Γιατί ο 50χρονος Χιου Τζάκμαν λατρεύει την 63χρονη σύντροφό του; Και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αποκαλεί «το μωρό μου» (φωτο)

Κοινοποίηση:
g1

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και φέτος έκλεισε τα 50. Εκείνη, η Ντέμπορα – Λι Φαρνές υπήρξε η σταρ που τον υποστήριξε στα πρώτα του βήματα, το 1995 όταν έπαιζαν μαζί στα γυρίσματα της αστραλέζικης σειράς Corelli. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Ο 50χρονος ηθοποιός έκανε την πρόταση γάμου ύστερα από μόλις τέσσερις μήνες από την ημέρα της γνωριμίας τους. Είναι μαζί 23 ολόκληρα χρόνια, και όπως έχει κι ο ίδιος εκμυστηρευτεί στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις,«Είναι το πιο υπέροχο πράγμα που μου συνέβη ποτέ». Και αυτό γιατί εκείνη τον θεώρησε πολύ σημαντικό από την πρώτη στιγμή.

g2

Κάποια στιγμή, πριν από το 1996 που παντρεύτηκαν, ο γοητευτικός ηθοποιός προσκάλεσε την Ντέμπορα για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι του. Η βραδιά τους όμως διακόπηκε από ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. «Το κινητό της Ντεμπ χτύπησε ξαφνικά», θυμάται ο Χιου: «Ηταν ένας πολύ διάσημος φίλος της που της τηλεφωνούσε από μια λιμουζίνα έξω από το σπίτι μου. Ήταν μαζί με τον Μικ Τζάγκερ ο οποίος και την προσκαλούσε να τους ακολουθήσει στην έξοδο τους. Εγώ, ενοείται ότι  της είπα αμέσως να πάει. Με μεγάλη όμως έκπληξη την άκουσα να λέει: «Πες στον Μικ ότι είμαι στη μέση ενός δείπνου με τον Χιου Τζάκμαν και έκλεισε το τηλέφωνο. Έστησε τον Μικ Τζάγκερ για μένα». Αν δεν είναι αυτός λόγος να την αγαπάει μετά από 23 χρόνια τότε ποιος είναι;

marieclaire.gr

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: