Γιάννης Μακρής: Στο διπλανό τραπέζι με τον δολοφόνο του λίγες μέρες πριν την εκτέλεση! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
makrhs_0504_1-768x549

Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του τον Οκτώβριο του 2018. Ο Βούλγαρος που κατηγορείται για την δολοφονία του, τον παρακολουθούσε μαζί με τον αδελφό του λίγες ημέρες πριν το “συμβόλαιο θανάτου”. Η φράση που είπε ο Ελληνοαυστραλός σε φίλο του και “παγώνει το αίμα”

Ο Γιάννης Μακρής δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής, την ώρα που είχε μπει στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του στην Βούλα, πριν κάποιους μήνες.

Οι Αρχές έχουν, πια, ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, οδηγώντας με χειροπέδες τον 31χρονο Βούλγαρο που κατηγορείται για την δολοφονία του, στις αρμόδιες Αρχές.

ektelestismakri2-768x527

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως οι Αρχές τον «ελέγχουν» και για άλλες στυγνές δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί στην χώρα μας. Σχετίζονται φυσικά με τον υπόκοσμο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εκτελεστής φέρεται να γνώριζε τα… κατατόπια.

Από τις παρακολουθήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως ο Βούλγαρος γνώριζε… καλά τα νότια προάστια. Κινούνταν με χαρακτηριστική άνεση και τίποτα δεν πρόδιδε κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Έτσι, οι Αρχές δεν αποκλείουν να είχε κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο πολλάκις, μιας και από την Βουλγαρία η πρόσβαση στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Μάλιστα, λίγες μόλις ημέρες πριν ο Γιάννης Μακρής δολοφονηθεί άγρια, είχε βρεθεί σε καφετέρια της Γλυφάδας μαζί με έναν φίλο του. Αυτές οι πληροφορίες προκύπτουν από την κατάθεση που έχει δώσει αυτός ο άνθρωπος.

Έχει καταθέσει, λοιπόν, πως ο Γιάννης Μακρής είδε τον 31χρονο Βούλγαρο και τον αδελφό του να κάθονται λίγα μέτρα μακριά, σε άλλο τραπέζι. Τότε, ο Ελληνοαυστραλός του είπε: «Με κοιτάνε έντονα, κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτούς. Έχω την εντύπωση ότι με παρακολουθούν γιατί τους έχω ξαναδεί«.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Παντως πρεπει να πουμε ενα μπραβο στην αστυνομια…ειναι αρκετα καλοι σε αυτες τις υποθεσεις…εχουμε καλη αστυνομια…

  2. τίποτα..ένα απλό ηλιθιο βαπόρι..σκατα στην γούρνα του άχρηστου

Comments are closed.