Γιατί ο Τσίπρας επιμένει στο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ – Η ενόχληση του Πρωθυπουργού

Κοινοποίηση:
tsipras1_2

Μπορεί οι βουλευτές και οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν να αρθεί το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ καθώς η χώρα βρίσκεται σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και αυτοί βρίσκονται εκτός των πολιτικών συζητήσεων, στο Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν άλλες σκέψεις.

Oι πληροφορίες θέλουν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται ιδιαίτερα αρνητικός στην άρση του εμπάργκο, καθώς έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από την αναφορά των υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την βομβιστική ενέργεια εις βάρος του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα στις συζητήσεις που έγιναν τον τελευταίο διάστημα γι αυτό το θέμα – και παρά τις θετικές εισηγήσεις άλλων στελεχών – ο πρωθυπουργός εξέφρασε την άποψη ότι δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται η κυβέρνηση ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης και την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ να σπάει το εμπάργκο.

Στην Κουμουνδούρου πάντως πληθαίνουν οι οχλήσεις από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν από την ηγεσία του κόμματος να ξαναδεί την στάση τηςαπέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου γεγονός που μπορεί δείχνει ότι το θέμα δεν φεύγει καθόλου από το τραπέζι των συζητήσεων. Για την ώρα πάντως το εμπάργκο ισχύει για όλους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουν την είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στην προεκλογική περίοδο όπου βάση του νόμου θα υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος εμφανίσεων των κομμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: