Γιατί ρε κ@λομπατσοι που σας πληρώνουμε απ’ την τσέπη μας, τραβάτε σαν σακί πολίτη που τα’ χωσε στον προδότη Πάκη; Ακόμα και τον πατέρα σας θα τραβάγατε έτσι, ρε;

Κοινοποίηση:
epeisodio-pakis

Και δεν είναι μόνον οι μπάτσοι του κυρίου Προέδρου. Είναι κι οι άλλοι, οι δήθεν επίσημοι που …αποδοκιμάζουν τον γενναίο πολίτη που είπε διαμαρτυρόμενος και χωρίς ύβρεις τα αυτονόητα: Ότι ο Παυλόπουλος και η πολιτική ξεπουλημένη ελίτ του τόπου, χωρίς να ντραπούν όλα αυτά τα ερπετοειδή, πέταξαν σαν σακί έναν άνθρωπο που χαρακτήρισε τον ρίψασπι και ακριβά αμειβόμενο, προδότη.

Εικόνες που ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου και εξευτελίζουν έναν λαό που σε κρίσιμες εθνικές στιγμές, πολέμησε για την ελευθερία του και τώρα μετασχηματίζεται σε μια αγέλη λύκων- δοσιλόγων. Πως μας κατάντησαν, ευτυχώς όχι όλους.

Ντροπή. 

Η ΕΙΔΗΣΗ

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στη Θεσσαλονίκη, όπου απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ξαφνικά ένας πολίτης σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να διαμαρτύρεται για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο άντρας απευθυνόμενος στον κ. Παυλόπουλο, δεν είναι ευσπρόδεκτος στη Μακεδονία. «Αν δεν κάνω λάθος κι εσείς κ. Πρόεδρε υπογράψατε αυτή τη Συμφωνία», σημείωσε. Αμέσως άντρες της Ασφάλειας, έβγαλαν έξω από την αίθουσα το άτομο.

Πολίτης διέκοψε την εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών φερόμενος κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Η διαμαρτυρία ενός πολίτη για τη Μακεδονία ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών και πιο συγκεκριμένα για τους χειρισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας διέκοψε την εκδήλωση για τα ογδόντα χρόνια από την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη.. Ο διαμαρτυρόμενος άντρας περίμενε να ολοκληρώσει το χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και τότε σηκώθηκε από τη θέση του φωνάζοντας κατά της Συμφωνίας χαρακτηρίζοντας ανεπιθύμητο τον κ. Παυλόπουλο στη Μακεδονία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΦΟΡΑ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ Ο ΧΕΙΛΙΑΣ…

  2. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ………………….
    ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…………….
    ΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ………
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟ ΤΥΦΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ……..ΘΥΜΙΖΕΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ………. ΑΟΜΑΤΟΣ………………
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ……….ΑΜΕΜΠΤΟ….ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΙΜΒΥΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΗ ΤΑΡΤΑ
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ

  3. του Γραικυλικού λαουτζίκου πιστεύει στο Σύνταγμα, την Δημοκρατία και τις καρικατούρες που έχουν αξιώματα, λογικό είναι ο ένας που βρέθηκε να πει κάτι να φάει φάπα.

  4. Σε αλλη χωρα με συνειδητοποιημένους πολιτες, ολοι αυτοι δεν θα ειχαν που να κρυφτουν. Στην χωρα μας ομως οι πολιτες φοβουνται μη τους πουν πατριωτες, εθνικιστες, φασιστες και δεν βγαζουν αχνα. Μονο ενας τους τα εχωσε !

  5. Και σεις γιατί βρίζετε αυτούς τους καρεκλοκενταυρους που χαρακτηρίζονται από πολιτική αναλγησία Και δεν εξοργιζεστε με την δικη μας συμπεριφορα;Εγώ πάντως ντρέπομαι για την απάθεια μου σε όσα συμβαίνουν γύρω μας και που αφήσαμε έναν άνθρωπο μοναχο να πράξει το αυτονόητο για όλους μας

  6. O Πάκης το 1974 και σε ηλικία 24 ετών αντί να στρατευτεί διορίσθηκε γραμματέας του προσωρινού προέδρου Μιχαήλ Στασινοπουλου.
    Μετά έφυγε στο Παρίσι για μία τριετία. Εκεί μετετράπη σε φιλελέ. Την ίδια εποχή και Αλεβιζάτος του ΚΚΕ εσωτ. εκεί.
    Μαζί ίδρυσαν δικηγορικό γραφείο και συστεγάσθησαν επί τριετία. Συνυποψήφιοι και το 2015 για την προεδρία.

    1. Εσύ “ανώνυμε”, πού “υπηρέτησες”; Στην Μπουμπουλίνας;

      1. Έχει και ο Πάκης τρολ! Δεν είχα γεννηθεί τότε. Υπηρέτησα ως εφ.αξ/κός στις ειδικές δυνάμεις του ενδόξου Ελληνικού Στρατού.Ευτυχώς στην Νομική δεν τον είχα καθηγητή…

  7. Το κάκιστο με αυτά τα ανθελληνικά ζόμπι, είναι ότι όπως και τά αναρχοκομμούνια
    έχουν κάνει πιστευω τους ότι πράτουν σαν ανθρωπιστές όταν αποδέχοντε
    την εισβολή αφροασιατικής κατσαρίδας!
    .
    Έτσι και ο πάκης τσίπρας κλπ φρικιά, πιστέυουν (είμαι βέβαιος ότι το πιστευουν)
    ότι κάνουν καλό στην Ελλάδα ξεπουλώντας την Μακεδονία μας!
    Ανάγκας και οι Θεοί πείθονται…….

    1. Ούτε για ροχάλα δεν αξίζεις, ανθρωπάκι.

      1. Κι εγω μια ροχαλα για το “κατσαριδες”. Στα υπολοιπα εχει δικιο ομως.

      2. Ρουφα το τρομπονι και φτυστο βλαχαρα απλυτη.

  8. Παυλόπουλε, προδότη μασόνε, σιωνιστή, εβραίε, μπορείς να μας πεις γιατί τα αδέρφια σου οι Εβραίοι ήταν ενάντια στην Ελληνική επανάσταση και ήταν φοροεισπράκτορες των Οθωμανών και στυγνοί δήμιοι των Ελλήνων επί τετρακόσια χρόνια;
    Παυλόπουλε προδότη, μασόνε ,σιωνιστή, εβραίε ,μπορείς να εξηγήσεις γιατί όλοι στο κίνημα των νεοτούρκων που ξεκλήρισαν τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας και έκλεψαν το πλούτο του εκεί Ελληνισμού ,με επικεφαλή τον μασόνο, σιωνιστή, εβραίο Μουσταφά Κεμάλ πασά, ήταν Εβραιοντομνέδες δηλαδή κρυφοί φανατικοί εβραίοι που υποκρίνονταν φανερά τους φανατισμένους μουσουλμάνους;
    Παυλόπουλε προδότη, μασόνε, σιωνιστή, εβραίε, μπορείς να μας δικαιολογήσεις γιατί οι εβραίοι στο Ταλμούδ τους, βρίζουν και δίνουν εντολή δολοφονίας κάθε Έλληνα Ορθόδοξου Χριστιανού;
    Παυλόπουλε προδότη, μασόνε, σιωνιστή, εβραίε, μπορείς να αιτιολογήσεις γιατί τα αδέρφια σου οι μασόνοι,σιωνιστές,εβραίοι φορώντας την μάσκα του Αμερικάνου, κάνουν τους πολέμους στην Μέση Ανατολή και χρηματοδοτούν την ισλαμοποίηση της Χριστιανικής Δύσης, βαπτίζοντας κάθε αναλώσιμο τους μωμεθανό φανατισμένο σχιζοφρενή μουσουλμάνο τρομοκράτη, πρόσφυγα και μετανάστη και τον στέλνουν στην Ελλάδα και μάλιστα χωρίς φόβο, υπερηφανεύονται στο διαδίκτυο για το κατόρθωμά τους;

    1. Mε την εξέγερση των Ελλήνων στην Πελοπόννησο οι 5.000 Εβραίοι,συνεργάτες κ σύμμαχοι των Τούρκων, κατέφυγαν στην περιτειχισμένη Τροπολιτσά για να αποφύγουν την δικαία οργή των προγόνων μας. Οι μισοί κατοικούσαν στον Μυστρά, πρωτεύουσα του Δεσποτάτου του Μωρέως μέχρι την τουρκική κατάκτηση.
      Με την άλωση της Τριπόλεως τον Σεπ. του 1821 άπαντες κατεσφάγησαν μαζί με τους μωαμεθανούς και τους προδότες.
      Ο Πάκης, αν ζούσε τότε,θα ήταν προφυλαγμένος όπισθεν των πενταμέτρων εις ύψος τειχών και θα είχε την τύχη των λοιπών εθνομειοδοτών.

  9. ΠΑΚΗΣ : αντι εαν ειχε έστω και ολίγον φιλότιμο να μην ειχε δεκτή την θέση του προέδρου κάθετε και καμαρώνει τσεπώνοντας τα εκατομμύρια απο την προεδρική του θητεία, ο ανθρωπος που διόρισε στο δημόσιο 500.000 χαραμοφάηδες.
    ξεπούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μαζί με τον TΣΙΠΡΑ και εχει το θράσος να πηγαίνει την 28η Οκτωβρίου στην παρέλαση

  10. Μιλάμε για δημορατία όχι αστεία. Ο φασισμός και η χούντα δεν έχει κομματικό χρώμα.
    Τι περιμένεις από έναν ΠτΔ που θα έπρεπε να είναι σε μπουντρούμι εάν υπήρχε δικαιοσύνη…

  11. Τό Πάκι πήρε παράσημο γιατί έφερε τά πακιστάνια στήν Ελλάδα καί τήν έκαναν Πακιστανάν.
    Ετσι ανταμοίβει τό ελληνικό κράτος τούς μεγάλους έλληνες.
    Γιάννης Λάκων

  12. η κορδέλα του μεταλλίου που του περάσανε στο λαιμό μου φάνηκε προς στιγμήν για θηλιά κρεμάλας.. Τι ωραία εικόνα!

Comments are closed.