Γιάννης Μπέζος: Πανικόβλητοι ψηφοφόροι ψηφίζουν όποιον ανόητο βγαίνει σε τηλεόραση και ραδιόφωνο

Κοινοποίηση:
bezos

«Η Ελλάδα πέρασε έναν πανικό. Σαν κάποιος να έφαγε ένα πολύ ηχηρό χαστούκι, χωρίς να καταλαβαίνει γιατί. Αυτό δημιουργεί αναπόφευκτα πανικό και αυτό είναι ευθύνη του πολιτικού συστήματος. Χώρα και πολίτες έχουν μια ροπή στον λαϊκισμό. Μας αρέσουν τα “ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα”, που έγραψε και ο Γκάτσος. Περάσαμε μια δεκαετία με κρίση οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική».

Ο Γιάννης Μπέζος -ένας από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες που το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιουνίου, θα λάβουν μέρος στη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο- μίλησε σε εφημερίδα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. »Δεν είχαμε ισχυρές βάσεις για να σταθούμε και να μην πανικοβληθούμε, γι’ αυτό γεννήθηκαν ακρότητες και δημιουργήθηκαν κόμματα για γέλια. Πανικόβλητοι ψηφοφόροι, που ψηφίζουν όποιον ανόητο βγαίνει σε τηλεόραση και ραδιόφωνο», είπε.

«Βρισκόμαστε 100 και χρόνια από τον εθνικό διχασμό του 1915, κυβέρνησε και η Αριστερά. Τώρα έκλεισε αυτός ο κύκλος και θα οδηγηθούμε σε μια νέα αρχή. Φυσικά αυτό έγινε μέσα από αναταράξεις. Αυτό παρασύρει και τον πολιτισμό και την παιδεία που είναι σε ύφεση, δημιουργώντας κοινωνικές ανισότητες και αδικίες. Αισθανόμαστε πανικόβλητοι. Μας φταίνε όλοι, κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον με καχυποψία και δεν κοιτάμε τα δικά μας τα χάλια. Αν δεν φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε αυτοκριτική, δεν θα πάμε μπροστά. Θα μας φταίνε συνέχεια οι άλλοι», σημειώνει ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Το βασικότερο πρόβλημά μας είναι η έλλειψη αυτοκριτικής και παιδείας», καταλήγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. τα μονιμα αριστερα σιχαματα με τις πλατες παρακρατικων εγκληματικων οργανωσεων υπευθυνοι για τα δεινα του τοπου. κυβερνανε απ το 74 και μετα. φυσικα οι αγραμματοι πανιβλακες ψηφοφοροι τους εχουν μεριδιο ευθυνης. οπου τους βρειτε ματωστε τους

  2. Τουλαχιστον εσεις οι Αριστεροι πρεπει να το βουλωσετε γιατι για την καταντια αυτης της χωρας την μεγαλυτερη ευθυνη την εχετε εσεις τα ορφανα του εγκληματια Σταλιν του πατερουλη σας αι σηχτηρ μισελληνες κοπριτες,παντου οι αριστερα πρωτη σε σωματεια σε απεργιες τεμπελοσκυλα του κερατα εσεις κλεισατε τις μεγαλυτερες επιχειρησεις,εσεις κλεισατε ΒΙΑΜΑΞ,ΙΖΟΛΑ.ΜΑΛΚΟΤΣΗ ,ΕΣΚΙΜΟ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και τοσες αλλες,εσεις κατεβασατε τα μεροκαματα με τους λαθρες που γουσταρετε τοσο πολυ που κουβαληθηκαν απο τριτοκοσμικες χωρες χωρις μια διαμαρτυρια για το μεροκαματο του Ελληνα εργατη απλα καντε απεργια για να τα διεκδικησετε,εσεις δεν ησασταν που λεγατε να πολεμησουμε για την ανεξαρτησια της σλαβομακεδονιας.Μια ζωη μιασματα και προδοσιες και η ποιο προσφατη η προδοσια των Πρεσπων,γι αυτο τον λογο κρυφτητε στο καβουκι σας και αφηστε τις σταλινοφιλοσοφιες σας,Σιχαματα του κερατα !!!!

  3. Το οτι θα μας εκαναν και μαθημα οι αριστεροι κ θα μας κουνανε το το δαχτυλο για την καταντια που μας εφεραν 45 χρονια που κυβερνανε…φερνει κλαυσιγελο, αν μη τι αλλο!

  4. Χρυση αυγη μεχρι να παγωσει η κολαση γεννηματα αριστερης πουτανας και κοψτε τις παπαρες περι δοσιλογισμου και φασισμου χειροτερους φασιστες και προδοτες δε θα βγαλει ο κοσμος σκατοφαρες. Βουλωστε το βρωμοστομασας που ζεχνει σα τη κωλοτρυπιδα σας απο τα γαμησια που σας ριξαμε και τσακιστειτε στις τρυπες σας. Την επομενη φορα δε θα υπαρχετε ουτε σαν αναμνηση μονο ετσι θα ξεβρωμισει η Ελλαδα! Αν δε σας αρεσει υπαρχει και η Β. Κορεα η Βενεζουελα και αλλοι κοκκινοι παραδεισοι στα τσακιδια λοιπον!

  5. Εσυ ρε πουστοσπερμα τι εισαι δεν μας λες? Οτι η ΧΑ ειναι του συστηματος χαιρω πολυ ανακαλυψες την
    Αμερικη .Ελπιζω να μην εισαι καποια εκφανση της προδοτικης αριστερας που εχει τα ιδια αφεντικα με την ΧΑ

    1. Όταν λέει ότι μας λείπει παιδεία εσένα εννοεί το κατάλαβες;

      1. Nai Κωστακη δεν κατεχω την τεχνη που εσυ κατεχεις το να λες κατι και να μην λες τιποτε

  6. Ξεχάσατε ότι ο αρλουμπολόγος Μπέζος ( πάσχων από σύμπλεγμα ανωτερότητας) είχε στηρίξει τον ανόητο πολιτικό γυρολόγο Φώτη Κουβέλη; Άλλο ένα σκουπίδι που οι μα@#&ες Έλληνες πληρώνουν να δουν στο θέατρο.

  7. και οι μαλακες πανε και βλεπουν τον τιχαρπαστο που το παιζει ηθοποιος οποιον βλακα δειχνει η τηλεοραση

  8. Πολύ σωστός. Από τη μία έχουμε σκατοκέφαλους χρυσαυγίτες-βελοπουλικούς που βγάζουν με την ψήφο την σκατοψυχιά τους, από την άλλη καθυστερημένους νεοδημοκράτες που ψηφίζουν τους (οικονομικούς) δολοφόνους τους, και τέλος έχουμε τους συριζαίους που έχουν συμβιβαστεί με τη μετριότητα και απλά ψηφίζουν συριζα για να μην έρθει ο Κούλης.

    Όλοι αυτοί βλέπουν πέντε άτομα που βγαίνουν μονίμως στην τηλεόραση και νομίζουν ότι πρέπει να διαλέξουν οπωσδήποτε κάποιον από αυτούς τους πέντε.

    Όσο θα υπάρχουν ΝΔ-Σύριζα και τα φασιστοκόμματα, τα τσιράκια δηλαδή του τραπεζικού συστήματος, ο λαός θα είναι μόνιμα στη φτώχεια.

    1. φιλε μου για ολους μπορεις να πεις οτι βγαινουν στην τηλεοραση εκτος απο την ΧΑ γιατι κανενα βοθροκαναλο δεν τους δειχνει ασκοπη η παρατηρηση σου οσο για αυτον που νομιζει οτι ειναι ηθοποιος αστον δεν υπαρχει λογος να ασχολειται κανεις με δαυτον τον απιθανοπουλο και κατι ακομα οι ελληνες ψηφιζουν αυτους που τους πηδανε σαν την βιασμενη που λατρευει μετα τον βιαστη της ειμαστε για κλαματα

      1. Φίλος με ένα σκατόψυχο σκοπίδι σαν εσένα που πετάχτηκε να υπερασπιστεί τη νεοναζιστική οργάνωση δεν είμαι οπότε πρόσεχε τα λόγια σου…

        Την νεοναζιστική οργάνωση το ίδιο το σύστημα της διαπλοκής τραπεζών-μμε-βαθύ κράτους εκτόξευσε από το 0.1% στο 6-7%.

        – Οι μόνοι που κλαίνε για τα καψίματα των τραπεζών είναι οι χρυσαυγίτες.
        – Οι μόνοι που πουλάνε το παραμύθι ότι φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για τη μιζέρια των ελλήνων, και όχι οι τράπεζες που κατέκλεψαν με δεκάδες δισεκατομμύρια τον κόπο δεκαετιών του κόσμου, είναι οι χρυσαυγίτες.
        – Οι μόνοι που τόλμησαν να προτείνουν 12ωρο δουλειάς (ούτε ο Κούλης δεν το τόλμησε αυτό) είναι οι χρυσαυγίτες

        Πίσω στο 0.1% θα πάτε αλλά η ρετσινιά που κολλήσατε όσοι τολμήσατε να υπερασπιστείτε τους Ναζί δεν θα ξεπλυθεί ΠΟΤΕ. Σταμπαριστήκατε για μια ζωή όπως οι πρόγονοι σας οι δοσιλογαράδες. Ας προσέχατε.

        1. εισαι αστειος δεν κουβαλησανε αυτοι ολα τα κατακαθια του πλανητη εδω ουτε πουλησανε την μακεδονια ουτε θα πουλησουν την θρακη καλυτερα φασιστας ελληνας παρα προδοτης κατα της ελλαδας ναι φταινε οι λαθρομεταναστες γιατι κυκλοφορησε στην ομονοια ποιος τους εφερε εδω ? παντως δεν λιαζονται οπως ειπε η μπαμπο

          1. Τα κατακάθια του πλανήτη είστε εσείς οι χρυσαυγίτες και τα αφεντικά σας οι τραπεζίτες και αν δεν ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ από εσάς δεν θα δούμε άσπρη μέρα ποτέ.

            Όσο για ξεπουλήματα της μακεδονίας και άλλες τέτοιες μπούρδες, η μακεδονία είναι ξεπουλημένη εδώ και δεκαετίες. Γι’ αυτό για να πας στη μακεδονία πληρώνεις ΔΕΚΑ φορές διόδια. Εκεί όμως δεν μιλάς παλιοσκουπίδι. Σκύβεις το κεφάλι, στον ακουμπάει ο μεγαλοεργολάβος στην αποτριχωμένη αλά κασιδιάρη κολοτρυπίδα σου, και λες κι ευχαριστώ. Γαμώ την σπορά των ηττημένων.

        2. Τοποθετησου πολιτικα ιδεολογικα χωρις να βριζεις (υπενθυμιζοντας μας συνεχεια την παιδεια σου και την καταγωγη σου) εαν θελεις και μπορεις φυσικα!

        3. Ακομα ποναει η πουτσα που φαγατε το 49; Θελετε και αλλη; Ερχεται! Αλλα αυτη τη φορα οι πηγαδες και οι σπηλιες θα γεμισουν με τα δικα σας κουφαρια ξεφτιλισμενε μισελληνα σκουπιδι προδοτη απολιφαδι του Σταλιν!

          1. Φόρα μπλούζα χρυσής αυγής και βγες μια βόλτα στον ήλιο και θα τα κανονίσουμε τα υπόλοιπα…

    2. Βρωμάς κουκουεδίλα, άντε πλύσου ανθέλληνα! Θα μας σώσει το ΚΚΕ που θέλει απλά να είναι στη Βουλή για να παίρνει τα χιλιάρικα; Για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ψήφισε παρών, δηλαδή δεν υπάρχω αλλά σας διευκολύνω κιόλας. Κάνανε μάγκες τους Σκοπιανούς, ας τους αναγνώριζε και όλος ο πλανήτης, οι Έλληνες δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να παραδώσουν την ιστορία τους ούτε το όνομα της Μακεδονίας σε όμορη χώρα, δεν είμαστε ίδιος λαός όπως η Βόρεια και η Νότια Κορέα, οι ξένοι χέστηκαν για την αλήθεια. Όσο για τους μετανάστες, όταν θα σου πηδήξουν καμιά αδελφή ή σου σκοτώσουν την μάνα, ίσως τότε ανοίξεις τα μάτια σου, μπετόβλακα!

  9. Απο ενα υποτιθεμενο αριστερο του κολου και της ψευτο-διανοησης, δεν περιμενα να ακουσω κατι διαφορετικο….Ακομα να χωνεψετε το πουλημα που σας εκανε ο συντροφος Αλεξ, και βρηκατε την ευκολη λυση να τα βαλετε με το λαο, μια ζωη κομιτατζηδες και εαμ-βουλγαροι θα ειστε…..

  10. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΦΟΣ ΠΟΙΟΤΗΚΟΣ………………

Comments are closed.