Γερμανία: Έσκασε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου – Προκάλεσε σεισμό και άφησε πίσω της τεράστιο κρατήρα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kratiras-vomvas-24-6-2019

Μία έκρηξη τόσο ισχυρή, που καταγράφηκε ασθενής σεισμική δόνηση, αναστάτωσε τους κατοίκους πόλης της κεντρικής Γερμανίας, μέσα στη νύχτα. Οπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η έκρηξη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πόλη Λίμπουργκ. Η βόμβα άφησε πίσω της έναν τεράστιο κρατήρα, με πλάτος 10 μ. και βάθος 4 μέτρα, σε χωράφι. Η αστυνομία, έπειτα από επιτόπια έρευνα που έκαναν πυροτεχνουργοί, ανακοίνωσε πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι επρόκειτο για βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, 250 κιλών, που την είχε ρίξει αεροπλάνο.

Ο εντοπισμός βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν είναι κάτι σπάνιο στη Γερμανία, αφού ακόμη βρίσκουν κάποιες από αυτές και οι πυροτεχνουργοί τις εξουδετερώνουν. Αλλωστε, αυτή δεν είναι η μόνη χώρα που συμβαίνει αυτό, πρόσφατα, είχε εντοπιστεί βόμβα και στο Παρίσι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι πρωτοφανές ο πυροκροτητής να αποσυντίθεται σε τέτοιο βαθμό, που η βόμβα εκρήγνυται ξαφνικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά, τους έχουν φτύσει τους γερμανους; τι ατυχιες ηταν αυτες σήμερα; Μην ξεχάσουμε να στείλουμε συλλήπητηρια τηλεγραφήματα.. Να κάνουμε τάχαμ’ της πως ανησυχυσαμε.. Για τα τυπικά, μην μας πουν και απολυτιστω λαο. Τόσα καλά κάναν για μας οι φίλοι μας οι γερμανοι, μην είμαστε και αχάρηστοι

Comments are closed.