Για καφέ στο σπίτι των «Κωνσταντίνου & Ελένης» – Τώρα μπορείς να δεις από κοντά το νεοκλασικό στο Μαρούσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το νεοκλασικό στο Μαρούσι το οποίο επί δύο σεζόν διεκδικούσαν με σθένος ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη, ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό.

Δεν μιλάμε φυσικά για το στούντιο στο οποίο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1, μα για ένα αντίγραφο αυτού που εμπνεύστηκε ο ιδιοκτήτης γνωστής επιχείρησης με καφέ και γλυκίσματα.

Το Cap – Cap στο Αιγάλεω «μεταμορφώθηκε» σε άντρο Κατακουζηνού – Βλαχάκη, με τα χρώματα και τη διακόσμηση στο σύνολό της να δίνουν την αίσθηση πως… θα μπει η Ματίνα Μανταρινάκη από την κουζίνα.

Εκεί θα βρει κανείς τη γωνιά με τα βυζαντινά εικονίσματα του γνωστού βυζαντινολόγου, το «Αποχετευτικό Σύστημα στο Βυζάντιο» -ναι, εκδόθηκε!- στο γραφείο του και… τα μπαρμπούνια στης Ελένης έτοιμα να ακούσουν κάθε κουβέντα με την Πέγκυ Καρρά!

Ο «ανανίας μου» και ο μπακλαβάς του Λάκη Φουρτουνάκη -με το φυστικάκι Αιγίνης πάνω!- σε καλούν να τα γνωρίσεις και να τα γευτείς, με όσα βλέπουμε να είναι σχεδόν μαγικά.

Πρόκειται για ακόμα ένα θεματικό project του δαιμόνιου ιδιοκτήτη τη συγκεκριμένης επιχείρησης που μας έχει συνηθίσει σε διαρκείς αλλαγές του χώρου ανά σεζόν.

Τι λέτε; Πάμε για καφέ με… τη γκαρσόνα;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: