Για ένα μερεμέτι έγιναν όλα! Εγκλημα-σοκ στην Καλαμαριά! «Μαλώσαμε, με έβρισε και τη χτύπησα με το σφυρί» – Τι υποστηρίζει ο ψυκτικός

Κοινοποίηση:
1

Ενας διαπληκτισμός για ασήμαντη αφορμή φέρεται να «όπλισε» το χέρι του 31χρονου ψυκτικού που κατηγορείται για το έγκλημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα 63 ετών.

Αυτό προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών της δίωξης ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που συνέλαβαν το βράδυ Πέμπτης (13/06) τον ελληνικής καταγωγής άνδρα. Ο νεαρός δράστης οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης για την απαγγελία των εις βάρος του κατηγοριών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Τη χτύπησε με μανία στο κεφάλι με σφυρί
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ψυκτικός βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (12/06) στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες τεχνικές εργασίες. Οπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, κατά την παραμονή του στο σπίτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και τότε εκείνος κατηγορείται ότι χτύπησε αλλεπάλληλες φορές τη γυναίκα με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα διαπιστώθηκαν και στα χέρια της.
Από την πρώτη στιγμή οι Aρχές μιλούσαν για έγκλημα
Την 63χρονη γυναίκα βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ότι επρόκειτο για έγκλημα και με δεδομένο ότι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, οι έρευνες των αστυνομικών της δίωξης ανθρωποκτονιών στράφηκαν στο περιβάλλον της θανούσας.

Συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, προχωρώντας στη σύλληψη του νεαρού άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: