Γιάννης Φιξ-Εύη Βατίδου: «Πέρνα κι εσύ όπως πέρασαν οι άλλες…»

Κοινοποίηση:
1

Η Εύη Βατίδου φρόντισε να ενημερώσει το πανελλήνιο με ανάρτηση instastory ότι δεν είναι πλεον μαζί με τον νεαρό επιχειρηματία – Το παρασκήνιο


Η Εύη Βατίδου εδώ και πολλά χρόνια πιστεύει ότι είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα που γνωρίζει πως να βάζει τον καθένα στην θέση του όταν νομίζει ότι την θίγει. Η επιλογή της να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό της με τον Γιάννη Φίξ έλαβε χώρα με ένα instastory στο οποίο ανέφερε με την χαρακτηριστική της ευφράδεια: «Χώρισα και δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια πρώην…μπύρας».

Η ειρωνεία του μοντέλου για το επίθετο ενός ανθρώπου με τον οποίο είχε σχέση σχεδόν ενάμιση χρόνο, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από κοινούς γνωστούς του πρώην ζεύγους.

Κι ας πει κανείς ότι μέχρι εδώ όλα καλά. Η συνέχεια όμως της ανάρτησης, αποδεικνύει ότι η κυρία Βατίδου που εμφανίζεται ως πολυπράγμων και γνωρίζουσα τα πάντα, δεν τα πάει τόσο καλά με την χρήση της ελληνικής γλώσσας και την γραμματική. Για την ακρίβεια μάλλον έχει τσακωθεί λίγο μαζί τους αφού γράφει:

«Απλά επειδή στο παρελθόν πάλι είχα χωρίσει, όπως λανθασμένα πήρατε θάρρος, ξέρετε εσείς, δημόσια ανακοινώνω τον χωρισμό με την πρώην σχέση μου».

Δύσκολο να βγάλει κανείς άκρη με τα γραφόμενα της, όμως δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε απτόητη όταν επανήλθε και με δεύτερο instastory στα του χωρισμού της.
Αυτή την φορά η φράση της ήταν: «Όταν χωρίζεις απλά πρέπει να είσαι ευτυχισμένος για τα καλύτερα» εννοώντας προφανώς αυτά που θα έρθουν στη ζωή της.

Απλά δεν το έγραψε.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Φιξ σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν αισθάνεται μάλλον ανακουφισμένος με το τέλος μιας σχέσης που κράτησε σχεδόν ενάμιση χρόνο με την πρώην κυρία Κούγια.

Μια γυναίκα που θέλει να δείξει σε όλες τις συνεντεύξεις της ότι διαθέτει ένα υψηλό IQ, επιτιθέμενη σε όποιον της ασκεί κριτική για τα όσα κατά καιρούς δηλώνει δημόσια.

Ο Νίκος Μουτσινάς το έζησε από πρώτο χέρι όταν σχολίασε την απάντηση που έδωσε για το να θα άφηνε την κόρη της να πάει στο ελληνικό Next Top Model.

Οι οργισμένες αναρτήσεις της έδειξαν αν μη τι άλλο ότι η Εύη Βατίδου, παραμένει μια γυναίκα που νομίζει ότι τα κάνει όλα τέλεια σε αυτή την ζωή και γι’ αυτό θέλει να
την ρωτάνε για τις άδειες στην τηλεόραση και τα ρούχα που θα λανσάρει με το όνομά της.

Ωραίες στιγμές!

Μάλλον πιστεύει ότι οι ελληνίδες θα κάνουν ουρά για να αγοράσουν ένα μπλουζάκι ή μια φούστα που θα γράφει στην ούγια «Evi Vatidou», λες και η υπογραφή της είναι ισάξια με αυτή της Carolina Herrera ή της Μαίρης Κατράντζου!

Κάποιοι την θυμούνται προ μηνών  να κάθεται απέναντι από τον Γιάννη Φιξ με το ύφος της ντίβας που δεν καταδέχεται να μιλήσει σε άνθρωπο, κάτι που διαπίστωσε και γνωστός του επιχειρηματία που τον χαιρέτησε.

Οι κοινές τους έξοδοι, οι διακοπές το Πάσχα στις Σπέτσες και τα ταξίδια που έκαναν στο εξωτερικό ήταν η χαρούμενη πλευρά της σχέσης τους, από την οποία δεν έλειπαν και τα καυγαδάκια.

Όμως οι αναρτήσεις του χωρισμού της δείχνουν αν μη τι άλλο ότι το πρώην μοντέλο θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ειδικά μετά το θυελλώδες διαζύγιο με τον Αλέξη Κούγια.

Πριν όμως συμβεί αυτό μας χάρισε στιγμές του υψηλού IQ της, όπως αυτή την βραδιά που ο ποινικολόγος εισέβαλλε στο Alter για να διακόψει τηλεοπτική εκπομπή. Λίγο πριν ανέβει τα κάγκελα ο ποινικολόγος απευθύνθηκε στην τότε σύζυγό του λέγοντας της «Πάρε το 100» για να εισπράξει την μυθική απάντηση της Εύης Βατίδου που κοίταζε το κινητό της: «Πως το παίρνω;»

Δεν το πήρε ποτέ τελικά αυτό το τηλέφωνο για τον τότε σύζυγό της, από τον οποίο χώρισε ως ηρωίδα τηλεοπτικής σαπουνόπερας με ατάκες και συμπεριφορές που δικαιολογούν απόλυτα την σχεδόν μόνιμη τρικυμία που έχει στο μυαλό της.

Τώρα μόνη της αναζητάει τα επόμενα καλύτερα και περιμένει μια ευκαιρία στην καριέρα της ως καλλονή που διαφημίζει κρέμες και προϊόντα, ώστε να «λάμψει» ξανά στην τηλεόραση.

Να προσέξει μόνο μην καεί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τι θα του στοιχισε του μαλακα εναμιση χρονο …αφου η βυζιτα της ηταν με την ωρα …Ηθελα να ήξερα χρυσο ειναι το μουνι τους και το πληρωνουν οι μαλακες τοσο ;;;

Comments are closed.