανήκουν.
    Στο βιβλίο-έρευνα του Σιμοπουλε “Βασανιστήρια και εξουσία” γράφει για τα βασανιστήρια
    που γινόταν στο βυζάντιο, κόψιμο μύτης και χεριών ήταν συνηθησμένα, συχνά κόβανε
    τα γεννητικά όργανα αντιπάλου, αλλά υπήρχαν και τα παλουκώματα, αυτό που με
    τράβηξε την προσοχή μου, την αηδία μου θα έλεγα, ήταν όταν ένας ιερέας
    (δεν θυμάμαι το όνομα του) έριχνε ανθρώπους που δεν ήθελαν να
    προσκυνήσουν στον χριστιανισμo, στην καυτή πίσσα
    και έλεγε ότι τους βαφτίζει!
    .
    Και δε με λέτε, μήπως έχετε ακούσει για την “ιερά εξέταση?”
    Α ναι βέβαια, αυτοί ήταν καθολικοί, σας διαβεβαιώ ότι ήταν ερασιτέχνες
    μπροστά στην θηριωδία των βυζαντινών φονιάδων του λαού μας!

  2. ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ !

  3. …..Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ!!….ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ!!

  4. Ο πρώτος κάνει σατανικό χαιρετισμό,οι σταυρωσειςζωων είναι πρόβα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει όπου βλέπουν σταυρό….Αγιασμό και σκορδα στις τσέπες σας

  5. ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΦΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!

  6. Τι λογια να πει κανεις γ’ αυτα τα ανθρωπομορφα κτηνη;;;;;;;;; Τρελενεσαι απο οργη και αγανακτηση μ’ αυτο το οικτρο θεαμα!!!!!!!!! Τετοια κοπροσκυλα μας κουβαλουν εδω οι Ανθελληνες πρωην και νυν πολιτικαντηδες, ατομα φανατικα που δεν εχουν ιερο και οσιο!!!!!!! Αν δεν γινει ξεσηκομος, ειμαστε σε λιγο τελειωμενοι!!!!!!!!!!

  7. αμα ο χιτλερ σταυρωνε ‘ανθρωπους’ που σταυρωναν ‘τετραποδα’ τι θα ηταν?γιατι ολιγον πολυ ‘σταυρωνε’ ‘ανθρωπους’ οι οποιοι εκαναν χειροτερα.ως χειροτερος..

  8. Μετα σου λενε δεν πιστευουν και οτι δεν υπαρχει….

  9. Αυτά τα μουνόπανα τους Ισλαμιστές κακοποιούς φέρνουν στην Ελλάδα με την προβιά του πρόσφυγα οι αλήτες και προδότες ανθέλληνες πολιτικοί.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ.

    1. Μουσλια -τσιχαντια- ισλαμια είναι όλα μια σαπιμενη βρωμιά…γαμηστε τους μην αφήσετε κανέναν να πάνε στο διάολο που μας κουβαλιουνται κ στη Ελλάδα τα άπλυτα ελλεηνα ανθρωποειδή

  10. Αυτά τα ανθρωποειδή ισλαμοόρκς φέρνουμε στην Ελλάδα και τα ενσωματώνουμε κιόλας… Άξιοι της μοίρας μας…. ως ο πλέον ηλίθιος λαός στο σύμπαν…

  11. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣΝ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΕΙΑ…….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ΄΄ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΑΦΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ), ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ………..

  12. Λοιπόν …πείτε του να έρθει στην χώρα μας ,,, θα τον οδηγήσουμε στο μαντρί με τα 300 δίποδα ζώα …μετά θα δούμε τι θα γίνει…

  13. Με αυτα τα ισλομογουρουνια τινγκαρουν την Ελλαδα καθε μερα οι προδοτες…………………………………

  14. Φάτε δημοκρατία και μην είσαστε ρατσιστές..

  15. Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται κατά τα έργα του..
    Βλέπουμε το χλευασμό του Σταυρού σε όλο το μεγαλείο του..

  16. Τι να σχολιάσει κανείς…?Τι λέξεις να βρεις για να εκφράσεις την λύπη και την οργή που νοιώθεις?Όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης κανένας δεν θα μπορεί να διαγράψει τις πράξεις του.

  17. Ναι αλλά εμείς τα κομμουνια και οι αναρχικοί αγαπάμε αυτα τα ταξικά μας αδερφιατύπου μια μέρα θα γίνουν μετανάστες στα Εξάρχεια και στην Αθήνα

  18. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ.

  19. Δεν μπόρεσα να διαβάσω το άρθρο. Από τη φάτσα του κτήνους στη πρώτη φωτό φαντάζομαι ότι είναι ισλαμοπίθηκοι από αυτούς που μας φέρνουνε εδώ οι πολιτικοί. Κακό ψόφο να έχουνε και όλες τις κατάρες μαζί, στη κόλαση να πάνε και να καίγονται αιώνια τα κτήνη οι υπάνθρωποι που μας τους φέρανε εδώ και τους δίνουν επιδόματα και σπίτια. Ψόφο και στους αλληλέγγυους, να πάνε να ζήσουν με αυτά τα κτήνη.

Comments are closed.