Γιάννης Ζουγανέλης: «Φασισμός είναι όταν μηνύεται κάποιος που λέει τη γνώμη του – Μακάρι να πάρω τη μήνυση στα χέρια μου και να πάω να αντιπαρατεθώ με όλες αυτές τις ΜΚΟ»

Κοινοποίηση:
1

«Δεν δέχομαι από κανέναν να μην επιτρέπει στον κάθε πολίτη να είναι ελεύθερος και να καταθέτει δημόσια τη γνώμη του όταν καλείται να τοποθετηθεί» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός


Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σήμερα σε γνωστό ραδιόφωνο σχετικά με τη μήνυση που έγινε εναντίον του από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι. «Φασισμός είναι όταν μηνύεται κάποιος που λέει τη γνώμη του», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και τόνισε πως «δεν θα αφήσω την υπεράσπιση του ελληνικού βιώματος, της πατρίδας, την ξεχωριστότητά μας, να την υπερασπίζονται δήθεν – γιατί δεν μπορούν – κεμπελιστές και φασιστοειδή».

Ο ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει πάρει ακόμα τη μήνυση στα χέρια του και τόνισε πως είναι αντιρατσιστής. «Μου έγινε μία μήνυση αλλά εγώ δεν έχω παραλάβει τίποτα ακόμα. Αισθάνθηκα ντροπή για πράγματα αυτονόητα. Ενας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του πρέπει να μηνύεται; Αυτό ειναι φασισμός. Δεν ειμαι ρατσιστής, σέβομαι τη διαφορετικότητα και όλους τους λαούς. Σαν καλλιτέχνης και σαν ανθρωπος είμαι φύση και θέση αντιρατσιστής. Υπήρξα μετανάστης ως φοιτητής και ασπάστηκα και σεβάστηκα τη γερμανική κοινωνία. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες, μοιράζαμε χωριάτικη -στη λογική να συνηθίσουν τα ελληνικά φαγητά- και ένας μου την πετάει και μου λέει ”χούμους”. Δεν μπορούσα να μην αντιδράσω σε αυτή την απέχθεια. Μακάρι να πάρω τη μήνυση στα χέρια μου και να πάω να αντιπαρατεθώ με όλες αυτές τις ΜΚΟ» είπε πρόσθεσε ότι «δεν δέχομαι από κανέναν να μην επιτρέπει στον κάθε πολίτη να είναι ελεύθερος και να καταθέτει δημόσια τη γνώμη του όταν καλείται να τοποθετηθεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ…ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ , ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ?

  2. συμφωνώ απόλυτα με το Ζουγανέλη,……
    δε μπορεί να φιμώνονται οι διαφορετικές απόψεις και να χαρακτηρίζεσαι αυτόματα φασίστας ή ομοφοβικός ή συντηρητικός ή όπως αλλιώς θέλει η εκάστοτε “φωνασκούσα μειοψηφία”….
    Οι περισσότερες ΜΚΟ που ασχολούνται με τους μετανάστες, είναι γάγγραινα στο υπογάστριο της Ελλάδας .

  3. μκο λεω μκο λεω μκο η απατη του αιωνα . Απο ποτε η προδωσια λεγεται συμφωνια των πρεσπων…. 38 εκατομυρια μεταναστες στην ελλαδα στοχος τα 60 εκατομυρια.λεω4444445

  4. Αν πει κάποιος κάτι για Έλληνα ούτε πού τούς ενδιαφέρει ,να μην πούμε για τους λαθρους κάτι και είσαι ρατσιστής καλά έκανε ο Ζουγανέλης!!!!!!

    1. OΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟ – ΛΩΛΗΣ , Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ , ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.

  5. Τώρα τι να πούμε ; ότι είναι μαργαριτάρια ; λάθρο είναι με άλλες λογικές μακριά από αυτές του πολιτισμένου κόσμου και με την βλακεία που έχουν δεν έχουν μέλλον στις χώρες που μένουν άνθρωποι !
    Θα αναγκαστούν να γίνουν κομπλεξικοί και να ενταχθούν στον ισις και στους τζιχαντιστές για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους και να νοιώσουν κάποιοι και να ξεδώσουν σε αυτούς που είναι καλύτεροι από αυτούς.
    ΈΤσι έχουν τα πράγματα , δεν τους βάζεις στην κοινωνία αυτούς , τους επιστρέφεις πίσω στην πατρίδα τους και αν οι μεγάλες δυνάμεις ενδιαφέρονται ας κάνουν ντου στις πατρίδες τους να λύσουν τα όποια προβλήματα με το να έρθουν όλοι στην ευρώπη δεν λύνεται κάτι !!
    Επίσης η εθνική κυριαρχία έχει χαθεί πια δεν υπάρχει αυτό , ότι λένε οι ευρωπαίοι κάνουμε αν μας πουν πάρτε τους όλους εκατομμύρια κόσμο τι θα κάνουν οι πολιτικοί μας δεν θα σκύψουν το κεφάλι ; από αυτό να αρχίσετε να καταλαβαίνετε που βρίσκεστε ! Αν σας αρέσουν αυτά συνεχίστε αν τους ψηφίζετε !
    Ή μήπως ο κούλης αγάπησε ξαφνικά την μακεδονία ; μήπως δεν είναι το μεγαλύτερο πιόνι από όλους ;
    Μην ξεχνάμε και αυτό που είπε ο πατέρας του ότι δεν θα θυμάται κανείς σε μερικά χρόνια το θέμα αυτό !
    Άντε γειά σας και αν ξυπνήσετε ποτέ βλέπουμε μέχρι στιγμής κοιμάστε με τα τσαρούχια

  6. ΟΙ ΜΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ Ν.Ε.Α. ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΤΗΣ . ΤΡΩΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ….ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ….

Comments are closed.