Γιατί δημοσία δαπάνη η κηδεία του άθεου μαρξιστή Μικρούτσικου; Τον Λαό τον ρώτησαν οι Σταϊκούρες και οι κολαούζοι του Κούλη; Πόσο μεγάλος ήταν τελικά;

Κοινοποίηση:
mikroutsikos-papariga

Ο Μάνος Χατζιδάκις (1925-1994) το έλεγε πολύ απλά και ξεκάθαρα. «Λένε πως οι καλλιτέχνες είναι είτε κομμουνιστές είτε ομοφυλόφιλοι. Εγώ, πάντως, δεν είμαι κομμουνιστής…»

Εγώ το έχω αναρωτηθεί πολλές φορές πώς τα έχουν καταφέρει! Πώς η Αριστερά με τα εγκλήματα που διέπραξε -και κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου- κατάφερε και καταφέρνει μέχρι τις ημέρες μας (και χωρίς να έχει εκφράσει ποτέ ένα ταπεινό συγγνώμη για τις πράξεις της) να πρωταγωνιστεί στην κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική ζωή της σύγχρονης ελληνικής δημοκρατίας μας; Χρόνια μετά άρχισα να καταλαβαίνω. Τον πόλεμο μπορεί να τον έχασαν, κέρδισαν όμως την ειρήνη.

Στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ όλο το ρεπορτάζ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Δεν μου αρέσει η μουσική του Μικροσκοπικά Τιποτένιου.
    Επίσης όσοι δήθεν τον λατρεύουν ποτέ δεν ακούνε μουσική του διότι δεν αντέχεται αυτό το πράμα.

  2. μικρουτσικος και καλουτσικος, Θεος σχωρεστον, αλλα οχι και για δημοσια δαπανη. Εκτος κι αν ειναι μικρουτσικη.

  3. Τελικά τη ζημιά στην Ελλαδα και η όποια καταστροφή οφείλεται στους κομμουνιστές,όχι στους για δεκαετίες κυβερνήσαντες θεοσεβούμενους βασιλείς,εθνικά φρονούντες δυτικοαναθρεμμένους πολιτικάντηδες,σοσιαληστές,χουντοφασίστες και τους παρατρεχάμενους τους.
    Τουλάχιστο οι άθεοι σαν τον Μικρούτσικο έχουν έργο ποιοτικό να επιδείξουν,οι στάρ της showbiz τι έχουν προσφέρει στο πολιτισμό,το γυμνό στις πίστες και στις παραλίες; Έλεος.

  4. Γιατί διετέλεσε Υπουργός Πολιτισμού και νομίζω ότι πρόσφερε αρκετά στο σύγχρονο τραγουδι άσχετα αν δεν αρέσει σε κάποιους …σε κάποιους άλλους αρέσει..
    Και κατάφερε να κάνει γνωστό την ποίηση του Καββαδία …ο οποίος μέχρι τότε ήταν άγνωστος…ο Καββαδίας μάλιστα λέγεται ότι αν και όλη του η ποίηση αναφέρεται σε ναυτικούς και ναυτικά ταξίδια δεν είχε μπει ποτέ του σε καράβι …πως όμως κατάφερε να ταξιδέψει με τους στίχους του πολλούς ενώ δεν ηταν καν ναυτικός ? Ε αυτό μόνο με την ποίηση γίνεται

  5. Α ρε καρμίριδες. Γι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να πάτε μπροστά. Σκατόψυχοι.

  6. θα ηθελα να δωσω στον Αθεο κομμουνιστη, μια…….ευχη, μεσα απο την…..καρδια μου Ας ειναι πολυ βαρυ το χωμα που θα τον σκεπασει και να δωση πολλα…….φιλια στον συντροφο του εγκληματια Σταλιν !!!!!

  7. Αναφορικα με ολα τα παραπανω, ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι ο καθε δημιουργημενος συνθετης, τραγουδιαρης, η …αρκουδιαρης …θα πρεπει να τον πληρωνει το κρατος …δηλαδη εμεις…… οτι κ αν ηταν….. ειχε οικογενεια…. ειχε συγγενεις, ειχε φιλους…. Ας τον τιμησους εκεινοι ….. Στο φιναλε …. κ λεφτα εκανε, κ ενεργητικο ειχε ….. τι εκανε για ολους εμας που θα τον πληρωσουμε κιολας…..????/ ενα τιποτα ….. ασχετως της ιδεολογιας του που δεν επικροτω , ασχετως της αθεοτητας του που δεν σεβαστηκε , κ δεν το επικροτω….. οχι … δεν τον πληρωνω , ουτε κερι δεν αξιζει απο το δικο μου πορτοφολι….. ημαρτον πια… οι ανθρωποι που μια ζωη εδιναν τον ιδρωτα τους για να μορφωθουμε, να γινουμε κατι , που μας χαρισαν ελευθερια ????? αυτοι δεν ειχαν δικαιωμα?????ποιος κ πως τιμηθηκαν……???????

  8. Αναφορικα με ολα τα παραπανω, ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι ο καθε δημιουργημενος συνθετης, τραγουδιαρης, η …αρκουδιαρης …θα πρεπει να τον πληρωνει το κρατος …δηλαδη εμεις…… οτι κ αν ηταν….. ειχε οικογενεια…. ειχε συγγενεις, ειχε φιλους…. Ας τον τιμησους εκεινοι ….. Στο φιναλε …. κ λεφτα εκανε, κ ενεργητικο ειχε ….. τι εκανε για ολους εμας που θα τον πληρωσουμε κιολας…..????/ ενα τιποτα ….. ασχετως της ιδεολογιας του που δεν επικροτω , ασχετως της αθεοτητας του που δεν σεβαστηκε , κ δεν το επικροτω….. οχι … δεν τον πληρωνω , ουτε κερι δεν αξιζει απο το δικο μου πορτοφολι….. ημαρτον πια… οι ανθρωποι που μια ζωη εδιναν τον ιδρωτα τους για να μορφωθουμε, να γινουμε κατι , που μας χαρισαν ελεθερια ????? αυτοι δεν ειχαν δικαιωμα?????

  9. Δεν μπορώ να καταλάβω ΠΩΣ άθεοι εύχονται στον επίση άθεο ”καλό ταξίδι”(…) Ενώ το μόνο ΄”ταξίδι” του θα είναι (κατ’αυτούς) ως το αποτεφρωτήριο. Επίσης ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ στο…”Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών”, αφού ήταν εν ζωή εκτός Εκκλησία (δεν ξέρω αν ΟΝΤΩΣ ισχύει Η προ εικοσαετίας εμετική δήλωση(;;;) του ότι ”θέλει να κάνει έρωτα πάνω στην Αγία Τράπεζα μιας εκκλησίας”!!! Ο Θεός (που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ) ΑΣ τον αναπαύσει…

  10. με το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, ανέλαβε υπουργός Πολιτισμού, αξίωμα που διατήρησε μέχρι το 1996 και τον σχηματισμό της κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη.
    Για αυτό το λόγο Λοιπόν κάνανε πολιτική κηδεία και δεν πλήρωσε μία και τα πληρώσει ο ελληνικός λαός Έτσι για να ξέρετε οι υπόλοιποι που σχολιάζετε χωρίς να έχετε ψάξει και μόνο κράζετε έναν πεθαμένο που δεν μπορεί να σας απαντήσει ότι κι αν ήταν αυτός

  11. Ο μεγας Ελληνας διεθνους φημης μουσικο-συνθετης Ν.ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ πεθανε νεωτατος στην Χαλκιδα, πληρως απαξιωμενος απο το ανυπαρκτο Ελληνικο κρατος.Κανενας Ελληνικος μουσικος οργανισμος ΔΕΝ εξεδωσε τα εργα του.Λιγοι ξενοι εχουν εκδοσει του Ελληνικους χορους.Ευλογη ειναι η απαντηση για το ηθικο και οικονομικο “πατωμα” μας.Πεθανε ο αγαπητος συντροφος Θανος και “σεισθηκε” ολη η Ελλαδα!..Εννοειται οτι ουτε κατα προσεγγιση ΔΕΝ φθανουν ζωντανοι και πεθαμενοι(τραγουδοποιοι) τον αειμνηστο ΣΚΑΛΚΩΤΑ!..
    Οταν απαξιωνονται τετοιοι διεθνεις πνευματικοι “ογκολιθοι” , ας μην κλαιμε για το καταντημα μας.Δεν μας φταινε οι ξενοι..

  12. Αγαπητέ Στέφανε,

    Εντάξει, Μπορεί να Ήταν Ένας Πολύ Καλός Συνθέτης, Αλλά ΜΗΝ Τρελλαθούμε Κιόλας.

    Για Ποιό Πράγμα Τιμάται; Τιμάται Δηλαδή, για την Αριστερή και ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ Ιδεολογία του; Τιμάται για τα Εγκλήματα που Έχουν Κάνει οι Αριστεροί, και που ΠΟΤΕ ΔΕΝ Έχουν Αναγνωρίσει, και που Ασφαλώς ΠΟΤΕ ΔΕΝ Έχουν ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ για Αυτά; Ο Μικρούτσικος Ήταν ΆΘΕΟΣ ( Προνόμιο των Αριστερών Αυτό, Όμως Αυτό Είναι Βεβαίως Δικαίωμά τους ), Μιλούσε ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ για τα Θρησκεία μας.

    Όμως και Άλλοι Καλλιτέχνες, Επιχειρηματίες, Πολιτικοί, και Γενικά από ΌΛΟΥΣ τους Επαγγελματικούς Κλάδους, από ΌΛΕΣ τις Κοινωνικές Τάξεις, Έχουν Προσφέρει και Αφήσει Σημαντικό Έργο, και που Όταν Ήλθε η Στιγμή να “Φύγουν”, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ Απέδωσε Έναν ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ, Όπως, για παράδειγμα, η Τέλεση της Κηδείας επί ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ.

    Έίναι ΝΤΡΟΠΗ, τη Στιγμή που Πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ Δυσκολεύονται ( Αναζητώντας Δανεικά από Συγγενείς και Φίλους ), Εξαιτίας της Οικονομικής Κρίσης που Έπληξε την Ελλάδα, να Τελέσουν Μία Αξιοπρεπή Κηδεία για τους Οικείους τους που “Φεύγουν” από τη Ζωή, να Γίνονται Αυτά τα Πράγματα. Όπως και να το Κάνουμε, Αυτό Όχι Μόνο Αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ, Αλλά και ΠΡΟΣΒΟΛΗ σε Όλο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    Γιατί ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ τα ΈΞΟΔΑ της Κηδείας το ΚΚΕ; Αφού, Όπως Ισχυρίζεται το Ίδιο το ΚΚΕ, οι Βουλευτές του Κόμματος, Αφήνουν Κάθε Μήνα, Ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ της ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ τους στο Κόμμα.

    Δηλαδή Είναι Αριστεροί ΜΟΝΟ στα Λόγια, Αλλά Όχι στις Πράξεις;
    Για Ποιο Λόγο Δηλαδή Παρακρατούνται από τους Βουλευτές τα Χρήματα από την Βουλευτική Αποζημίωση, αν Όχι και για Περιπτώσεις Όπως Αυτές; Μήπως για να ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ οι Αγώνες του Συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ ( και Όλων των Αριστερών Μπαχαλάκηδων ), με Όλες τις Καταστροφές που Προκαλούν στις Εκάστοτε Διαδηλώσεις, Αγωνιζόμενοι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για τα Δίκαια των Εργαζομένων, Ενώ Εκείνοι Διάγουν Μία ΑΝΕΤΗ και ΩΡΑΙΑ Ζωή; Ωραίοι Αριστεροί Είναι.

    Τέλος Πάντων, Όπως και να Έχει, Έφυγε Μία Ανθρώπινη Ζωή, ας Είναι Ελαφρύ το Χώμα που θα τον Σκεπάσει τον Άνθρωπο, να Αναπαύσει ο Θεός την Ψυχή του, Θερμά Συλληπητήρια στους Οικείους του,.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Μπα; μονο οι αριστεροι είναι αθεοι δεν το καταλαβα αυτό;

      1. Εντάξει ρε Φίλε, που Απορείς Κιόλας.

        Εγώ Αναφέρομαι στα Κόμματα της Αριστεράς, Όπου Πολλά Στελέχη τους το Δηλώνουν Ευθέως, Όπως και σε Διάφορους Επώνυμους Αριστερούς που Επίσης το Δηλώνουν, Όπως, για παράδειγμα, Ενας από Αυτούς Ήταν και ο Θάνος Μικρούτσικος.

        Ασφαλώς και ΔΕΝ Είναι ο Κανόνας Οτι ΌΛΟι οι Αριστερπί Είναι Άθεοι. Πολύς Κόσμος στην Ελλάδα που Είναι Αριστερών Πεποιθήσεων, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, για παράδειγμα, ΔΕΝ Ασπάζεται Αυτήν την Αντίληψη που Εκφράζουν τα Κόμματα Αναφορικά με τη Θρησκεία και Πιστεύουν στο Θεό, στην Εκκλήσία, στον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, και Πραγματικά Γελούν στο Κομμάτι Αυτό, με τις Αντιλήψεις των Κομμάτων που Υποστηρίζουν.

        Και να σου Πω και Κάτι, Από Ότι Έχω Ακούσει από Διηγήσεις Μεγαλυτέρων από Εμένα, Διότι Εγώ Ήμουν Πολύ Μικρός και ΔΕΝ Θυμάμαι Κάποια Πράγματα, για το ΚΚΕ, για παράδειγμα, Όταν Αποχώρησε ο Χαρίλαος Φλωράκης από το Κόμμα, και Ανέλαβε η Παπαρήγα και Μέχρι τη Σημερινή Ηγεσία, το ΚΚΕ Έχασε τον Προσανατολισμό του. Συνεχίζει να Πιστεύει σε Πράγματα τα Οποία στη Σημερινή Εποχή ΔΕΝ Είναι Εφαρμόσιμα. Ο Κόσμος Προχωρά, οι Συνθήκες Ωριμάζουν, Όμως το ΚΚΕ Παραμένει το Ίδιο. ΔΕΝ Είναι Τυχαίο, Όπου το ΚΚΕ Είχε Φθάσει Κάποια Στιγμή να Έχει Ποσοστά του 15% και 16%, και Μπορούσε να Επηρεάζει Καταστάσεις προς Όφελος των Εργαζομμένων, και Τώρα Έχει Πέσει σε ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ή Μετά Βίας να Φθάνει το 10% ( Σπάνιο Αυτό στις Ημέρες μας ).

        Εάν Ακούσεις Κάποιον από την Αριστερά να Μιλά, Χωρίς να Ξέρεις Ότι Ανήκει στο ΚΚΕ, Είναι Μερικές Φράσεις που Όταν τις Ακούν, Όπως, Ιμπεριαλισμός, Ταξική Πάλη, Πάλη στους Χώρους Δουλειάς, Καπιταλιστικό Λόμπι, και Άλλα Πολλά, Καταλαβαίνεις Αμέσως Ότι Είναι από το ΚΚΕ.

        Άγγελος από Μιλάνο

  13. Ετσι φασιστικα διποδα γουρούνια σκουξτε ,ο κομμουνισμος ξεκινησε την αντεπιθεση του από την Κινα την νεα παγκοσμιο κυριαρχο,θα κυριαρχησει παντου με οπλο τον καπιταλισμο ,στο εμποριο και στην τεχνολογια μετα θα επιβαλλουν τον Κουμουνισμο παντου,λοιπον ειτε θα προσκυνήσετε η αλλιως στα τρενα και στα γκουλακ ισοβια να σπατε πετρες φασιστες! ΖΗΤΩ Η ΔΙΕΘΝΗΣ,ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΜΑΟ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΑ!

  14. Οι κομουνιστές έχασαν τον πόλεμο αλλά κέρδισαν στην προπαγάνδα,οχι την Ειρήνη.
    Ο τζιμακος τους έλεγε ιεχωβάδες του Περισσού.

  15. αν είναι το κάθε αριστερό καθίζημα να μπαίνει στην λάσπη δημοσία δαπάνη, τότε έχουμε πολλά έξοδα να κάνουμε. Ελπίζω να τελειώσουμε γρήγορα με δαύτους για να ορθοποδήσει η Ελλάδα.

  16. Δημοσία δαπάνη η κηδεία κάποιου, μόνο και μόνο όταν ήταν αδιαμφισβήτητη η προσφορά του από ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και είμαστε ακόμα πολλοί, παρά τις προσπάθειες της θλιβερής μειοψηφίας των κάθε λογής αριστερούληδων χριστιανομάχων, θλιβερών ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΩΝ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ στη δημοσία δαπάνη κηδεία, ενός ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ.
    Εξάλλου τι δημοσία δαπάνη θα τον θάψουν; αφού θα τον παραχώσουνε σαν το σκυλί, το μεγάλο μουσικοσυνθέτη, μη χέσω, κι αυτόν και τις συνθέσεις του.

    1. Γιατι βλάσφημος ρε παραχαμενε; κανεναν δεν εβρισε ποτε στην ζωη του, εισαι τωρα καλος χριστιανος εσυ; ανθρωπος του θεου ηταν και αυτος και εφυγε όπως θα φυγουμε ολοι κανενας δεν εχει δικαίωμα να τον κρινει πια ,παρα μονο ο θεος ,καταλαβες ορθοδοξε ταλιμπαν;

  17. οι κολαούζοι τού μούλη καί οι σταχτούρεs κ.λ.π σούργελα να πληρώσουν γιά τόν άθεο ήρωάτουs όχι ο λαόs…

  18. Γιατί δημοσία δαπάνη η κηδεία του άθεου μαρξιστή Μικρούτσικου;

    Γιατί φιλελέδες και κουμούνια έχουν τον ίδιο θεό μαμονά… και υπακούουν στα ίδια αφεντικά …

  19. Αναγνωρίζω την προσφορά του Θάνου Μικρούτσικου στο ελληνικό πεντάγραμμο. Πράγματι ήταν αξιόλογος μουσικοσυνθέτης, αλλά υπήρξε ασεβής λόγω μιας παλιάς κατάπτυστης δήλωσης που είχε κάνει για την Αγία Τράπεζα. Αριστερός ήταν και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος όμως δεν ήταν βλάσφημος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

  20. ΣΑΣ ΣΑΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΥΠΑΡΧΗ Η ΟΧΙ ΘΕΟΣ ΟΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΣ

  21. Τώρα που ψόφησε ας πάει να δει αν υπάρχει Θεός!

  22. Έλεος βρε παιδιά να πληρώσουν τη κηδεία του οι δικο του και οι κομμουνισταραδες οι άθεοι και όσοι τον λάτρεψαν ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμία δουλειά επειδή ήταν κάποιος ?και τι με αυτό.

  23. Ελαφρύ το χώμα ,μεγαλος μουσικός όμως η πρόκληση της κοινωνίας με δημοσιες δαπάνες πάει πολύ την ώρα που παίρνουμε δανεικά να θάψουμε τους δικούς μας ,κ ο πατέρας μου ήταν ένας σπουδαίος μαραγκός κ του καθένα μας κάτι σπουδαίο έχει κάνει ,εδώ μιλάμε για ακραίο ρατσισμό απέναντι σε εμάς τους ξεβρακωτους

  24. Σιγά τον συνθέτη…. Μη τρελαθούμε κιόλας… Κηδεία δημοσία δαπάνη τον λαό τον ρώτησαν εάν θέλει να πληρώσει για αυτή την κηδεία ενός άθεου κομμουνιστή; Γιατί δεν τα πληρώνει ο Περισσός; Δεν κατάλαβα δηλαδή…

      1. Εσυ που εισαι μεγαλόψυχος γιατι δεν αναλαμβάνεις Εξ ολοκλήρου την δαπάνη της κηδείας;;; Και μάλιστα σαν καλός κουμουνιστης που ηταν, θα θαφτεί στο 1ο νεκροταφείο εεε;;; Εεετσι. Παντα τα καλύτερα για τους αριςτερους. Τι;;; Ίσοι κι όμοιοι ειμαστε ολοι;;;; Εεεεε;;;; Αλλο αριστερός και αλλο πλεμπα. Χαχαχαχα.

  25. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ. ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΤΕΙ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ?
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΖΩΗ. ΕΔΩ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΛΕΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΩΑΣ.

  26. Επιτέλους κάποιος να το πει… Γιατί δημοσία δαπάνη? Εντάξει, ήταν ένας μεγάλος συνθέτης και μπορεί να ήταν κ ένας μεγάλος άνθρωπος. Ας είναι αναπαυμενος κ ας αναλάβει τα έξοδα της κηδείας η οικογένεια του με αξιοπρέπεια όπως κάνουμε όλοι όταν χάνουμε δικούς μας ανθρώπους. Κ αν θέλει η κυβέρνηση ή όποίοι το αποφάσισαν ας αναλάβουν αυτοί, να δείξουν τη μεγαλοψυχία τους με τα δικά τους λεφτά. Όχι να κάνουν τους καλούς με τα λεφτά του φτωχού κόσμου. Έλεος… Αγανακτήσαμε πια…

    1. ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΗΔΕΨΑΝ ΕΤΣΙ; ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ;

      1. Λάθος κάνεις.Ο Δρακουμέλ δεν ετάφη δημοσία δαπάνη.Ήταν και περίοδος κρίσης βλέπεις,αλλιώς θα σου ‘λεγα…

  27. Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1947 και ήταν ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, στη νεότερη ελληνική μουσική σκηνή.

    Εμείς βέβαια θυμόμαστε ακόμη την προ εικοσαετίας εμετική δήλωση του ότι θέλει να κάνει έρωτα πάνω στην Αγία Τράπεζα μια εκκλησίας…!

  28. να τα πληρωσει ο αδερφος του….ουτε τον αδερφο του δεν κηδευει?….τοσο αχρηστοι και κρατικοδιαιτοι ,ακομα και εκει??…η τα κουκουδια

  29. ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ,ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΟΧΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ… η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ -ΦΙΛΟΤΙΜΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΗ?

  30. Αυτά να τα πείτε στους αρθρογράφους (και δικούς σας) που έχουν τρελαθεί να μας βομβαρδίζουν με την είδηση του θανάτου του πρώην υπουργού με μηδενικό έργο αλλά με το φωτοστέφανο του Μάρξ γύρω από την καράφλα.
    Ποιοι είναι τα κουμούνια, δεν ξέρω…… οι αναγνώστες (μάλλον όχι) ή οι αρθρογράφοι;
    Ηρωοποιούν τον κάθε διαπλεκόμενο αριστερό.
    Zhto oi hrwikoi nekpoi toy apolytexneioy. Αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα στο σημερινό ανθελληνικό χάλι. Ole!!!!

Comments are closed.